W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Glaucom

Produsele Coral Club pot fi folosite ca adjuvant in tratamentul afectiunii Glaucom, conform schemei de tratament naturist de mai jos.

Produse Coral ClubMod de administrareActiunea Produselor Coral Club
Omega 3/601-2 capsule pe zi la finalul meseiContribuie la normalizarea metabolismului în celulele oculare. Fortifică pereţii vaselor oculare, prevenind desprinderii de retină.
Coral-Minesau 

MagiCal

1 pacheţel la ¼ pahar de apă pentru utilizare locală, 1 pacheţel 1,5 l apă pe zi între mese1 tabletă de 1-2 ori pe zi la masăReglează tensiunea intraoculară. Elimină particulele străine din mediile transparente ale ochiului. Îmbunătăţeşte proprietăţile reologice ale lichidului intraocular.
Activin1-2 capsule pe zi la masăReduce fragilitatea capilarelor oculare. Suplimentează mineralele, mai ales cromul, al cărui deficit se remarcă în glaucom.
B Complex de vitamine1-2 capsule pe zi la masăVitaminele B reduc riscul de deteriorare a nervului vizual prin tensiune intraoculară.

Important

Garlic1 tabletă de 3 ori pe zi la masăContribuie la fortificarea musculaturii oculare. Reduce tensiunea intraoculară, previne dezvoltarea infecţiilor intraoculare.
Phyto-Cee1 capsulă de 1-2 ori pe zi la masăContribuie la reducerea tensiunii intraoculare. Prin fortificarea pereţilor vasculari previne hemoragiile.
Vitamina E cu nanoclusteri1 capsulă pe zi la masăReglează metabolismul celulelor ochiului, a cărui dereglare este la baza apariţiei afecţiunii.

Util

Microhydrin1 capsulă de 1-2 ori pe zi înainte de  masăÎmbunătăţeşte alimentarea cu oxigen la ţesuturi, reduce tensiunea şi durerea.
Phycotene1-2 capsule pe zi la masăContribuie la reducerea tensiunii intraoculare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *