LUTEINA (Lutein)-Forte 30 mg/60 cps.
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

LUTEINA (Lutein)-Forte 30 mg/60 cps.


LUTEINA – Forte

0f9edc7d8df1c1c782f4083cbdf7dc4e

 

PRET 155 RON


PENTRU UZ TERAPEUTIC
Extras Natural (Ne-sintetic)
Cea mai potenta de pe piata
Asigura un tratament de 60 de zile
30 mg/ 60 capsule din gelatina vegetala
Poarta ?tampilele de calitate: QCM ?i ISO 9001

 

 

 

PENTRU OCHI SANATOSI
Afectiuni oculare, Ateroscleroza maculara (oculara), Cataracta, Miopie,Tulburari de Vedere

AM NEVOIE DE LUTEINA Forte? CAND SI CUM?
O cura de  minimum 1 flacon de LUTEINA Forte pe an nu poate fi decat binevenita oricui care wholesale Authentic Ali Marpet Jerseys new york jets Jerseys kids doreste sa-si mentina ochii sanatosi, caci Luteina este Adam Thielen Jerseys cel mai eficient si testat clinic antioxidant care actioneaza cu preponderenta la nivel ocular.

Pentru intretinere zilnica recomandam HEALTHY VISION care pe langa luteina new york jets Jersey colors in concentratie de intretinere contine si alti nutrienti necesar mentinerii unei vederi sanatoase pana la adanci batraneti.

Luteina este un antioxidant deosebit de important in special pentru ochi. Distrugand radicalii liberi, luteina joaca un rol major in protectia antioxidanta a aparatului vizual. Luteina se acumuleaza in doua zone oculare: in pata galbena a retinei (macula) si la nivelul cristalinului, participand la protejarea acestora. Este recomandata pentru prevenirea si tratarea cataractei, pentru contracararea efectelor nocive ale radiatilor ultra-violete, in preventia si tratarea aterosclerozei oculare, si in general la tratarea tulburarilor de vedere.

Numeroase studii clinice au demonstrat ca administrarea Luteinei in doze corespunzatoare poate reversa procesele degenerative ale ochiului care conduc la diferite afectiuni oculare sau chiar pierderea vederii.

Pentru a avea un efect terapeutic, cercetatorii canadieni recomanda ca doza minima zilnica de luteina este de 30 mg. Multe produse contin doze mult prea mici de luteina pentru a avea un efect terapeutic.  De aceea firma Organika ofera LUTEINA Forte de 30 mg custom new york jets Jerseys per capsula, obtinuta pe cale naturala si nu sintetica.

COMPOZITIE:
Luteina………………………………………30 mg
(Extrasa din flori de Calendula Officinalis)

ADMINISTRARE

1 capsula pe zi, in timpul mesei

Luteina face parte din familia ‘carotenoidelor” si constituie majoritatea carotenoizilor acumulati in retinã. Cercetarile de specialitate au demonstrat ca Luteina actioneaza precum “ochelarii de soare”, adica filtreaza lumina ultra-violet? care dauneaza ochiului.

ATENTIE : A nu se folosi in caz de sarcina sau lauzie.
Numai pentru adulti.
Precautii
Consultati medicul inainte de administrare daca suferiti de afectiuni ale ficatului sau rinichilor.

Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE, Bucuresti
Aviz de Notificare Nr. 2361 / 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *