GINSENG “TIGRU SIBERIAN” (Forte) 500mg/100 caps: Energizant
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

GINSENG “TIGRU SIBERIAN” (Forte) 500mg/100 caps: Energizant

Ginseng ” Tigru Siberian”

(Eleutherococcus senticosus)

GINSENG "TIGRU SIBERIAN" (Forte) 500mg/100 caps: Energizant

PRET 65 RON 

500mg/100 tablete

Extras din radacina veche de 4 ani

Suport Energetic, Suport Functie Mintala, Suport Functie Sexuala

Surmenaj, Stres, Impotenta, Infertilitate

 

Binecunoscut ca un adaptogen, este foarte eficace in stimularea atit a energiilor mintale cit si a celor fizice. Ginsengul Tigru Siberian este recunoscut ca un tonic general cu actiune  imunostimulatoare, antioxidanta, tonifianta. Mareste capacitatea de efort fizic si intelectual, stimuleaza activitatea sexuala, stimuleaza libidoul si are actiune in tratarea infertilitatii la femei. Normalizeaza tensiunea arteriala si glicemia, scade colesterolul si protejeaza ficatul.
Deosebit de eficient in surmenaj, stress, oboseala cronica, neurastenii, depresii, convalescenta, recuperare dupa efort pentru sportivi, in tratamentul tulburarilor de dinamica sexuala la barbati si al sterilitatii la femei.
Cea mai notorie intrebuintare a Ginsengului Siberian a fost in sporirea performantei atletilor rusi la Olimpiada de la Moscova si a astronautilor in perioadele lungi de calatorie in spatiu. Ginsengul siberian este indicat ca tonic pentru intarirea organismului in caz de efort si ca remediu impotriva tendintei de a reduce capacitatea de lucru si de concentrare dar util si in perioadele de convalescenta.
Extractul de Ginseng siberian se recomanda Wholesale Dallas Cowboys Jerseys bolnavilor Quinten Rollins Youth Jerseys cu diferite forme de nevroze. El creste capacitatea mentala, scade oboseala in cadrul efortului fizic, imbunatateste activitatea vizuala si auzul.
De asemenea, s-a observat o imbunatatire a starii generale si o dallas cowboys Jerseys men scadere a cantitatii de colesterina si beta-lipoproteine din sange la bolnavii cu ateroscleroza, ce afecteaza in principal vasele coronariene.
Efecte benefice ale praparatului s-au observat la bolnavii cu afectiuni cardiovasculare, inclusiv reumocardita. Nu se recomanda bolnavilor cu hipertensiune arteriala. In medicina chineza, Ginsengul siberian este folosit si ca remediu pentru insomnie. Se considera ca imbunatateste memoria, puterea de concentrare, inlatura stresul si mareste longevitatea vietii.

 

COMPOZITIE

Compozitie / tableta (739 mg): pulbere din radacina de Ginseng Siberian (Eleutherococcus senticosus) – 500 mg; excipienti: celuloza microcristalina – 165 mg, guma arabica Acacia – 15 mg, croscarmeloza de sodiu – 25 mg, stearat de magneziu – 19 mg, dioxid de siliciu – 10 mg, acid stearic – 5 mg.; acid stearic – 5 mg.

Nu contine: produse Kyle Rudolph Womens Jerseys lactate, oua, conservanti artificiali, coloranti, fermenti, indulcitori artificiali, grau, soia, gluten sau porumb.

ADMINISTRARE

1-2 dallas cowboys Jerseys outlet tablete pe zi

Produs notificat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE
AVIZ DE NOTIFICARE Nr.4708 / 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *