Motive pentru care detoxifierea cu Zeolit este necesara
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Motive pentru care detoxifierea cu Zeolit este necesara

Odata cu evolutia societatii – sau involutia, depinde din ce unghi analizam istoria recenta,  incepand cu Martin Luther, Iluminismul, Revolutia Franceza si celelalte evenimente majore ale istoriei recente,ew york jets Jersey industrializarea masiva si mai ales dezvoltarea unui mod de viata bazat pe „consumism”, pe cantitate si mai putin pe calitate,  omul s-a indepartat de natura si de un mod de viata sanatos.

Foarte multe produse alimentare, frumos ambalate, aromate si cu un parfum imbietor contin compusi chimici ce ne afecteaza sanatatea.

  • Lista de astfel de produse este lunga, si amintim aici cateva dintre cele mai periculoase: mezelurile, dulciurile rafinate, painea si, in general, produsele de panificatie si patiserie / cofetarie ce au in compozitia lor E-uri (conservanti, amelioratori, indulcitori).
  • De asemenea, multe dintre fructele si legumele pe care le cumparam pentru meniul zilnic sunt tratate cu erbicide si ingrasaminte chimice, pe care insa organismul uman nu le poate elimina rapid sau in mod natural.
  • Carnea sau produsele din carne provin de la ferme unde animalele sunt hranite cu hormoni pentru crestere rapida si tratate cu antibiotice puternice.
  • Trebuie sa acordam atentie alimentelor din comert cu un continut bogat in margarina artificiala, dar si la carnea de peste ce poate fi contaminata cu mercur.

Aluminiul, o substanta ce nu este agreata de organismul uman, se regaseste in vasele in care pastram sau Donta pregatim mancarea,  iar apa potabila in care se regasesc si pesticide, metale grele, este acum o alta mare problema. Sticlele de plastic in care ne este vanduta apa, produc xenoestrogeni, cancer si sterilitate.

De asemenea, substante care pentru organismul uman sunt toxice, si care in timp pot cauza aparitia unor boli grave, se regasesc si in medicamente si vaccinuri, produsele cosmetice de infrumusetare si ingrijire corporala, detergenti chimici. Plombele dentare pe baza de amalgam au un adaos de mercur ce poate duce la migrene si stari de agitatie,  care sunt semne evidente ale unei intoxicari.

Aerul pe care il respiram zilnic, mai ales in orasele mari si aglomerate, este poluat din cauza emisiilor industriale si a gazelor de esapament care contin mercur, antimoniu, arsenic, cadmiu in concentratii mari.

De aceea organismul trebuie ajutat prin tratamente naturale si cure de detoxifiere sa elimine toate aceste toxine.

La randul sau, organismul produce propriile sale toxine (radicali liberi) prin mecanismele naturale de functionare, adevarate deseuri celulare ce sunt generate la digerarea alimentelor. In exces si mentinute timp indelungat in corp, substantele toxice devin o adevarata otrava iar eliminarea lor devine dificila.

Semnalele transmise de organism ce TREBUIE SA NE DETERMINE sa incepem o cura de detoxifiere:

.   Oboseala nejustificata, lipsa de energie in conditiile in care ne hranim si ne odihnim suficient;

.  Stari depresive, anxietate, nervozitate, lipsa puterii de concentrare;

.  Miros neplacut al respiratiei si chiar unele depozite albicioase pe limba;

.  Pofta de dulciuri, de alimente prajite si condimentate;

.  Indigestie, senzatii frecvente de voma sau greata;

.  Supraponderabilitate sau predispozitie la obezitate;

Afectiunile cronice sunt o consecinta si a intoxicarii de aceea prima etapaea conceptului holistic ce sta la baza medicinei naturiste, este DETOXIFIEREA, iar aceasta etapa o incepem cu ZEOLIT.