GINKGO BILOBA60mg120 cps
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

GINKGO BILOBA60mg120 cps

GINKGO BILOBA

 GINKGO BILOBA60mg120 cps PRET 115 RON

Extract Standardizat

 

Ginkgo biloba – arborele tineretii vesnice

 

60 mg 120 cps.

MEMORIE, CIRCULATIE CEREBRALA, CIRCULATIE PERIFERICA,DEMENTA SENILA, EFFORT MINTAL INTENS

COMPOZITIE

 • Extras Standardizat din dallas cowboys Jerseys boys frunza de Ginkgo Biloba (EGb) ………..60 mg, continind minimum:  14,4 mg Flavone Glycosides (flavonoherteozide) (24%)  si 3,6mg Terpene Lactonice (flavonoheterozide ) (6%)
 • Pulbere de Ginkgo Biloba……340 mg 

ADMINISTRARE

 • Intretinere: 60-120 mg/zi
 • Probleme circulatorii periferice si cerebrale: 120-180 mg/zi
 • Alzeimer (dementa), Parkinson: 240 Shane Vereen Womens Jerseys mg/zi
 • Tulburari de memorie: 120-180 mg/zi
 • Efort mintal intens: 120-180 mg/zi

DESCRIERE

Extractul din frunze de Ginkgo biloba este studiat de farmacologi din intreaga lume si este utilizat in numeroase tari sub diferite forme de prezentare (tinctura, capsule, tablete).

*ginkgolide – un grup de Authentic Cameron Meredith Jerseys substante unice, strict specifice pentru Ginkgo Biloba. Principala lor actiune este inhibarea PAF si prevenirea trombozei.
*bilobalida, o sesquiterpena cu 15 atomi de carbon, se comporta ca antagonist competitiv al receptorilor pentru GABA (acid gama amino-butiric). Principala actiune cunoscuta este neuroprotectia.
*vitamina C, beta-caroten
*acizi dallas cowboys Jerseys dak prescott organici (kinurenic, shikimic, benzoic). Acidul ginkgolic este antibacterian (active fata de E. coli, Staph. Auriu, B. subtilis si cereus
*taninuri, polioli, steroli

 ACTIUNI ALE EXTRACTULI DE GINKO BILOBA

1.  Stimularea circulatiei– fitocomplexul de Ginkgo biloba este un angioactivator eficient:

la nivelul arterelor produce vasodilatatia

  la nivelul venelor s-a observat un efect spasmolitic musculotrop si cresterea tonusului (venotonic)
  la nivelul microcirculatiei s-a constatat o inhibitie a hiperpermeabilitatii capilare (cauzate de histamina si bradikinina) cu efect antiexsudativ.

Actiunea vasodilatatoare si proprietatile de stimulare a circulatiei se remarca mai ales la nivelul arterelor mici si medii din zonele profunde si authentic dallas cowboys Jerseys in portiunile terminale ale capilarelor, sugerind o arie extinsa de actiune, in special asupra creierului si extremitatilor.

2. Antiagregant plachetar

 

 • la inceputul anilor 1980, cercetatorii francezi au descoperit un fapt important si anume ca extractul de Ginkgo biloba, prin ginkgolide inhiba factorul de agregare plachetara (PAF). Potentialul anti-PAF este cu atit mai ridicat cu cit extractul de Ginkgo biloba este mai bogat in ginkgolide.

3. Imbunatatirea proprietatilor reologice ale sangelui

 

 • Extractul de Ginkgo biloba scade vascozitatea sangelui cu 10%.

4. Mentine troficitatea si integritatea barierei hemato-encefalice

 

 • Aceasta se datoreaza efectelor conjugate ale extractelor trofic si reglator vascular, antiagregant si antioxidant

5. Protectia celulei neuronale

 

 • amelioreaza captarea glucozei si oxigenului la nivelul neuronului, creste sinteza de ATP.
 • protejeaza integritatea structurala si functionala a membranei neuronale.
 • imbunatateste ritmul de transmitere a informatiei la nivel neuronal actionind asupra turn-over-ului mediatorilor, densitatii receptorilor sinaptici si prin accelerarea proceselor de compensare.
 • deoarece memoria depinde de transmiterea influxului nervos, aceste mecanisme au un rol esential pentru functiile cognitive (inclusiv atentie, putere de concentrare)

6. Antioxidant

 

 • Componentele antioxidante din extractul de Ginkgo biloba sunt in special flavonoidele , vitamina C si carotenoidele. Acestea neutralizeaza radicalii liberi, impiedicand peroxidarea lipidelor si imbatranirea ADN-ului mitocondrial. Efectele antioxidante sunt mai pregnante la nivelul creierului, retinei si sistemului cardiovascular

7. Antidepresiv, anxiolitic

 

 • In general pacientii suferinzi de insuficienta cerebrovasculara sunt susceptibili la stari depresive si anxioase, tulburari de somn, scaderea functiilor mentale.
 • S-a demonstrat ca extractul de Ginkgo biloba este capabil sa contracareze schimbarile chimice majore din creier care au loc in procesul de imbatranire.

 

Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE
AVIZ DE NOTIFICARE Nr. 3490 / 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *