NERVINE - Strees, Depresie, Anxietate, Insomnie
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

NERVINE – Strees, Depresie, Anxietate, Insomnie

 

NERVINE

 

NERVINE; Strees, Depresie, Anxietate, Insomnie

PRET 70 RON

Depresie, Stres, Chris Conley Womens Jerseys Anxietate, Insomnie

Aritmie Cardiaca

60 Capsule

Fabricat in Canada

Societatea moderna cu toate beneficiile pe care le aduce, datorita ritmului tot mai alert de viata si munca are si un efect stresant asupra sanatatii conducand la inmultirea rapida a cazurilor de depresie, anxietate, insomnie.

Anxietatea este una din afectiunile aferente vietii moderne. Medicamentele pentru tratare anxietatii, in special benzodiazepinele sunt periculoase intru-cat pot inuce efecte secundare si creeaza dependenta.

Nervinele sunt plante care actioneaza la nivel nervos cu efect calmant, relaxant, anxiolitic. Au fost folosite de secole in medicina traditionala pentru proprietatile anxiolitice, lipsa efectelor secundare si caracterul non-adictiv.

Un studiu clinic controlat cu placebu condus recent in Franta a conclus ca exista un efect Shea McClellin Jerseys complementar prin asocierea a doua plante nervine si anume California poppy (Macul de California) si Hawthorn (Crataegus levigata). Aceasta combinatie are efect calmant atat la nivel mental cat si la nivel cardiac. Este bine stiut de exemplu ca exista o legatura intre starea mentala pe de o parte si ritmul cardiac sau tensiunea arteriala pe de alta parte.

Studiul Francez a durat 3 luni si a inrolat 264 de pacienti folosinduse scala de anxietate Hamilton combinata cu examinare de catre specialisti neurologi. Concluziile specialistilor au fost de 90% in favoarea combinatiei dintre cele doua nervine.

Desi Macul de California face parte din specia de opiacee, nu contine opium. Cu toate acestea are un efect calmant, anti-depresiv wholesale detroit lions Jerseys youth foarte

Ca efecte secundare benefice, NERVINE Detroit Lions Jerseys poate conduce la o scadere a tensiunii arteriale in special tensiunea diastolica (minima) putand deci fi asociata cu TENSOPRIL de catre pacientii cu hipertensiune arteriala esentiala. Reduce de asemenea frecventa episoadelor de aritmie cardiaca.

COMPOZITIE:

California Poppy (Eschscholzia californica)………500 mg

(din 100 mg de extract concentratie 5:1)

Hawthorn (Crataegus laevigata) vintage detroit lions Jerseys extract…………100 mg

ADMINISTRARE (Adulti): 2 capsule de 1-2 ori pe zi

Produs cu asociere sinergica in cazuri acute: 5-HTP

ATENTIONARE: Nu se administreaza femeilor insarcinate sau care alpteaza. Unele persoane se pot simti usor letargice, caz in care trebuie atentie sporita daca se manipuleaza utilaje grele. conduce autovehicule sau se presteaza o activitate in care se cere o alerta sporita

Produs notificat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucuresti;
Serviciul National pentru Plante Medicinale Aromatice si Produse ale Stupului– Aviz de Notificare nr. 6975/2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *