W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

HydraCel™

HydraCel

cod 43334

Pret

Catalog  120 lei

 

 

 

Supliment alimentar pentru sustinerea metabolismului la nivel celular (asigura hidratarea prin reducerea tensiunii superficiale a apei).

Flacon cu 60ml (214 doze)

Compozitie/doza (0,28ml): HydraCelTM concentrat (carbonat de potasiu, hidroxid de potasiu, dioxid de siliciu, sulfat de magneziu, ulei de Floarea-soarelui; cu 31,4mg potasiu, 0,25mg magneziu, 8,19mg siliciu, 0,33mg sulf) – 0,1ml, ingrediente inactive: apa purificata

Mod de administrare –  8 picaturi (0,28ml)/cca 250ml apa. Se poate adauga in toata apa consumata ca atare pe zi (cca 1,5 l = 6 cani). A nu se depasi doza zilnica recomandata. La doza maxima recomandata, cantitatea din recipient ajunge pentru cca ½ luni).

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A se pastra la temperatura camerei, ferit de umiditate si de lumina directa a soarelui. 

Producator RBC LIFE SCIENCES Inc., SUA

Importator S.C. CORAL ROYAL CLUB S.R.L., str. Maramures, nr. 24B, Otopeni, Jud. Ilfov.

Produs notificat la Institutul Bioresurse Alimentare (nr. AA 3222/2009)

 

Tensiunea superficială a apei deţine un rol important în procesele oxido-reducătoare din organism. O apă „mai lichidă” participă în mod mai activ la scindarea substanţelor biologice. Apa intracelulară şi intercelulară are o tensiune superficială destul de redusă. Pentru îmbunătăţirea caracteristicilor acesteia se utilizează „HydraCel™”.

Produsul „HydraCel™” reprezintă un concentrat mineral, care reduce tensiunea superficială a apei şi îmbunătăţeşte unele caracteristici ale lichidului intercelular, precum pH-ul şi conductivitatea specifică, creând, astfel, condiţii pentru o participare mai activă a lichidului în procesele biochimice.

 

Acţiunea componentelor active

Baza coloidală pentru construcţia cristalelor minerale o reprezintă sursele de ioni încărcaţi negativ. Acţionând ca nişte magneţi minusculi, aceştia atrag către suprafaţa lor moleculele de apă, formând cristale lichide. Sarcina electrică, care apare pe suprafaţa acestor cristale, modifică proprietăţile apei.

Dioxidul de siliciu are forma unor micro-sfere cu diametrul de aproximativ 5 nm, care se grupează, formând structuri mai mari. Astfel de particule  au o mulţime de sectoare încărcate electrostatic , se leagă uşor de apă şi substanţele liposolubile deţin şi au proprietăţi fizice, necaracteristice pentru alte forme ale dioxidului de siliciu.

Substanţele nutritive, trebuie dizolvate înainte de utilizarea lor de către organism,. Una din proprietăţile importante ale substanţelorhidrosolubile este tensiunea superficială critică (TSC). Aceasta este tensiunea superficială limită, la depăşirea valorii căreia substanţa nu se mai umectează.

Apa umectează suprafaţa datorită prezenţei legăturii de hidrogen. Atomii de hidrogen, care intră în componenţa moleculei de apă , sunt purtători de încărcătură pozitivă. Pentru a fi umectabilă, suprafaţa trebuie să fie purtătoare de sarcină negativă.

Sarcina electrică a particulelor coloidale depăşeşte cu mult sarcina legăturii de hidrogen. La adăugarea în hrană, particulele coloidale se lipesc de suprafaţa substanţelor nutritive, mărind-o şi creând un număr imens de sectoare, unde are loc combinarea prin intermediul legăturilor de hidrogen în întregul volum al lichidului. Ca rezultat, este asigurată umectarea de 100% a produsului.

Substanţele nutritive liposolubile nu se umectează cu apă. La incapsularea particulelor de ulei în structura coloidală, se creează o micro-sferă  minusculă, care în exterior se leagă cu apa, iar suprafaţa interioară  este legată cu ulei, purtând la suprafaţă sarcină negativă. Ca atare, această sarcină condiţionează absorbţia particulelor nutritive de către mucoasa intestinului şi asimilarea ulterioară a acestora.

 

Utilizare:

Consumul produsul „HydraCel™” permite:

  • îmbunătăţirea proprietăţilor biologice ale apei;
  • asigurarea unei hidratări de 100% a celulelor;
  • creşterea calităţii asimilării substanţelor nutritive şi  transportul acestora către celule.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *