W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

First Food Colostrum™

First Food

Colostrum™

cod 1750

Pret

Catalog   140 lei

 

 

 

 

 

Supliment alimentar cu anticorpi si imunoglobuline pentru intarirea capacitatii de autoaparare a organismului prin imbunatatirea balantei microflorei intestinale.

Flacon cu 90 capsule/56,25 g

Compozitie/capsula (625mg): colostru de vaca – 480mg, excipienti: faina de Orez (Oryza sativa), Hydracel Blend (citrat de potasiu, carbonat de potasiu, dioxid de siliciu, apa purificata ionizata, sulfat de magneziu, ulei de Floarea-soarelui), stearat de magneziu, capsula vegetala (hipromeloza, apa). Contine un produs pe baza de lapte.

Mod de administrare –   3 capsule pe zi, cu cate un pahar mare de apa. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

 Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A se pastra la temperatura camerei, ferit de umiditate si de lumina directa a soarelui. 

Producator: RBC LIFE SCIENCES Inc., SUA

Importator: S.C. CORAL ROYAL CLUB S.R.L.,str. Maramures, nr. 24B, Otopeni, Jud. Ilfov.

Produs notificat la Institutul de Bioresurse Alimentare (nr. AA 3219/2009)

 

Colostrul este sursa naturală a tuturor componentelor necesare pentru formarea imunităţii, menţinerea şi refacerea sistemului imunitar slăbit. Formarea colostrului este un proces mult mai complex în comparaţie cu formarea laptelui obişnuit, componentele acestuia neregăsindu-se într-o concentraţie atât de mare în nici o altă hrană naturală, întrucât constituie cea dintâi sursă de alimentaţie a  noului născut.

Colostrul este prima hrană a mamiferelor, inclusiv a omului, care asigură protecţia nou-născutului în primele zile ale vieţii, când acesta este mai vulnerabil. Împreună cu colostrul, nou-născutul primeşte de la mamă anticorpi – factori ereditari ai imunităţii. Pentru acest supliment se utilizează laptele de vacă, colectat în primele 36 de ore după fătare şi care este prelucrat printr-o tehnologie specială, care nu distruge componentele active ale colostrului.  S-a demonstrat: colostrul de vacă este o hrană sigură şi biologic compatibilă chiar şi pentru cei care duc un regim alimentar fără produse lactate, întrucât conţinutul de lactoză  în colostru este minim.

 

Acţiunea componentelor active:

Imunoglobulinelesunt anticorpi cu spectru larg, care apără corpul de bacterii, microbi, fungi, viruşi şi alergeni. Colostrul conţine toate cele 5 grupe de imunoglobuline: IgA (protejează mucoasa), IgD (stimulează producţia de anticorpi), IgE (neutralizează reacţiile alergice), IgG (neutralizează viruşii), IgM (accelerează procesul de distrugere a bacteriilor şi viruşilor).

Interferonul, lactoferrina, interleucinăsunt principalele proteine ale sistemului imunitar, stimulează producţia de imunoglobuline, exercită acţiune antiinflamatoare, antivirală şi antibacteriană.

Vitamine şi minerale. Colostrul conţine vitamineleА, С, Е, В2, В6, В12 şi minerale (fier, calciu, fosfor, potasiu, zinc). Comparativ cu laptele, co, coclostrul conţine de 5-6 ori mai multă vitamina А şi de 6-7 ori mai multă vitamina E, decât laptele.

Albuminele-glicoproteineprotejează factorii de creştere împotriva distrugerii acestora de către sucul gastric, iar lactoalbuminele reprezintă sursa aminoacizilor esenţiali, nesintetizaţi de organism.

Colostruleste bogat în enzime: peroxidază, reductază, lipază, fosfatază, lactază, peptidază, conţine lizocim – un antibiotic natural, care inhibă acţiunea bacteriilor patogene.

Factorii de creşterecontribuie la mărirea masei musculare şi refacerea ADN-ului şi ARN-ului, stimulează diviziunea celulelor în ţesutul conjunctiv si formarea cartilagiilor şi a ţesutului osos. Mulţi dintre sportivi consumă în mod regulat colostru, întrucât acesta nu  stimulează doar creşterea muşchilor, ci contribuie şi la întinerirea organismului, îmbunătăţind starea de sănătate.

 

Utilizare:

Acţiunea biologică a produsului First Food Colostrum™”:

  • imunoprotectoare pronunţată;
  • imunomodulatoare;
  • protectoare şi de refacere a mucoasei tractului gastrointestinal;
  • anabolică,
  • regenerantă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *