W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Folic Acid

 Folic Acid

Acid Folic

cod 321010

Pret

Catalog   40 lei

 

 

 

Supliment alimentar pentru sustinerea sistemului cardiovascular (prin stimularea actiunii vitaminelor B6 si B12) si a sanatatii fatului (prin contributia la dezvoltarea tubului neural).

Flacon cu 100 tablete  e 40,28g

Compozitie/tableta (402,8mg): acid folic – 800mcg/400%DZR*, ingrediente inactive: fosfat dicalcic, celuloza, stearat de magneziu, faina de Orez/Oryza sativa, acid stearic. Contine fenilalanina.

*Doza Zilnica Recomandata, cf. Hotararii 685/2009

Mod de administrare –  1 tableta pe zi, in timpul mesei principale. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A se pastra la temperatura camerei, ferit de umiditate si de lumina directa a soarelui. 

Producator: RBC LIFE SCIENCES Inc., SUA

Importator: S.C. CORAL ROYAL CLUB S.R.L., str. Maramures, nr. 24B, Otopeni, Jud. Ilfov.

Produs notificat la Institutul Bioresurse Alimentare (nr.  AA 3266/2009)

 

În anul 1941 acidul folic (vitamina B9) a fost extras din frunzele verzi de spanac şi pătrunjel, atribuindu-se, astfel, şi numele (din latină folium – „frunză”). Prin tratarea culinară a produselor care conţin această vitamină, 90% din  ea se distruge, de aceea astăzi deficitul de acid folic se observă la fiecare a doua femeie. Această insuficienţă este mai pronunţata la femeile care urmează un tratament cu produse hormonale şi consumă alcool. Situaţia poate fi îmbunătăţită cu ajutorul suplimentului alimentar „Folic Acid”, care ajută organismul să completeze  lipsa acestei vitamine.

Acest produs este o sursă naturală de acid folic, necesar pentru sinteza celulelor sanguine şi neuronilor, pentru reproducerea ADN-ului şi ARN-ului. De asemenea vitamina B9 este necesară pentru dezvoltarea normală a ţesuturilor embrionului în timpul sarcinii.

 

Acţiunea componentelor active:

Acidul folic – Insuficienţa de acid folic dereglează activitatea sistemul anticoagulant, care poate duce la dezvoltarea formării de trombe. Acidul folic reface structura ţesutului nervos şi deţine un rol important în formarea adrenalinei.

Vitamina B9 împiedică apariţia anomaliilor intrauterine ale fătului. În perioada sarcinii participă la formarea sistemului nervos al fătului, placentei, este necesară pentru diviziunea celulară, creşterea şi dezvoltarea tuturor organelor şi ţesuturilor. Este benefică şi în perioada alăptării, precum şi pentru combaterea depresiei postnatale.

Împreună cu Vitamina B12, acidul folic participă la reglarea proceselor de hemopoieză, la sinteza hemoglobinei. este o componentă esenţială pentru reproducerea celulelor sanguine roşii – eritrocitele, a celulelor sanguine albe – leucocitelor. Astfel, previne dezvoltarea anemiilor de diverse provenienţe.

Totodată, acidul folic creşte capacitatea de efort intelectual şi fizic, joacă un rol important în prevenirea aterosclerozei şi afecţiunilor cardiovasculare asociate. Sub influenţa sa se declanşează modificări benefice

în lipidele sanguine, scade nivelul de colesterol în plasma sanguină.

Vitamina B9 creşte efectul clinic în tratamentul psoriazisului, eczemei, dermatitelor. În asociere cu vitamina B12 contribuie la echilibrarea pigmentării pielii, provocată de vitiligo, ajută la combaterea acneei (îndepărtează coşurile).

 

Utilizare:

Consumul produsului „Folic Acid” permite:

  • evitarea hipovitaminozei vitaminei B9;
  • prevenirea anemiilor de diverse provenienţe;
  • îmbunătăţirea activităţii sistemului cardiovascular;
  • accelerarea vindecării afecţiunilor pileii, prin acţiune combinată.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *