Kelp Atlantic 500 mg/90 caps
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Kelp Atlantic 500 mg/90 caps

Kelp Atlantic 500 mg/90 caps

 Kelp Atlantic 500 mg/90 caps

PRET 50 RON

Fabricat QCM si ISO 9001

Supranumita “Planta Marii”
Un Produs Verde Esential

KELP este o alga marina care traieste in principal pe coastele Norvegiei si pe coasta cheap youth denver broncos Jerseys de est a Canadei.

KELP contine peste 60 de elemente si minerale, 21 de aminoacizi, carbohidrati simpli si compexi precum si citiva hormoni de crestere vegetali. Fiind bogata in amino-acizi, vitamine, minerale si elemente trasoare este motivul pentru care KELP este binecunoscut ca promotor al sanatatii glandulare in special a glandelor pituitara, adrenala si tiroida.

Kelp este o sursa naturala de Iod care actioneaza ca un antibiotic omorind germenii.  Intru-cit tiroida si glanda pituitara regleaza anumite functii digestive, KELP este de asemenea benefic in balansarea sistemului digestiv.
Natura ne-a oferit aceasta minunata “planta a marii” intr-o forma completa si balantata.
Una dintre beneficiile suplimentare ale Kelpului este si abilitatea acestuia de a elimina strontiul radioactiv precum si alte metale grele acumulate Authentic Brett Pesce Jerseys in organism.

Kelp contine Acid Alginic care se ataseaza de toxine in Denver Broncos Jersey inestine, facindu-le nedigerabile si putind astfel sa fie usor eliminate din organism.

ACTIUNI: Probleme Kevin Greene Jerseys ale glandelor Pituitara si Tiroida, Edem, Oboseala, Deficienta glandulara, Hipotensiune arteriala (tensiune arteriala scazuta), shop denver broncos denver broncos Jerseys Stare de greata dimineata, Pleurizita, Schizofrenie, Senilitate, Hemoragie stomacala, Vene Varicoase, Boli Venerice, Lipsa de vitalitate, Adjuvant in cura de slabire. Eliminare metale grele si alte toxine. Ajuta digestia. Combate flatulenta. Adjuvant in tratarea constipatiei.

COMPOZITIE

Kelp de Atlantic Pur………………………………………….500 mg
Gelatina, Apa purificata

ADMINISTRARE

1-2 capsule pe zi de preferinta imediat dupa masa

ATENTIE

A nu se administra in caz de sarcina sau lauzie

Produs notificat de Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului
Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare
IBA Bucuresti cu Aviz de Notificare nr. 1838/ 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *