GABA Ne-Sintetic cu P5P (Acid Gama Amino Butiric) 60 cps.
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

GABA Ne-Sintetic cu P5P (Acid Gama Amino Butiric) 60 cps.

GABA Sinergistic

(Acid Gama Amino Butiric)

 

GABA Ne-Sintetic cu P5P (Acid Gama Amino Butiric) 60 cps.

PRET 75 RON

Ne-sintetic

 

Extras din surse naturale si asociat cu

Acid L-Glutamic si Vitamina B6 (P5P)

 

60 capsule

 

Un produs Canadian de Calitate Farmaceutica

CALMANT, RELAXANT

STIMULEAZA ELIBERAREA DE HGH. AJUTA LA CRESTEREA MUSCULATURII

INBUNATATESTE FUNCTIA COGNITIVA LA PERSOANELE IN VARSTA.

STRES, ANXIETATE, NERVOZITATE, PANICA, EPILEPSIE, SHIZOFRENIE

GABA (Acid Gama Amino Butric) este un neurotransmitator inhibitor produs in sistemul nervos central a carui concentratie scade o data cu varsta. Acest aminoacid este utilizat de catre creier pentru a a promova starea de calm si tranchilitate (calmare a starii de nervozitate).

GABA este sintetizat din glutamat in prezenta vitaminei B6. Cum actioneaza GABA? Neutralizeaza efectele stimulative ale glutamatului, neurotransmitator antagonic secreat in creier. dallas cowboys Jerseys sale Cu alte cuvinte, GABA este arma principala a creierului in lupta contra stresului si nervozitatii. Ajuta astfel la mentinerea integritatii celulelor nervoase prevenind “arderea” adica obosirea acestora. GABA este prezent si in Hipotalamus, glanda care regularizeaza functiile instinctive precum somnul ca si unele activitati ale glandei pituitare (hipofiza) cum ar fi reglarea nivelului de hormon de crestere (HGH)

Ce efecte are GABA

  • Efect de relaxare si reducere a anxietatii la subiectii sanataosi. Efectul se instaureaza cam la o ora de la administrare
  • Promoveaza kids dallas cowboys Jerseys cheap relaxarea si somnul fara a crea stare de ameteala sau confuzie precum unele somnifere sau relaxante de sinteza
  • Poate reduce intensitatea durerilor de orice fel prin reducerea stresului.
  • Are efecte bune dallas cowboys Jerseys for kids la epilepticii care nu raspund la medicatia conventionala
  • Inbunatateste functia cognitiva la persoanele in varsta
  • Mareste secretia de HGH (Hormon de crestere) in special dupa efort fizic, multi sportivi adminitrandu-l pentru a se relaxa dupa effort. Ajuta de asemenea la cresterea masei musculare.

Pentru un efect maxim, se recomanda ca GABA sa fie administrat pe stomacul gol (ca de exemplu imediat dupa efort fizic sau inainte de culcare) dar cu minimum 30-45 minute inainte sau dupa ce s-a mancat sau dupa administrarea altor suplimente.

GABA a facut obiectul a numeroase studii clinice in special pentru cazurile de panica, cazuri psihiatrice si cazuri de abuzuri de substante (alcoolism, droguri). Testele au demonstrat ca in atacurile de panica nivelul GABA scade cu 22%. Toate studiile au indicat eficienta administrarii de GABA pentru reducerea anxietatii, pentru relaxarea in mod natural, si pentru protectia celulelor nervoase in situatiile de stres.

La bolnavii Johan Franzen Jerseys de Shizofrenie s-a constatat o deficienta de GABA

Prin ce se remarca GABA de la Konig?

In primul rand prin faptul ca nu este un produs de sinteza cum sunt majoritatea suplimentelor GABA de pe piata. GABA de Tyrone Crawford Youth Jerseys la Konig este extras din surse naturale. In al doilea rand fiind un concentrat obtinut din Pharma GABA, asigura o puritate si o eficienta maxima. Nefiind sintetic, nu este nevoie sa fie administrat in cantitati mari precum formele de sinteza si nu are efectele secundare ale acestora. In al treilea rand, Konig l-a asociat cu Acid L-Glutamic si P5P (Piridoxal-5-Fosfat), o forma coenzimica a vitaminei B6 pe care studiile au demonstrat-o ca fiind cea mai eficienta pentru potentarea actiuni GABA. Acidul L-Glutamic este si el esential pentru metabolizarea GABA si totodata este un neurotransmitator essential pentru functiile: cognitiva, de invatare si memorie.

COMPOZITIE O asociatie sinergica compusa din

GABA (Acid Gamma Amino Butiric ) sursa naturala……..500 mg

Acid L-Glutamic ………………………………………………….100 mg

Vitamina B6 (Piridoxal-5-Fosfat)……………………………….15 mg


ADMINISTRARE 1 capsula de 2 ori pe zi sau dupa sfatul medicului

ATENTIONARE Consultati medicul daca administrati si medicamente alopate pentru anxietate. A nu se administra femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Produs notificat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucuresti
Serviciul National pentru Plante Medicinale Aromatice si Produse ale Stupului;  Certificat  de Notificare  seria AA/nr. 5915/2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *