L- LIZINA (Lysine) Forte- Cal. Farmaceutica; 500 mg/90 cps.
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

L- LIZINA (Lysine) Forte- Cal. Farmaceutica; 500 mg/90 cps.

L- LIZINA (L-LYSINE)
Forte (500 mg)

L- LIZINA (Lysine) Forte- Cal. Farmaceutica; 500 mg/90 cps.

PRET 65 RON

 
CALITATE FARMACEUTICA
500 mg/90 cps. Vegetale
ISO 9001/ cGMP
Made by Organika

 

 

 

 

 

FOARTE IMPORTANT: Pentru ca un aminoacid sa fie bio compatibil trebuie sa fie produs sub forma libera in care caz trebuie sa aiba litera “L” in fata; de exemplu L-Lizina nu doar Lizina. Sub forma legata (ne-libera) este practic inutil deoarece nu se absoarbe.

Arterioscleroza, Colesterol, Osteoporoza (in asociatie cu Calciu), Boli articulare degenerative, Anti-imbatranire (stimuleaza denver broncos Jersey peyton manning productia de HGH), Herpes simplex. Asociat cu doze mari de Vitamina C curata arterele de colesterol (Protocolul Linus Pauling)

AJUTA LA FIXAREA denver broncos Jersey schedule CALCIULUI IN OASE si DINTI
Lizina (L-Lysine) este un aminoacid essential. Organismul nu poate produce singur aminoacizii esentiali care trebuie deci sa fie suplimentati. Lizina impreuna cu vitamina C (luata timp de Karl Mecklenburg Womens Jerseys un an) ajuta la vindecarea arteriosclerozei si curata vasele de colesterol.

Lizina asigura absorbtia adecvata a calciului si participa la formarea colagenului (componente esentiale ale oaselor, cartilajelor si tesutulurilor conjunctive), anticorpilor, hormonilor printre care si Hormonul Uman de Crestere (HGH) precum si a enzimelor. Deficitul de lizina conduce la oboseala, incapacitate de concentrare, iritabilitate, retardarea cresterii la copii, caderea parului, anemie si probleme de reproducere.

L-Lizina se foloseste cu success in combinatie cu alte denver broncos Jerseys amazon nutraceutice pentru tratarea infectiei cu Herpes Simplex. (L-Lizina este o componenta importanta a produselor de stimulare a secretiei de Hormon Uman de Crestere (HGH) in protocoalele anti-imbatranire. L-Lizina trateaza foarte efficient degeraturile

COMPOZITIE
L-Lizina (calitate farmaceutica)…….500 mg

ADMINISTRARE 1-2 capsule pe zi.
Pentru retentia calciului 2-3 capsule pe zi
Pentru degeraturi 2 capsule de 3 ori pe zi.

Produs avizat de INSTITUTUL de Christopher Gibson Jerseys BIORESURSE ALIMENTARE, Bucuresti
Certificat de Notificare Seria AA / Nr. 1472 / 2007

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *