W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Legioneleza

Produsele Coral Club pot fi folosite ca adjuvant in tratamentul afectiunii Legioneleza, conform schemei de tratament naturist de mai jos.

Produse Coral ClubMod de administrareActiunea Produselor Coral Club

Foarte Important

First Food2-3 capsule pe zi la masăSubstanţă polifuncţională. Conţine imunoglobuline şi prolină, care reglează funcţia imunitară a timusului.
Phycotene1-2 capsule pe zi la masăProtejează celulele ţesutului pulmonar. Stimulează secreţia surfactanţilor alveolelor pulmonare.
Pau d’Arco sau Pau D’Arco with Selenium/Dandelion1 capsulă de 2-3 ori pe zi înainte de masă sau conform schemei individuale de refacere a imunităţii*Antibiotic natural puternic şi imunomodulator, contribuie la crearea unei noi imunităţi.
Garlic1 capsulă de 3 ori pe zi la masăAntibiotic natural, are acţiune bacteriostatică asupra tuturor bacteriilor gramnegative.
Microhydrin1 capsulă de 2-3 ori pe ziNeutralizează endotoxinele. Are acţiune bactericidă faţă de flora anaerobă. Previne şocul infecţiono-toxic.
Phyto-Cee1 capsulă de 1-2 ori pe zi la masăAntioxidant natural, are acţiune antiinflamatoare.

Important

Coral-Mine1 pacheţel la 1,5 l pe zi între meseContribuie la eliminarea şi neutralizarea endotoxinelor, ce se elimină în „descompunerea legionelei”.
Aloemannan1 capsulă pe zi la masăAntibiotic natural. Necesar în intensificarea reparării ţesuturilor şi îmbunătăţirea funcţiilor respiratorii.
Coenzyme – Q101 capsulă pe zi la masăReduce fenomenele insuficienţei respiratorii – complicaţiile cele mai severe ale legionelei.
Pro-Fiber1 linguriţă la 1 pahar de apă cu 30-60’ înainte de masă, suplimentar se bea cu un pahar de apă sau sucBun absorbant, contribuie la eliminarea toxinelor.

Util

PowerMin1 tabletă pe zi la masăComplex de minerale, vitamine, cofermenţi şi aminoacizi, necesar pentru îndeplinirea şi protecţia celulelor.
Mega Acidophilus sau

Coral Probiotic sau

Chlorodophilus

1 capsulă pe zi după masă

1 capsulă de 2-3 ori pe zi după masă

Reface microbiocenoza, are acţiune bactericidă.
Echinaceea1 capsulăAre acţiune antivirală, creşte acţiunea interferonilor

Completare

Green Phyto Power

 

1 doză/1 linguriţă/2-3 ori pe ziComplex de vitamine şi flavonoide, cofermenţi şi aminoacizi. Este deosebit de important în perioada de recuperare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *