W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Maximum Libidou TNT-Plus (T&T) / 60 caps

TNT-Plus: Maximum Libidou

Maximum Libidou TNT-Plus (T&T) / 60 caps

PRET 100 RON


Tratament Natural Pentru
Libidou, Erectie, Impotenta,
Ejaculare Prematura, Virilitate, Intensitate Orgasm
60 capsule/ 600 mg

Barbati: Mareste libidoul, mareste erectia, mareste anduranta si vitalitatea actului sexual.

Femei: Mareste dorinta si satisfactia sexuala, mareste libidoul, mareste intensitatea si frecventa orgasmelor.

Sexul joaca roluri diferite in viata omului depinzand de persoanalitatea individuala, dar multe persoane se simt frustrate atunci cand functiile sexuale se diminueaza sau se atrofiaza complet fie din cauza varstei fie ca urmare a stress-ului cotidian. Unele persoane devin nervoase, au stari de depresie si se simt batrani.

Betty Norton
Canadian Master Herbalist

Tribulus Terestris mareste nivelul de hormoni luteinizanti (LH) cu efecte asupra nivelului de testosteron liber. Creste sinteza hormonilor sexuali, dintre care si a testosteronului cu 30%. Dupa o luna duce la cresterea importanta a numarului si mobilitatii spermatozoizilor. Multi barbati simt o dorinta sexuala mai mare si ramin activi un timp mai lung. Femeile de asemenea simt o crestere a dorintei si a satisfactiei sexuale.

Iarba Caprei Agitate (Horny Goat Weed) (Epimedium), cultivata in China si Japonia specail pentru efectele ei afrodisiace. Mareste dorinta sexuala la femei si barbati, intareste erectia. Maca, cunoscut si sub denumirea de Ginseng de Peru, se cultiva in America de Sud de peste 2000 ani. Are un efect de rejuvenare a sistemului endocrin si de intarire a functiei sexuale. Are un efect de balantare a sistemului reproductiv feminin. Maca ajuta la intarirea erectiei masculine si la efectul de marire cu timpul a dimensiunii penisului.

Toate ingredientele de mai sus sunt Extracte Standardizate (la puritatea si potenta maxima existenta pe piata) combinate in proportii sinergistice pentru un efect maxim. Folosit cu regularitate de barbati pentru o perioada de cel putin 3-4 luni acest produs realizeaza o reglare a nivelului de testosteron suficienta pentru efecte de durata caracterizate prin mentinerea unei erectii solide, dorinta sexuala normalizata si o marire dimensionala a penisului in stare de erectie.

 

33% din români au probleme de erecţie
Compania AB Research a dat publicităţii un studiu referitor la sexualitatea populaţiei active din România. Potrivit rezultatelor un român din trei suferă de disfuncţie erectilă, această problemă fiind frecventă şi în rândul populaţiei cu vârsta mai mică de 25 de ani.
Disfuncţia erectilă este o problemă recunoscută de 35% dintre bărbaţi. Românii găsesc şi motivele disfuncţiilor erectile, problema fiind pusă pe seama stresului şi a oboselii (43%), urmate de fumat (18%) şi alcool (10%). Femeile consideră că viaţa sexuală este afectată grav, atât de imposibilitatea obţinerii erecţiei (27 la sută), cât şi de imposibilitatea menţinerii ei (17 la sută).
Cu toate acestea, jumătate dintre români nu sunt dispuşi să apeleze la un tratament medicamentos pentru disfuncţia erectilă şi doar 3 la sută afirmă că vor cu certitudine să facă acest pas. Medicul Nicolae Calomfirescu, preşedintele Asociaţiei pentru Medicina Sexualităţii din România, a declarat că, de fapt, nu există indivizi care să nu fi avut măcar un eşec sexual “Ceea ce contează este atitudinea faţă de acest eşec, modul în care este el abordat” a mai precizat medicul. 

Sursa: HotNews / askmen

COMPOZITIE:
Extract de Tribulus Terrestris L…………………………………..300 mg
(Standardizat la  minim 40% saponoside)
Horny Goat Weed (Yin-Yang-Huo) (Epimedium Sagitium)……..200 mg
Maca (Lepidium Meyemii)………………………………………….100 mg

PREZENTARE: 60 capsule/ 600 mg

ADMINISTRARE:  1-3 capsule pe zi timp de minimum 2 luni

Combinatia  TNT-Plus cu ALDORA  ajuta la tratarea disfunctiilor erectile (impotenta cronica) si la obtinerea unor efecte de durata. Produsul ALDORA este in oferta noastra de produse.

 

EFECTE SECUNDARE: Produsul este 100% natural si nu se cunosc efecte secundare nedorite. Daca sunteti suferind cardiac consultati medicul daca marirea nivelului de oxid nitric in sange este adecvata pentru dumneavoastra.

Produs Avizat de IBA-Notificare Nr.1889/2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *