IMMU-9 /60 capsule: Suport pentru Sistemul Imunitar
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

IMMU-9 /60 capsule: Suport pentru Sistemul Imunitar

IMMU-9®-Suport pentru Sistemul Imunitar

IMMU-9 /60 capsule: Suport pentru Sistemul Imunitar

 

PRET 95 RON


SUPORT NATURAL PENTRU SISTEMUL IMUNITAR
Un produs unic de la Organika®
60 capsule
Unul din produsele noastre “Cele mai Inedite”!
1 capsula/zi

SISTEMUL IMUNITAR:
Corpul uman contine o masina de vindecare miraculoasa numita SISTEMUL IMUNITAR. Format din celule microscopice, un sistem imunitar sanatos si puternic identifica, ataca si distruge invadatorii care cauzeaza imbolnavirea si distruge celulele anormale sau infectate incluzind celulele canceroase. Un Sistem Imunitar puternic inseamna un corp sanatos, o minte sanatoasa, o incetinire a imbatrinirii si o viata mai lunga, mai fericita.

In ziua de azi sistemul imunitar uman este slabit constant prin:
– Stress;
– Poluare;
– Chimizarea alimentelor fie prin tratarea culturilor  fie prin procesul de industrializare;
Rezultatele sint usor vizibile: imbolnavirei frecvente, afectiuni ale ficatului, bilei, oboseala cronica si in final  Da’Norris Searcy Jerseys boala cea mai de temut, “cancerul” sub diferite forme. “Celulele ucigase naturale” (Natural killer cells) reprezinta prima linie de atac a corpului impotriva invaziei microorganismelor, parazitilor, virusilor si a bacteriilor. Ele ataca si distrug celula canceroasa Asdrubal Cabrera Womens Jerseys chiar inainte ca aceasta sa se alipeasca throwback denver broncos Jerseys intr-un loc anume in organism.

Alte componente importatnte ale sistemului imunitar sint: Celulele-T, Interleukin-2 si Gama-Interferon. In acest context, firma Canadiana ORGANIKA® se afla in avangarda dezvoltarii de produse pentru intarirea si reglarea sistemului imunitar:

IMMU-9 este o formulare unica pentru suportul si intarirea sistemul imunitar continind o combinatie speciala a 9 extracte normalizate obtinute din plante si ciuperca Japoneza Reishi, binecunoscuta si larg utilizata in Japonia pentru efectele imunostimulatoare.

COMPOZITIE:
Pulbere din usturoi…………………………………………………….300 mg
Echinacea Purpurea Extract 4:1…………………………………….125 mg
Ghiara matei (Cat’s Claw) Extract (3% Alcaloizi)……………………60 mg
Extract din Ceai Verde…………………………………………………30 mg
Extract din simburi de strugure (85-95% Proantocianidina)
Ciuperca REISHI (Ganoderma Lucidum) Extract 8:1…………………15 mg (echivalent a 120mg)
Pulbere din orz verde……………………………………………………excip
Pulbere din ceapa……………………………………………………….excip
Pulbere din Oregano…………………………………………………….excip

Ciuperca REISHI este una dintre cele mai puternice tratamente pentru cancer si hepatita si este un stimulant de exceptie al sistemului imunitar. o avem in farmacie si ca produs separat la categoria CIUPERCI TERAPEUTICE. IMMU-9 intra si in componenta Pachetului de Sanatate IMUNOREX care este unul dintre cele mai puternice intaritoare naturale ale sistemului imunitar.

ADMINISTRARE: 1 capsula dimineata cu  aproximativ 15-30 min. inainte de masa.Pentru cei cu sistemul imunitar foarte slab se administreaza maximum 2 capsule pe zi, una dimineata si una seara cu aproximativ 15-30 minute inainte de masa.

TESTIMONIALE: Persoanele care au facut o cura denver broncos Jerseys youth preventiva cu IMMU-9 in special in preajma sezoanelor gripale raporteaza ca nu s-au mai imbolnavit de gripe denver broncos Jerseys women sau chiar guturai.

Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE, Bucuresti
Aviz de Notificare Nr.2363 / 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *