HGH Activator cu Alpha-GPC si corn de caprioara neosificat
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

HGH Activator cu Alpha-GPC si corn de caprioara neosificat

HGH Activator


 cu Alpha-GPC si corn de caprioara neosificat

HGH Activator cu Alpha-GPC si corn de caprioara neosificatPRET 165 RON

60 capsule

ACEST PRODUS FACE PARTE DIN GENERATIA a 3-a DE ACTIVATORI HGH

FABRICAT IN CANADA

Hormonul Uman de Crestere (HGH) este un Roger Clemens Jerseys hormon produs de glanda pituitara anterioara (hipofiza) din creier supranumit si ‘hormonul tineretii”. HGH induce producerea si eliberarea de Factori de Crestere (Growth Factors) cum ar fi:  IGF-1, IGF-2, IGF-Beta, Eritopoeitrina, Neurotrofina, Proteina Morfogenica, factorul de Crestere Alex Lewis Youth Jerseys Epidermic, Hormonii Luteinizanti si Factorul de Crestere Fibroblast-8. Acesti factori de crestere promoveaza repararea celulelor defecte, regenerarea celulelor din piele, oase, muschi si organele vitale. Ei asigura de asemena suport sistemului imunitar in combaterea infectiilor si a bolilor. Prin arderea grasimilor si cresterea masei musculare, factorii de crestere conduc la o fizionomie tinereasca.

50% din hormonul de crestere este eliberat in sange in timpul primelor 4 ore de somn iar restul de 50% pe parcursul zilei.

Pe masura ce imbatranim, nivelul de HGH si implicit de Factori de Crestere se reduce doar la o fractiune din nivelul aferent tineretii. De fapt, incepind cu virsta de youth denver broncos Jersey 20 ani nivelul de HGH incepe sa scada continuu. La 30 de ani deja se observa semnele imbatranirii care apoi se accelereaza. Studiile arata ca productia de HGH scade cu 15% in decursul fiecarei decade (10 ani). Acest fapt conduce la fenomenul imbatranirii fizice, slabirii sistemuluyi imunitar si afectarii negative a functionalitatii creierului. Multi practicanti ai medicinei moderne considera ca suplimentarea cu HGH este un mod eficace de a evita imbolnavirile si alte conditii asociate cu imbatranirea.

COMPOZITIE PER CAPSULA

  • Alpha-Size 50 P: denver broncos Jersey sale izolat de lecitina de soia care furnizeaza 125 mg de glicerilfosforilcolina (Alpha-GPC) – 250 mg

  • Corn de caprioara neosificat (Cervus sp.) – 100 mg

  • Izolat de proteina de soia – 20 mg

  • Gelatina vegetala

  • Silicat de Calciu

  • Maltodextrina

  • Silicat denver broncos Jersey colors de Magneziu
  • Stearat de Magneziu

 

MOD DE ADMINISTRARE 1 capsula de trei ori pe zi.

Poate fi administrat pe o lunga durata.

Nu se cunosc efecte secundare ale acestui produs.

Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE, Bucuresti
Certificat Notificare SERIA: AA/nr.1155/08.05.2007


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *