W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Green Phyto Power

Green Phyto Power

Fito-Energia

cod 3020

Pret

Catalog – 167 lei

 

 

Supliment alimentar pentru imbunatatirea generala a functiilor organismului prin completarea dietei cu fitonutrienti esentiali

Cutie cu 200g pulbere

Compozitie/doza (2g): ingrediente din culturi organice (pulberi): frunze de Orz verde (Hordeum vulgare) – 400mg, frunze de Grau verde (Triticum aestivum) – 400mg, germeni din seminte de In (Linum usitatissimum) – 300mg, germeni din seminte de Chenopodium quinoa – 100mg, frunze de Aloysia wrightii – 75mg, alga Kelp (Ascophyllum nodosum) – 75mg, fruncte de Ananas (Ananas comosus) – 75mg, Spirulina (Spirulina platensis) – 50mg, frunze de Varza (Brassica oleracea) – 50mg, radacina de Sfecla-de-zahar (Beta vulgaris) – 25mg, radacini de Morcov (Daucus carota) – 25mg; ingrediente din culturi necertificate organic (pulberi): ThermoSweet (indulcitor natural hipoglicemic din fructe de Kiwi/Actinidia chinensis – 100mg, frunze de Ceai-verde (Camellia sinensis) – 75mg, frunze de Spanac (Spinacea oleracea) – 50mg, frunze de Broccoli (Brassica oleracea var. italica) – 50mg, radacini de Patrunjel (Carum petroselinum) – 50mg, alga Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) – 25mg.

Mod de administrare –  cate 1 doza (1 lingurita=2g) de 2 ori pe zi, bine amestecata intr-un pahar mare cu apa sau suc de fructe.  A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A se pastra la temperatura camerei, ferit de umiditate si de lumina directa a soarelui. 

Producator: RBC LIFE SCIENCES Inc., SUA

Importator: S.C. CORAL ROYAL CLUB S.R.L., str. Maramures, nr. 24B,  Otopeni, Jud. Ilfov.

Produs notificat la Institutul de Bioresurse Alimentare (nr. 4058/2009)

 

Coctailul Green Phyto Power” este un original „triunghi magic”, în care este concentrată energia a 3 grupuri de plante: cereale, crucifere şi alge marine. Acţiunea unică a acestui supliment alimentar  se explică prin strânsa interacţiune a componentelor sale care se combină şi se completează în mod ideal, ele fiind uşor asimilate de către organism. Specificitatea produsului este dată de fenomenul de sinergie, care are o acţiune tonifiant-puternică, astfel încât acţiunea conjugată a tuturor ingredientelor depăşeşte în mod considerabil acţiunea fiecăruia dintre ele luat în parte.

 

Acţiunea componentelor active:

Cerealele (grâul, orzul, iarba de orez, tărâţele de orez) conţin în cantităţi mari fibre, necesare şi benefice pentru organism, minerale şi proteine cu grad sporit de asimilare. Fibrele au o acţiune benefică asupra procesului de digestie. Fibrele îmbunătăţesc peristaltismul intestinal, generând totodată o senzaţie  îndelungată de saţietate. Pectina şi lignina din fibre, legând colesterolul, împiedică absorbţia inversă a acestuia, reducând astfel riscul de formare a ateroamelor sclerotice pe pereţii vaselor. Este demonstrat faptul că o raţie alimentară îmbogăţită cu cereale integrale reduce riscul afecţiunilor cardiace cu 20%.

Familia cruciferelor (lucerna, broccoli, varza albă, spanacul, pătrunjelul) posedă înalte calităţi gustative şi proprietăţi curative. Varza este bogată în vitaminele С, В1, В3, РР, К, substanţe minerale, fibre, proteine, care îmbunătăţesc activitatea tractului gastrointestinal şi a ficatului, prevenind, totodată, apariţia obezităţii şi dezvoltarea aterosclerozei. Broccoli conţine o substanţă specială – sulforafan, care exercită efect antidiabetic şi antibacterian. Pătrunjelul şi spanacul sunt cunoscute pentru calităţile dietetice, sunt indicate în anemii, gastrite, posedă acţiune diuretică, fortifiantă şi tonifiantă.

Algele marine (alga brună, alga roşie, chlorella, spirulina) reprezintă o sursă de iod organic, proteine, vitamine В12, D, Е, beta caroten, minerale şi acizi graşi polinesaturaţi. Spirulina este un „depozit natural” de vitamina В12 şi proteine, iar chlorella este bogată în clorofilă, care este un excelent remediu pentru detoxifiere şi curăţare de reziduri. Alga brună acţionează în mod activ asupra schimbului de lipide, reduce nivelul de colesterol şi exercită o uşoară acţiune laxativă. Algele reprezintă un excelent stimulator energetic.

 

Utilizare:

Produsul „Green Phyto Power” posedă multiple calităţi benefice:

  • tonifică starea generală a organismului;
  • stimulează procesul de digestie;
  • elimină din organism toxinele, metalele grele;
  • reduce nivelul de colesterol;
  • reduce  riscul afecţiunilor cardiovasculare;
  • previne obezitatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *