GLUCOZAMINA CLORHIDRAT GHC-500: 500mg/120 cps
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

GLUCOZAMINA CLORHIDRAT GHC-500: 500mg/120 cps

 

GLUCOZAMINA CLORHIDRAT

GHC-500

GLUCOZAMINA CLORHIDRAT GHC-500: 500mg/120 cps

 

PRET 90 RON 

Ne sintetica. Extrasa din surse marine.

Bio-absorbtie maxima

 

500 mg/120 capsule

REDUCE DURERILE ARTICULARE

Artrita, Reumatism Articular, Osteoartrita, Artroza, dallas cowboys Jerseys cheap Coxartroza

*

Protectia Cartilajelor si Articulatiilor Spotivilor.

*

 

Glucozamina si Condroitina sunt parte integranta a cartilajului normal. Cartilajul se comporta ca un tampon intre oasele ce formeaza o articulatie.
Glucozamanina este o substanta naturala ce se gaseste in cochilia scoicilor. Este disponibila sub diferite forme precum clorura de glucozamina (clorhidrat) GHC-500 si sulfatul de glucozamina (Sulfat) GLS-500 care este o sare a glucozaminei. Glucozamina este, de asemenea, disponibila sub forme suntetice. Organismul absoarbe dallas cowboys Jerseys china bine glucozamina.
Condroitinul sau Condoitrina se gaseste, de asemenea, sub forma naturala in cartilajul de Nolan Cromwell Womens Jerseys rechin sau bovine, sau sub forma sintetica. Condroitina este, de asemenea, intalnita sub forma de sulfatul de condroitina. Sulfatul de condroitina este o combinatie a condroitinei cu saruri minerale.

 

GHC-500 ™ este larg utilizata de catre sportivi si de catre persoanele care au probleme de articulatii sau cartilaje din cauza bolilor degenerative (Artrita, Reumatism Articular, Osteoartrita, Artroza, Coxartroza). Glucozamina joaca un rol esential in reconstructia cartilajelor. Numeroase studii indica eficienta in tratarea Coxartrozei a Glucozaminei (Sulfat-GLS sau Clorhidrat-GHC) fie administrata singura fie asociata cu pink dallas cowboys Jersey Condoitrin. Unele persoane absorb Authentic Christine Michael Sr Jerseys mai bine una din cele doua forme (Sulfat-GLS sau Clorhidrat-GHC). Determinarea celei mai eficiente forme se va stabili prin incercare. Ambele au aceeasi directie de actiune.

 

· Adjuvant in boli reumatice degenerative

· Imbunatateste mobilitatea articulatiilor

· Reduce simptomele in osteoratrita

· Ajuta la cresterea cartilajelor

· Protejeaza contra deteriorarii cartilajelor datotata bolilor articulare sau eforturilor fizice

COMPOZITIE

Complex de Glucozamine Clorhidrat…………….500 mg

(extrasa din schelete de crustacei si din cartilaje de animale marine)

 

ADMINISTRARE

1 capsula, de 3 ori pe zi la mese

 

Produs notificat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucuresti –
Serviciul National pentru Plante Medicinale Aromatice si Produse ale Stupului; Certificat de Notificare seria AA nr.5614/2012


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *