IZOFLAVONE (Izoflavonoizi) 90 cps: GENISTEINA si DAIDZEINA
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

IZOFLAVONE (Izoflavonoizi) 90 cps: GENISTEINA si DAIDZEINA

IZOFLAVONE din SOIA

 

soy-isoflavon

PRET:100 RON

50 mg/90 capsule

Extract Complex standardizat la 40%

Cu GENISTEINA si DAIDZEINA

Echivalent Gydrelle PhytoTM

FITOESTROGEN

ACTIUNE SI RECOMANDARI

  • Dereglari hormonale cu exces de estrogen
  • Tratamentul simptomelor ce insotesc perioada de perimenopauza si menopauza: Tulburari neuro-vegetative: bufeuri, transpiratii, palpitatii, stari depresive etc.
  • Profilaxia bolilor cardiovasculare
  • Profilaxia osteoporozei;
  • Hipercolesterolemie;
  • Mastopatiile benigne, cancer mamar;

Pricipalele efecte pozitive ale Izoflavonelor se refera la protectia impotriva bolilor cardiovasculare si la cheapest denver broncos Jerseys scaderea incidentei catorva tipuri de cancer, in special cancerul de san. Desi mecanismul protectiei impotriva aparitiei cancerului implica mai multe aspecte ale metabolizarii izoflavonelor, cei mai multi oameni de stiinta atribuie acest efect asemanarii intre structura izoflavonelor din soia si cea a estrogenilor. Aceasta similitudine permite izoflavonelor sa dizlocuiasca estrogenii de pe receptorii celulari, astfel blocandu-le activitatea hormonala (mecanismul este similar cu cel al unor medicamente ca Nolvadex sau Tamoxifen care sunt utilizate de multi culturisti pentru a bloca conversia steroizilor anabolizanti in estrogeni, proces care poate duce la feminizare, in principal manifestata prin ginecomastie).

Femeile din Japonia au o dieta bogata in izoflavone si au bufeuri de caldura mai putine si risc de cancer mai mamar inferior femeilor din tarile occidentale.


COMPOZITIE:

Extract 40% de Izoflavone din Soia…………………50 mg

Continand 20 mg denver broncos Jerseys for women de Izoflavone Pure (Genisteina, Daidzeina si Gliciteina)

 

ADMINISTRARE:

TERAPEUTIC: 4-5 capsule pe zi intr-o singura priza (conform dozajului recomandat din Uniunea Europeana) (se poate Authentic Malcolm Smith Jerseys alterna: o zi 4 capsule, alta zi 5 capsule).Se va administra inainte cu cateva ore sau dupa cateva ore de la administrarea de medicamente sau alte produse pentru intretinerea sanatatii.

INTRETINERE: 2-3 capsule pe zi intr-o singura priza

Durata administrarii: consultati medicul in cazul depasirii unui an de folosire a suplimentului. In cazul folosirii acestui supliment pentru diminuarea scaderii densitatii masei osoase, administrarea se face cel putin 6 luni pentru a se vedea beneficiile.

In cazul administrarii suplimentului pentru reducerea simptomelor legate de menopauza, aceasta va James Bradberry Youth Jerseys dura cel putin doua saptamani pentru a vedea efectele benefice. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

 

Pentru profilaxie in Osteoporoza se asociaza cu produsul OSTEOPEN

Pentru denver broncos Jerseys wholesale profilaxia sindromului menstrual se poate asocia cu Cimcifuga Racemosa (“iarba neagra”) care ese gaseste in produsul BLACK COHOSH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *