MELATONIN (Melatonina) 5 mg 90 tab Regulator somn
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

MELATONIN (Melatonina) 5 mg 90 tab Regulator somn

MELATONIN-Forte

Cu actiune Rapida

MELATONIN (Melatonina) 5 mg 90 tab Regulator somn

PRET 75 RON

 5 mg

90 tablete masticabile

Aroma de cirese

Calitate garantata ISO 9001 / GMP

PENTRU O STARE LINISTITA

PENTRU UN SOMN ADÂNC

PENTRU O RELAXARE A SISTEMULUI CIRCULATOR PE TIMPUL NOPTII

Melatoninul este produs de glandele pineale ale mamiferelor si contribuie la reglarea ritmurilor circadiane “stare de somn-stare de veghe” (ceasul intern al organismului).

Melatoninul este considerat ca super-hormon intrucit regleaza productia majoritatii hormonilor umani atit pancreatici sit si endocrini. In plus, melatoninul in sine este un imunoregulator care intareste productia de celule T. Dar daca Melatoninul este luat impreuna cu Calciu, este un imunostimulator foarte puternic al activitatii de raspuns a celulelor T. De aceea Melatoninul este un adjuvant in multe protocoale terapeutice.

Melatoninul ajuta la reducerea tensiunii arteriale, afirma un grup detroit lions Jersey 2017 de cercetatori youth detroit lions Jerseys Americani si Olandezi. Intr-un studiu publicat inrevista Asociatiei Americane pentru Inima Hypertension (2004, vol. 43, No. 2:192), 16 barbati cu hipertensiune arteriala au Keenan Robinson Youth Jerseys fost Richard Dent Jerseys tratati cu 2,5mg de melatonin si cu placebo, luat cu o ora inainte de culcare, timp de 3 saptamini. Barbatilor care au primit melatonin li s-a redus tensiunea sistolica si diastolica respective cu 6 si 4 milimetri de mercur.

 ADMINISTRARE

1 tableta pe zi (sublingual) de preferinta seara inainte de culcare

COMPOZITIE:

Melatonin …………………………5 mg

Aroma naturala

Produs notificat de Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucuresti
Serviciul National pentru Plante Medicinale Aromatice si Produse ale Stupului – Certificat detroit lions Jersey for sale de Notificare seria AA/ nr. 5072 / 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *