Formula FLOW (fost FLW) - Bypass / Stent Nutritional 300 tab
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Formula FLOW (fost FLW) – Bypass / Stent Nutritional 300 tab

Formula  FLOW

 

PRET 310 RON

 

 300 comprimate

BYPASS / STENT- NUTRITIONAL

PROTOCOL COMPLET DE CURATIRE A SISTEMULUI CARDIO-VASCULAR

Cu extracte din: FICAT, ADRENALA, SPLINA si TIMUS

 Inspirata din Teoria Unificata a Bolilor cardiovasculare a laureatului dublu la Premiul Nobel Prof. Linus Pauling

Conceputa initial  de David Rowland, Fondatorul Institutului de Nutritie Edison

Adusa la zi si inbunatatita de un consortiu de nutritionisti din Vancouver cu: Bioperina, L-Lizina, L-Prolina, Acid Alfa Lipoic, Coenzima Q10, Ascorbat, Adrenala

Fabricat in Canada conform normelor GMP

“Sunt convins ca raspunsul este da, putem sa tinem complet sub control bolile cardiovaculare, infarcturile miocardice si congestiile cerebrale prin utilizarea corecta a acestei terapii…” we can get almost COMPLETE CONTROL of cardiovascular disease, heart attacks and strokes by the proper use of this therapy… even cure it.” – Linus Pauling, Cuvantare despre Teoria Unificata asupra bolilor Cardiovasculare

CU Formula FLOW PUTETI EVITA OPERATIA DE BYPASS SAU DE MONTARE STENT

 

PUTETI ELIMINA ACUM COLESTEROLUL DEPUS PE ARTERE

 

IMBUNANATITI FLUXUL SANGUIN

Prin ce se deosebeste Formula FLOW de vechea formula FLW si formula FLOW initiala? Formula FLOW este o forma net inbunatatita prin incorporarea cercetarilor recente in domeniu. In primul rand adaosul de Bioperina conduce la o Bio-disponibilitate mult superioara a ingredientilor din compozitie. De asemenea, adaosul de Concentrat de Adrenala aduce formula in parametrii stabiliti de David Rowland. Adaosul perechii de aminoacizi L-Lizina+L-Prolina este foarte importanta intru-cat acesta combinatie are capacitatea de a preveni re-depunerea colesterolului pe artere prin formarea unui strat de “Teflon” in jurul moleculelor lipoproteinei Lp(a), conducand eventual la eliminerea acestora de pe peretii arteriali. Adaosul de Coenzima Q10 potentata de mai multe ori de prezenta Bioperinei are un efect sinergic, un efect de energizare a muschiului cardiac, efect antioxidant la nivelul peretilor arteriali si efect de reciclare a celorllalti antioxidanti. Adaosul de Acid Alfa Lipoic are rolul nu numai de a ajuta la controlul glucidelor din sange dar si la reciclarea vitaminelor din formulatie. Adaosul de Iod este conform cercetarilor recente de la firma Canadiana Inovite

TEST DE CONFIRMARE

Fotografiile de mai jos au fost luate din interiorul aceleiasi artere coronariene ale unui pacient de 68 de ani. Fotografia din stanga a fost luata inainte de tratament iar cea din dreapta dupa numai 5 luni de tratament cu Formula FLOW. In fotografia din stanga se observa ingrosarea peretelui arterial prin depuneri pe artere si un aterom masiv rezultand in strangularea fluxului sanguin. In fotografia din dreapta se observa ca depunerile de pe peretii arterei au fost eliminate iar ateromul a fost dizolvat aproape in intregime. Se observa marirea semnificativa a fluxului sanguin.

 

 

CAZUISTICA: 2007. Chirita V. Bucuresti: barbat, 60 de ani cu infarct. Pacientul in concediu medical prelungit. Angina pectorala, hipertensiune arteriala. Stenoza aproape 100% pe un vas si 75% pe altul. . Inoperabil pentru bypass din cauza ventricului stang deteriorat. Propusa montarea de stenturi multiple. Efectueaza 6 luni de Bypass Nutritionl (10 tablete pe zi) dupa care isi reia activitatea. Angina pectorala disparuta. tensiune arteriala 11/7. Continua cu doza de intretinere.

CE SPUN PACIENTII: 30 Iunie 2009.
D-na Mirescu
…………………………
La al catelea flacon de FLOW sunteti? Va simtiti bine?
RASPUNS:
Dl Delcea,

Sunt la al treilea flacon si ma simt nu bine, excelent. Mai mult, am putut sa iau doza prescrisa chiar de la inceput fara sa am probleme. Eu il iau pt colesterol marit de care nu am scapat cu Omega 3.(precizez ca nu doresc sa iau niciun medicament de sinteza care poate da efecte necontrolabile asupra altor oragane interne, asa cum mi sa- prescris, adica VASILIP).

Colesterolul a crescut imediat dupa operatia de histerectomie totala suferita in 2005. De atunci, desi am un control strict al dietei si analize anuale, nu reuseam sa scap de colesterol care a crescut intai la 210 in 2006 pt ca din 2007 sa se mentina la 243. NU AM AVUT NICIODATA COLESTEROLUL MARE SI NICIODATA NU AM FOST GRASA. Mai mult abia acum am tensiunea pe care mi-o doream s-o am dintodeauna adica 12 cu 7, pt ca inainte, chiar si in perioada de sarcina am avut-o in cel mai bun caz 11 cu 5.

Pt ca tot ati fost atat de amabil si m-ati intrebat, tatal meu care are 85 ani si care este cardiac doreste sa ia si el FORMULA FLOW dupa ce i-am dat sa citeasca tot despre medicament. Tb sa precizez ca nu multi medici cunosc acest supliment nutritiv si sunt fff sceptici. As dori un raspuns autorizat in acest sens.

L.B. Delcea:

D-na Mirescu, Ma bucur ca FLOW va face bine. De obicei dupa inceperea tratamentului, daca este mult cholesterol depus pe artere, colesterolul in sange poate creste pana cand organismul il elimina. Inseamna ca d-voastra nu aveti stenoze massive, ceea ce este bine. Va recomand totusi ca fie acum fie dupa FLOW sa administrati si EDTA. Va elimina si calciul in exces pe artere sau valvele inimii. Cu siguranta ca exista acest calciu depus intr-o masura mai mare sau mai mica si este bine sa nu fie lasat sa se acumuleze

In legatura cu tatal d-voaastra, poate administra FLOW fara grija. Am avut numerosi pacienti trecuti de 80 de ani. Pe langa rezolvarea problemelor circulatorii, cu FLOW se va simti mai energetic, mai alert, cu alte cuvinte se va simti mai bine.

 

VEZI MAI JOS IN PAGINA UN CAZ de la A-Z

STIATI CA:

 

·        Multi din cei care sufera infarcturi nu au colestrolul marit?

 

·        Colesterolul nu este cauza bolilor cardio-vasculare?

 

·        Blocajele arteriale pot fi indepartate in siguranta si fara interventie chirurgicala?

 

BYPASS-UL NUTRITIONAL ALTERNATIV

 

Istoric

Ca raspuns la inmultirea fara precedent a bolilor cardio-vasculare, operatiile chirurgicale de Bypass sau de angioplastie (montari de stent-uri) s-au proliferat pe scara larga, inclusiv in Romania. Nu numai ca sunt interventii chirurgicale traumatice dar dupa operatie, pacientul devine sclavul unui pumn zilnic de medicamente alopate, multe dintre ele avand efecte secundare de durata care pot afecta ireversibil diferite organe interne. Marea inconvenienta a acestor interventii chirurgicale este faptul ca desi rezolva momentan problema unor blocaje arteriale localizate, nu elimina cauza care se afla la radacina problemei si in consecinta, dupa cativa ani fie ca apar alte blocaje in locatii diferite fie ca organismul continua sa depuna colesterol si alte materii pe bypass sau pe stent. Adica se revine de unde s-a plecat!

Fondatorul binecunoscutului Institut care ii poarta numele, Profesorul American Linus Pauling, de doua ori laureat al Premiului Nobel, a fost in mod deosebit preocupat de sistemul cardio-vascular cercetand cauzele aparitiei blocajelor si a posibilitatii eliminarii acestor cauze concomitent cu curatirea sistemului circulator. El a conclus ca depunerile de pe sistemul arterial sunt o consecinta a inflamatiei peretilor arteriali si a raspunsului organismului contra acestor inflamatii prin depunerea unui “pansament” format din colesterol si alte materii. El a conclus ca daca se elimina cauza si i se ofera nutrientii de care are nevoie, organismul poate sa-si curete singur si definitiv sistemul arterial. Pentru aceasta, organismul nu are nevoie de substante chimice de sinteza ci din contra, are nevoie pur si simplu de minerale, vitamine, aminoacizi, factori lipotropici si secretii glandulare in proportii precise. Linus Pauling a conclus ca este gresit sa aruncam vina pe colesterol caci nu nivelul ridicat de colesterol in sange este cauza blocajelor arteriale ci faptul ca organismul depune acest colesterol pe peretii arterelor. Altfel cum se explica prezenta bolilor cardiovasculare la personae cu nivele normale de colesterol si absenta depunerilor si blocajelor arteriale la persone cu niveluri elevate de colesterol seric?

 

Mai multe despre Prof. Linus Pauling?

Viziteaza link-ul >>>http://www.paulingtherapy.com/

 

Formula FOLW – Byapass-ul Nutritional

 

Cu aproximativ 30 de ani in urma, Dr. David Rowland a preluat teoria Prof. Linus Pauling si a realizat o reteta (formula) alcatuita din 27 de ingredienti selectati in Authentic Bryan Bulaga Jerseys concentratii si rapoarte foarte precise pe care a denumit-o Bypassul Nutritional. Cei 27 de ingredienti stimuleaza organismul sa-si curete singur depunerile de pe artere si sa evite re-depunerea acestora. Desigur ca Dr. Rowland a fost de nenumarate ori atacat cu vehementa de numerosi cardio-chirurgi in special in Statele Unite ale Americii unde chirurgia cardio-vasculara aduce anual doctorilor chirurgi zeci de miliarde de dolari in urma operatiilor de bypass si angioplastie.

Un consortiu de nutritionisti din Vancouver a imbunatatit formula initiala a lui David Rowland prin incorporarea ultimelor descoperiri in domeniul tratarii pe cale naturista a stenozarii arteriale. Astfel a fost dezvoltata Formula FLOW.

Formula FLOW contine un complex de ingrediente precis selectate si dozate.  Ceea ce da rezultate este asocierea lor speciala.  Toate componentele trebuie sa fie prezente simultan, conlucrind si sprijinindu-se reciproc, asemanator verigilor dintru-un lant.

Un singur drajeu nu poate cuprinde toate ingredientele din Formula de Curatire Arteriala.  Ar fi prea mare ca sa poata fi inghitit.  Asadar, pentru a cuprinde toate ingredientele, ele pot fi grupate separat sau luate impreuna, in aceleasi proportii, dar in doze mai mici fiecare, per tableta. Un numar suficient de tablete trebuie administrat zilnic pentru a cumula doza totala recomandata pentru fiecare componenta (de regula, 10 tablete pe zi).  Aceasta doza zilnica este desigur mai mare decit cea oficial recomandata pe eticheta flacoanelor, care adesea reflecta punctul de vedere al institutiei guvernamentale de resort si nu de fapt, ceea ce organismul nostru are nevoie.

Formula se adreseaza deci tuturor, atat celor care vor sa aiba un sistem cardio-vascular curat, celor predispusi la probleme cardio-vasculare, celor care ar avea nevoie de interventie chirurgicala cat si celor care au fost deja supusi interventiilor chirurgicale si doresc sa evite revenirea blocajelor arteriale.

De la lansarea Byapss-ului Nutritionla pe piata Nord Americana in 1983 sute de mii de Americani si Canadieni au scapat de necesitatea interventiilor chirurgicale de Bypass sau montare de Stent-uri, si-au curatat sistemul circulator, bucurandu-se astfel de o viata normala, activa si sanatoasa.

Peste 150 de studii au demonstrat ca nutrientii continuti de Formula FLOW ajuta organismul sa dizolve depunerile de grasimi de pe peretii arterelor, metine grasimile dizolvate in sange (nu le lasa sa se depuna pe pereti), dilata vasele de sange, reduc homocisteina, neutralizeaza si distrug o gama mare de radicali liberi, reduc colesterolul seric si trigliceridele si chiar chelateaza (reduc) anumite metale grele. Chiar si cei care in aparenta nu sufera de probleme circulatorii diagnosticate raporteaza imbunatatiri ale memoriei, mai multa energie, maini si picioare mai calde, vedere imbunatatita, textura mai tinereasca a pielii.

In cartea sa intitulata “Bypass the Bypass” (Evita Bypass-ul), Dr. Rowland explica adevarata semnificatie a colesterolului, explica modul de actiune al Formulei FLOW, rezultate, testimoniale si sfaturi utile si programe pentru a evita bolile cardio-vasculare. Cartea se afla in curs de publicare si in limba Romana la intitiativa firmei noatre omoloage din Romania, Provita Nutrition S.A.

 

 

 

Puteti citi sau tipari cartea Dr. Rowland tradusa in lb. Romana vizitand link-ul>

http://www.members.shaw.ca/durantec/Tratamente/BYPASS.doc

 

 

 

INTREBARI FRECVENTE

Intrebare: Pot administra EDTA pe timpul terapiei cu Formula FLOW

Raspuns: EDTA poate fi administrat in paralel cu Formula FLOW intru-cat actioneaza pe un alt plan. Formula FLOW indeparteaza depunerile de colesterol (ateroamele) in timp ce EDTA inlatura depunerile care duc la intarirea arterelor si la posibila rupere a vaselor mai mici in special cele care alimenteaza muschiul cordului si vasele cerebtale. Aceste depuneri sunt constituite din Calciu, Metale grele si Minerale, fibrina, deseuri celulare care se “cimenteaza” pe peretii arteriali. Este chiar indicat ca fie in paralel cu FLOW fie dupa terminarea acestuia sa se adminisstreze si o serie de EDTA pentru a realiza o curatire totala. Dar EDTA ataca in acelasi timp calcefierile din alte parti ale organismului in special organele interne. Doza recomandata este de 2-3 capsule pe stomacul gol, cel putin 2 capsule administrate seara exact inainte de culcare.

Intrebare: Sunt predispus din familie la arteroscleroza. Pota administra Formula FLOW si EDTA preventiv?

Raspuns: DA. EDTA va preveni evolutia bolii aterosclerotice cauzata de calcefierea (intarirea) arterlor sau stenozarea valvelor inimii. Adminstrare: 1-2 tablete/zi pe o perioada de 6-12 luni adminsitrate pe stomacul gol, seara exact inainte de culcare . Pentru a evita si depunerile de colesterol , pe aceasta perioada se va administra Formula FLOW 10 tablete/zi pentru o jumatate din perioada recomandata bolnavilor de ateroscleroza. (vezi descrierea produsului Formula FLOW). Se poate continua apoi cu 2 tablete pe zi de Formula FLOW (este utila si pe post de Multivitaminele si Mineralele recomandate zilnic)

Intrebare: Sufar de stenoze cu angina pectorala si hipertensiune. Ce ar fi mai indicat sa administrez, Formula FLOW sau EDTA?

Raspuns: In general boala aterosclerotica este cauzata de depuneri (ateroame) pe peretii arterelor si chiar si pe valvele inimii compuse din: colesterol, metale grele, calciu (sub forma de calcar) si deseuri minerale. De aceea, un tratament complet trebuie sa elimine aceste dpuneri in totalitatea lor. Formula FLOW elimina depunerile de colesterol in timp ce EDTA elimina restul. Este deci recomandabil ca tratamentul sa includa atat Formula FLOW cat si EDTA

ATEROM         >  +  =Curatirea arteriala completa

Intrebare: am citit de curand ca una din cauzele aparitiei pe artere a ateroamelor sau a agravarii acestore este excesul de Cupru. Cum majoritatea tevilor din instalatiile de apa sunt din cupru probabil ca asta explica inmultirea cazuriolor de boli cardiovasculare, in special ateroscleroza. Cum se elimina si depozitele de Cupru?

Raspuns: Administrand EDTA impreuna cu Formula FLOW. EDTA este foarte eficient in eliminarea excesului de cupru pentru care are mare afinitate.

 

UN CAZ de la A-Z

Pacienta de sex feminin cu Arteroscleroza avansata , Angina Pectorala, Ischiemie cardiaca, Hipertensiune Arteriala, Diabet insulino-dependent. Propusa pentu operatie urgenta de Bypass22 Mai, 2009   Stimate Domnule Dr. Delcea,Numele meu este Andrei Munteanu si sunt din Constanta, va scriu dupa ce am achizitionat un flacon Formula Flow pentru mama mea care a fost diagnosticata de curand cu probleme coronariene grave (3 artere infundate si una ocluzata) si i s-a recomandat efectuarea official dallas cowboys Jerseys unui bypass de urgenta, intrucat angioplastia ce presupunea introducerea unui stent nu ar avea efect in situatia mamei mele.Mama mea este si insulino dependenta de 3 ori pe zi. Restul afectiunilor sunt trecute in foaia de iesire din spital pe care am anexat-o.Rugamintea mea este sa imi spuneti daca medicamentul Formula Dalvin Cook Womens Jerseys FLOW poate avea vreo consecinta negativa raportat la celelalte afectiuni ale mamei mele si daca acest medicament mai poate ajuta cu ceva (in acest moment) pentru evitarea unei interventii chirurgicale. De asemenea, daca exista si alte tratamente care ar putea-o ajuta.Va multumesc mult si va raman profund indatorat,Cu deosebita stima,

Andrei Munteanu

22 Mai, 2009   D-le Munteanu

Din fisa rezulta ca are calcefieri arteriale pe lungimi destul de mari. Desigur ca trebuie sa inceapa imediat Formula FLOW. Dar, dat fiind prezenta unor calcefieri deosebite este neaparat nevoie sa asocieze si EDTA care sa elimine calciul. Sa evite eforturile pana cand incepe sa se inbunanateasca circulatia. Sa nu renunte deocamdata la medicatia alopata in special vasodilatatoarele.

Formula FLOW nu are influenta negative asupra nici unei alte afectiuni.

Ce tensiune arteriala are mama? Are dureri anginale? In cazurile grave, eu de obicei recomand cel putin in prima luna de FLOW sa se administreze si KARDIO DROPS pentru vaso-dilatatie

Cu stima

Lucian-Bogdan Delcea, Ph.D.

22.Mai, 2009 Stimate domnule Doctor Delcea,

In urma sfaturilor dvs, voi achizitiona si EDTA si Kardio Drops.
In legatura cu durerile, mama imi spune ca are in capul pieptului o apasare care apare din cand in cand si care o determina sa respire si mai greu, dar s-a obisnuit cu aceasta si nu stie cat de des ii apare, iar cam acum o luna a avut niste intepaturi scurte in dreptul inimii care nnu durau mai mult de cateva secunde care au persistat vreme de 2 zile.

Tensiunea este oscilanta. Astazi, de exemplu dimineata a avut 12 cu 7, dupa aceea si-a luat pastilele si pe la pranz a avut 10 (o ia si ameteala cateodata)iar dupa amiaza 17cu 9. In aceasta seara avea 19 cu 9. In general dimineata e mare si spre seara. Cam asa este zilnic.

Ce administrare recomandati pentru Formula FLOW? Cum scrie in prospect sau cum am gasit pe site: 10 pastile pe zi in formula 3-3-4? Dar pt EDTA si Kardio Drops?
Credeti ca se poate evita o interventie chirurgicala?
Va multumesc mult pentru ajutor,
Cu stima,

Andrei Munteanu

22.Mai, 2009

Ce greutate are mama? Daca are sub 50 Kg sa administreze 8 tablete FLOW pe zi iar peste 50 Kg 10 tablete pe zi  (in 3 prize)

EDTA se administreaza seara inainte de culcare, pe stomacul gol. Daca are sub 50 Kg va administra 2 tablete iar peste 50 Kg 3 tablete

KARDIO DROPS aproximativ 1/3 pipeta de 2-3 ori pe zi intre mese

Daca dupa 2 luni nu i se regleaza tensiunea, ii voi recomanda 1 flacon de HAWTHORN

Cu stima,

Lucian-Bogdan Delcea, Ph.D.

15 Iulie 2009   Stimate Domnule Doctor Delcea,

Va scriu intrucat au trecut 2 luni de la ultima naostra corespondenta, iar starea mamei mele s-a modificat. A urmat tratamentul prescris de dvs cu Formula Flow si EDTA insa nu a luat kardioDrops, tratamentul pt vasodilatatie fiind deja destul de puternic.
Tensiunea a scazut insa foarte mult, are in prezent in jur de 10-11 cu 6-7, pulsul variaza in jur de 65.
De asemenea, diabetul a scazut, medicul recomandandu-i sa renunte la o injectie cu insulina (cea de dimineata) pentru a nu intra in dallas cowboys Jerseys wholesale hipoglicemie si sa isi faca urmatoarea injectie in functie de glicemia pe care o are la acel moment.
Mamei mele ii este frica sa nu fie prea puternic tratamentul cu Flow sau EDTa si va rugam sa ne spuneti daca nu apreciati ca ar trebui sa reduca pastilele.
Va multumesc mult,
Cu stima,

Andrei Munteanu

Se recomanda:

Continuarea pana la terminare a protocolului de curatire arteriala cu Formula FLOW + EDTA Disodium Chelate

Monitorizarea zilnica a tensiunii arteriale si a glicemiei

Reducerea pana la eliminarea insulinei injectabile

Reducerea pana la eliminarea medicatiei alopate relevante afectiunii tratate.

Dupa terminarea protocolului de curatire arteriala continuarea cu 2-3 tablete/zi de Formula FLOW si 1-2 tablete/zi de EDTA Disodium chelate

ADMINISTRARE Formula FLOW :

CURATIRE ARTERIALA (Bypass Nutritional): 10 tablete FLOW/zi in timpul mesei (divizate in 2-3 doze administrate in timpul meselor principale). Schema de tratament sugerata: 3-3-4 (3 – dimineata – 3 la pranz – 4 seara) dar nu este obligatorie. Important este sa se respecte doza de 10 tablete dallas cowboys Jerseys shop pe zi. persoanele subponderale pot administra doar 8 tablete/zi

Durata minima a unei tratament: 30 de zile de tratament (1 Flacon) pentru fiecare 10 ani din viata. (de exemplu, o persoana de de 53 de ani va administra timp de 5-6 luni.

RECOMANDARI: Pe parcursul administrarii Formula FLOW se recomanda si administrarea de EDTA in paralel , pentru eliminarea posibilelor calcefieri din sistemul arterial realizandu-se astfel o curatire totala a sistemului. Dozaj EDTA: 3 tablete seara inainte de culcare (pe stomacul gol) cu un pahar mare de apa  sau 2 tablete EDTA seara inainte de culcare (pe stomacul gol) cu un pahar mare de apa  si 1 tableta dimineata la sculare cu un pahar mare de apa. Se va administra EDTA pe toata perioada curei cu FLOW. In acest caz, cat timp se administreaza FLOW nu se mai administreaza si alte multi-vitamine si minerale.

 

COMPOZITIE. Fiecare tableta contine

VITAMINE: Vit. A (palmitat) …………………………………..4,000 UI
Vit.B-1 (tiamina hidroclorica)………………………….25mg
Vit.B-2 (riboflavin)……………………………………..5mg
Vit.B-6 (pyridoxinA hidroclorica)……………………..15mg
Vit.B-12 (cobalamin)…………………………………30mcg
Vit. C (acid ascorbic)………………………………..320mg
Vit. C (ascorbat de calciu)……………………………80mg
Vit. E (d-alpha tocopheril acetat)……………………….65
UINIACIN ….. ………………………………………..5mg
NIACINAMIDA ………………………………………..5mg
ACID PANTOTENIC (d-calciu pantotenat)…………..50 mg
ACID FOLIC…………………………………………50mcg
BIOTIN……………………………………………..12mcg
Factori Lipotropici COLINA (bitartrat)…………………………………..70mg
INOSITOL……………………………………………..5mg
dl-METHIONINA………………………………………25mgBioperina/extract  95% din fructe de Piper nigrum – 500 µg; Clorhidrat de L-lizina – 25,00 mg; L-prolina – 25,00 mg; Coenzima Q10 (ubiquinona de fermentatie) – 1,50 mg; Acid alfa lipoic – 5,00 mg; Clorhidrat de betaina – 25,00 mg;

Monoclorhidrat de L-cisteina – 100,00 mg;

Concentrat de timus – 10,00 mg;

Concentrat de splina – 10,00 mg; concentrat de glanda suprarenala – 10,00 mg;

Concentrat de ficat – 10,00 mg;

Celuloza microcristalina – 500 mg;

Fosfat dicalcic dihidrat – 40,00 mg;

Croscarmeloza de sodiu – 50,00 mg;

Stearat de magneziu – 10,00 mg.

Nu contine: produse modificate genetic, conservanti, coloranti, arome, zahar, amidon, lactate. grau, porumb, gluten, soia sau fermenti.
Greutatea neta: 480,04 g.

MINERALE MAGNEZIU (citrat)……………………………..35mg
CROM (chelatat)………………………………20mcg
IOD (iodura de potasiu)……………………….25mcg
MANGAN (gluconat)……………………………0.5mg POTASIU (clorura)………………………………20mg
SELENIU (chelatat)…………………………….25mcg
ZINC (sulfat)……………………………………..3mg
CALCIU (carbonat)……………………………..40mg
FACTORI SINERGICI:
Bioperina (95%piperina)……………………..500mcg
L-Lizina………………………………………….25mg
L-Prolina………………………………………..25mg
Coenzima Q10
(ubiquinona de fermentatie Japonia)…………1.5mg
Acid Alfa Lipoic…………………………………..5mg
Betaina HCI. …………………………………..25mg
L-Cisteina HCI………………………………..100mg
Concentrat de timus……………………………10mg
Concentrat de splina…………………………..10 mg
Concentrat de adrenala………………………..10mgConcentrat de ficat ………………………10 mg

 

Produs notificat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare
IBA Bucuresti – Certificat de Notificare  seria AA/ nr. 4667/2011

LITERATURA: Adnotari, referinte

 

 

 • Atherosclerotic plaques deposit in response to injury (inflamation)
 • Mechanical stress causes heart disease in vitamin-C-starved tissues
 • In 1989 it was discovered that Lp(a) binds to form plaque, not LDL
 • Ordinary cholesterol cannot and does not cause heart disease
 • Ten-year experience shows Pauling Therapy is effective, and safe as long as vitamin C is increased.
 • Pauling’s therapy is so safe, and the medical condition so grave, there is no plausible reason for any physician resisting it, especially in otherwise hopeless cases
 • Vitamin C Lowers (LDL) Cholesterol More than Statin Drugs
 • Artifical statin drugs increase Lp(a) and lower CoQ10 causing myopathies
 • Nearly 60 million Americans are diagnosed with Cardiovascular disease
 • Retinal photos confirm chronic scurvy, reversals and Pauling/Rath theory
 • Pharmacology experts cite numerous errors in vitamin C RDA research

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *