LOTIUNE CREMA cu MSM si Vit. E Naturala - 125 ml
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

LOTIUNE CREMA cu MSM si Vit. E Naturala – 125 ml

 

LOTIUNE CREM? cu MSM

 LOTIUNE CREMA cu MSM si Vit. E Naturala - 125 ml

PRET 65 RON

SI VITAMINA E NATURAL?

 

Detoxificã, Improspateazã si Protejeazã

 

 Pentru toate tipurile de piele

 

125 ml

Calitate superioara de la Organika®

 

Fabricata sub ?tampilele QCM denver broncos Jerseys throwback si ISO 9002

 

 

Organika® este un producator de Suplimente Nutritive cu caracter terapeutic de inalta calitate. Linia de cosmetice de la Organika® trebuie inteleasa in acest context. Cosmeticele sunt formulate special pentru efecte terapeutice maximalizate si mai putin pentru arome sau alte caracteristici nefunctionale

 

MSM traverseaza usor membrana celulara si odata patruns in celule se leaga de toxine dupa care este eliminat din organism impreuna cu acestea. Este lesne de inteles ca celulele din pielea fetei sunt expuse in permanenta la mediul inconjurator si in consecinta sunt contaminate cu toxine, metale grele si radicali liberi, toti contribuind la o imbatranire accelerata si la aparitia ridurilor.

 

Daca Acidul Alfa Lipoic si Coenzima Q10 ataca radicalii liberi, MSN elimina toxinele. Totodata, MSM ajuta la introducerea prin membrana celulara a altor Authentic Byron Jones Jerseys substante folositoare, poten?ând astfel actiunea denver broncos Jersey youth Acidului Alfa Lipoic si a Coenzimei Q10 prin transportul acestora direct in celule.

 

De aceea se recomanda folosirea tuturor celor 3 tipuri de creme in felul urmator:

 

Se spala si se usuca bine pielea fetei si a gâtului. Se aplica Crema cu Acid Alfa Lipoic Jake Allen Youth Jerseys si se maseaza pina wholesale denver broncos Jerseys throwback la absorbtie. Se aplica imediat peste aceeasi suprafata un strat subtire de lotiune cu MSM si se maseaza pina la absorbtie.

 

Pentru dureri articulare se aplica pe zona dureroasa si se maseaza pana la absorbtia totala in piele

Se foloseste combinatia cu crema cu Coenzima Q10 pe timpul zilei

 

INGREDIENTE: Metil Sulfonil Metan (MSM), Drakerol 7, Acid Stearic, Alcool Cetilic, Miristat izopropilic, Glicerina, Trietanolamina, Apa, Emulgat de CLB, Vitamina E naturala, Vitamiona A, Germaben II.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *