LAXIDOUX (fost VIVILAX) 100 Tab.Costipatie Cronica,DetoxColon
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

LAXIDOUX (fost VIVILAX) 100 Tab.Costipatie Cronica,DetoxColon

 LAXIDOUXTM

 LAXIDOUX (fost VIVILAX) 100 Tab.Costipatie Cronica,DetoxColon

PRET 55 RON

Trantament Natural pentru Constipatie

Detoxifica Colonul

Cu Senna, Cascara Sagrada, Ienupar si Licorice

 100% Natural, 100% din Plante

Cu certitudine cel mai bun laxativ de pe piata!!

 

100 Tablete

 Fabricat conform normei DIN 02245112

Un produs superior al firmei Canadiene Purity Life

 

LAXIDOUXTM = Nu doar un Laxativ !

Constipatie Cronica, Digestie Proasta, Infectii Gastrointestinale, Inflamatii, Crampe, Flatulenta, Arsuri la Stomac, Dureri de Stomac, Gastrita

 LAXIDOUX ajuta de asemenea la: Digestie, Infectii Gastrointestinale, Inflamatii, Crampe, Flatulenta, Diureza, Afectiuni ale Vezicii Urinare, Arsuri la Stomac, Dureri de Stomac, Gastrita

 

Ce este LAXIDOUX™?
Laxidoux™ este o formulatie pe baza de plante care actioneaza ca laxativ pentru a rezolva problemele de discomfort asociate cu constipatia cronica. Aceasta formulatie este 100% naturala fara nici un ingredient artificial (de sinteza).

 

Cum actioneaza LAXIDOUX™ ?
Formula Laxidoux™ este o combinatie de Tyreek Hill Youth Jerseys 7 plante: Senna, Cascara Sagrada, Juniper Berries, Licorice, Rhubarb, Buchu si Gentiana. Aceste plante au denver broncos Jersey number font fost selectate pentru proprietatile lor de a induce miscari peristaltice ale colonului, restabilirea tonusului colonului, stimularea secretiilor ficatului, stomacului si pancreasului, inducerea purgatiei. Toate aceste actiuni asupra colonului se fac insa fara a-l irita.

Mai jos este o lista cu contributiile fiecarei plante incluse in aceasta formulatie:

Senna este un laxativ natural foarte eficient.

 

Cascara Sagrada este de asemenea un laxativ. Incurajeaza miscarile peristaltice prin stimularea intesinala. Este elementul cel mai eficient in rezolvarea constipatiei cronice.  Juniper Berries sunt folositoare pentru probleme digestive, infectii gastrointestinale, inflamatii, crampe si flatulenta. Folosirea pe timp indelungat wholesale denver broncos Jerseys for kids in doze mari nu este recomandata femeilor gravide sau persoanelor cu afectiuni ale rinichilor.
Licorice  este o planta foarte mult folosita pentru afectiunile bronho-pulmonare. Totusi, tot ea este folosita pentru a ajuta digestia si eliminarea toxinelor din intestine.
Rhubarb in functie de cantitatea folosita, rhubarbul poate actiona si ca un laxativ si ca un astringent in functie de cantitatea utilizata. Nu se recomanda folosirea lui pe perioade lungi pentru a nu crea dependenta. Nu se recomanda de asemenea femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Buchu este folositor in problemele urinare si inflamatorii sau in cazurile de nisip sau pietre la vezica urinara. Actioneaza ca un anti-inflamator pentru colonul iritabil.

 

 

Gentiana este folositoare contra durerilor de stomac, arsurilor la stomac, indigestii, gastrita insotita de diaree si voma. Este excelent in imbunatatirea digestiei si intarirea activitatii stomacului cu reflexii pozitive si asupra intestinului si colonului.

COMPOZITIE:– Frunze de Senna (Cassia angustifolia)……………………240 mg
– Scoarta de Cascara Sagrada (Rhamnus purshianus)….150 mg
– Radacina de Licorice (Glycyrrhiza glabra)…………………30 mg
– Fructe de Ienupar (Juniperus communis)…………………..8 mg
– Radacina de Rhubarb (Rhenum palmatum)………………..8 mg
– Radacina de Gentiana (Gentiana lutea)……………………..8 mg
– Frunze de Buchu (1:4 Barosma betulina)…………………..4 mg
– Ulei denver broncos Jerseys for kids de piper-menta (Mentha piperita)……………………0,2 mg

Exista efecte secundare la tratamentul cu Laxidoux™?
Simptomele pot include o usoarajena abdominala, o usoara durere de cap. Folosirea pe timp indelungat poate crea insa dependenta. Se va intrerupe tratamentul Authentic Keith Tandy Jerseys dupa 4 saptamani si se va face o pauza de minim 2 saptamani. Alternativ, se poate administra o zi da, una nu.

Cum se administreaza Laxidoux™?
1 tableta inainte de culcare. Induce scaun dupa 6 pana la 12 ore.

Precautii:
A nu se administra femeilor gravide sau care alapteaza. Daca luati si alta medicatie laxative, consultati medicul. A nu se administra LAXIDOUX™ la mai putin de 2 ore de administrarea altor medicamente intru-cat poate sa reduca efectul acestora.

 

Se poate asocia sinergic cu CURATITOR COLON pentru o curatire si detoxificare totala a colonului.

Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE
Aviz de Notificare Nr. 3741 / 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *