W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Lip Therapy

Lip Therapy

Balsam hidratant pentru buze

cod 5146

prezentare 4,8 g

Pret

Catalog   20 lei

 

 

compoziţie:

Ceară de albine, ulei de jojoba, de cocos şi de sophora, ulei  avocado, unt de cacao,  ulei de nuci de Kukui, ulei din tărâţe de orez, ulei de fenucul, de mentă, benzofenon-3, octil-metoxicinnamat, vitamina E, aromă.

 

Balsamul pentru buze pe bază de substanţe hidratante naturale posedă o uşoară aromă şi textură plăcută, fiind potrivit pentru toţi membrii familiei. Înmoaie şi hidratează pielea buzelor pentru timp îndelungat, previne apariţia ridurilor fine din jurul buzelor, exercită acţiune antimicrobiană şi antivirală, contribuie la regenerarea pielii, asigură protecţie împotriva fenomenelor meteo nefavorabile (vânt şi ger).

Uleiurile de jojoba, de sophora, ceara de albineîmpiedică deshidratarea, hrănesc şi protejează pielea împotriva vântului şi altor fenomene meteo nefavorabile, exercită acţiune de protecţie împotriva razelor UV.

Uleiul de cocospătrunde foarte uşor şi rapid în piele, oferindu-i un efect catifelat şi formând, totodată, pe buze o peliculă de protecţie, care împiedică uscarea acestora. Are proprietăţi antimicrobiane şi antivirale.

Uleiul de arbore de cacao sau untul de cacao este bogat în vitamine, minerale şi acizi graşi polinesaturaţi. Regenerează  şi stabilizează celulele din stratul superficial al pielii, împiedicând evaporarea umidităţii de pe suprafaţa acesteia, înmoaie foarte bine pielea buzelor, afectate de acţiunea vântului.

Uleiul de avocadoeste „uleiul frumuseţii”. Este bogat în lecitină, vitaminele A, B, D, E, K, PP, conţine acizi graşi. Hidratează şi hrăneşte pielea în mod eficient.

Uleiul de nuci de Kukuiextras din nucul de Hawai (hidratant cu calităţi rare), se absoarbe excelent în piele, conferindu-i catifelare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *