LYMPHSTREAM - Drena Sistem-ului Limfatic si Ganglionar
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

LYMPHSTREAM – Drena Sistem-ului Limfatic si Ganglionar

LIMFSTREAM

(LYMPHSTREAM)

LYMPHSTREAM - Drena Sistem-ului Limfatic si Ganglionar

PRET 95 RON

 

Concentrat Subligual 

Calitate Premium

UN PRODUS UNIC PE PIATA

 60 ml  EXTRACT

Fabricat in Canada strict conform normelor GMP Extrase din culturi Organice de plante medicinale rare Cheap Denver Broncos Jerseys din America de Nord

*****

DRENEAZA SI TONIFICA SISTEMUL  LIMFATIC si  GANGLIONAR

Intareste capacitatea si rapiditatea de raspuns a sistemului imunitar prin drenarea sistemului limfatic

 

SE detroit lions Jersey youth RECOMANDA IN CAZURI DE:

Inflamatii ale ganglionilor, Splina largita, Sistem limfatic “lenes”, Infectii, Inflamatii, Amigdalita, Cancer, Pentru intretinerea unui sistem limfatic sanatos. ..In paralel cu reteaua de vase sanguine, Marwin Evans Youth Jerseys in organism mai intalnim o retea de vase prin care circula limfa, alcatuind sistemul limfatic. Aceste vase foarte fine, de 50 de ori mai subtiri decat firul de par, denumite capilare limfatice, se gasesc in toate tesuturile corpului si se unesc, formand doua mari trunchiuri limfatice: canalul toracic si marea vena limfatica. Marea vena limfatica aduna limfa din partea dreapta a corpului si a gatului, de la membrul superior drept si din jumatatea dreapta a toracelui, iar canalul toracic colecteaza limfa din restul corpului. Authentic Joe Greene Jerseys Ambele trunchiuri limfatice se deschid in venele care aduc sangele de la membrele superioare. Asadar, limfa – care a luat nastere din sange – se reintoarce, in cele din urma, tot in sange. In ganglioni sunt generate limfocitele T (globule albe); in urma unor infectii, ganglionii isi maresc volumul si devin palpabili.(Sursa: Formula AS)Un sistem limfatic in stare buna de functionare este DEOSEBIT DE IMPORTANT deoarece determina viteza si capacitatea de raspuns a sistemului imunitar. Din pacate sistemul limfatic este mai putin bagat in seama. Abia cand ne imbolnavim devenim constienti de importanta lui covarsitoare.

 

LIMFSTREAM este o formulatie unica pe piata pentru drenarea sistemului limfatic. Ca toate extrasele lichide de la New roots, si aceasta este extrasa din plante garantat cultivate organic, singurele care asigura o actiune sinergica si eficienta fara riscul introducerii in sistemul limfatic a unor contaminanti. Contine estras din flori de Blue Flag, o planta Cheap Detroit Lions Jerseys unica in lume si care creste doar in Provincia Canadiana Quebec. Induce drenajul sistemului limfatic si a ganglionilor dar actioneaza totodata benefic si asupra ficatului, pancreasului, splinei si rinichilor. Stillingia (Stillingia sylvatica), o planta care creste exclusiv in SUA si care are o actiune puternic purificatoare pentru limfa dar si pentru sange. Blue Flag (Iris versicolor Linne), o planta specific in unele parti din nordul SUA si a Canadei, are efect de purificare pentru linfa si sange. Are de asemenea efect catartic. Yerba Mansa (Anemopsis californica) dreneaza limfa in special din ganglioni. Mai contine de asemenea extract de Goldenseal (Hydrastis canadensis)  o planta specific Canadiana cu actiune de potentare a celorlalte ingrediente pe langa binecunoscuta actiune imunostimulatoare precum si o combinatie de extracte din alte plante cu un efect sinergistic.

ADMINISTRARE:
Se agita bine flaconul. Adulti 1/4 – 1/2 lingurita DE 3 ori pe zi . Se tine sub limba timp de 30 de secunde dupa care se inghite si se bea un pahar cu apa. Se recomanda ca dupa deschidere flaconul a se pastra la loc intunecos si rece.. NOTA: se poate asocia sinergic cu ESENTA ORGANIKA ( Essiac+).

INGREDIENTE

  • Blue Flag  (Iris versicolor Linne)
  • Burdock root  (Arctium lappa)
  • Echinacea   (Augustifolia + Purpurea)
  • Golden Seal (Hydrastis Canadensis)
  • Red root   (Ceanothus Americanus)
  • Stillingia  (Stillingia sylvatica)
  • YerbaMansaroot   (Anemopsis californica)

Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE, Bucuresti
Aviz de Notificare nr. 3272 / 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *