FIBRO-M 120 cps. - Fibromialgie (dureri surde in picioare)
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

FIBRO-M 120 cps. – Fibromialgie (dureri surde in picioare)

FIBRO-M

FIBRO-M 120 cps. - Fibromialgie (dureri surde in picioare) PRET:75RON

120 Capsule

Fabricat de Organika

ISO 9001, QCM

Made inCanada

FIBROMIALGIE

Fibromialgia este o afectiune cronica caracterizata prin dureri difuze (surde)  si sensibilitate in muschi si tesuturile moi (tendoane, ligamente). Ea poate fi insotita si de tulburari de somn, oboseala profunda, stari depresive, anxietate, tulburari de memorie si concentrare. Durerile surde permanente afecteaza si activitatea diurna a bolnavului.

Durerile cauzate de Fibromialgie sunt deseori diagnosticate gresit ca fiind de natura reumatica administrandu-se in consecinta un tratament gresit, fara rezultate.

Nu se cunoasc cauzele exacte ale acestei afectiuni cronice care afetcteaza mai mult femeile decat barbatii.

De multe ori in lumea medicala Fibromialgia nici nu este considerata o boala desi pacientul este afectat grav si debilitat de aceasta afectiune.

De fapt Fibromialgia este o “boala” cronica ce provoaca slabiciune si dureri localizate in tot corpul: in muschi, tendoane, ligamente, articulatii etc.

Spre deosebire de artrita, fibromialgia nu are ca efect inflamatia iar incheieturile in sine nu sunt direct afectate (faptul ca durerea este in tendoane, face ca bolnavul sa creada ca dor incheieturile si presupune ca sufera de o forma de reumatism.

Bolnavii suferinzi de aceasta boala, descriu durerile ca fiind insotite de mincarimi si de arsuri, iar aparitia durerilor nu poate fi banuita dinainte in nici un fel.

Severitatea durerilor difera de la o zi la alta in diferite parti ale corpului. La unii pacienti, durerile pot fi atit de puternice incit provoaca disabilitati fizice, pe cind la altii pot aparea Nate Hairston Jerseys doar dureri usoare care dau senzatie de incomoditate-disconfort.

Slabiciunea care e provocata de fibromialgia difera de la o zi la alta ; de la un pacient la altul; de la o ora la alta a zilei.

Ca simptomatologie, pe linga dureri si slabiciune, mai pot aparea permanent sau doar sporadic urmatoarele simptome:

Tulburare a somnului – fapt care duce la o lipsa de odihna necesara organismului.

Rigiditate a corpului (o problema majora a pacientilor suferinzi de Crockett Gillmore Youth Jerseys fibromialgia) -“Intepenire” intr-o pozitie incomoda, intepenire in momentul trezirii, etc.

Dureri de cap si dureri faciale (dureri in zona fetei)- Durerile de cap pot provenii din cauza durerilor in zona gitului (tendoane) sau zona umerilor, sau pot fi asociate cu durerile musculare ale muschilor din jurul incheieturilor teporomandibulare.

Disconfortul abdominal -Simptomatologia Fibromialgiei include tulburari digestive, dallas cowboys Jerseys prescott dureri abdominale, stari de diaree intercalate cu stari de constipatie. Intepenire sau mincarimi cunoscute sub termenul de “parestezie” (senzatii neplacute de amortire, impunsaturi, frigere, care apar spontan), cel mai des simtite in extremitati.

Dureri in regiunea toracica (zona pieptului) -Termen medical:”costocondralgie” (costocartilaginos) ceea ce inseamna ca sunt implicati muschii aflati in zona nfl dallas cowboys Jerseys unde coastele intilnesc osul pieptului. Deoarece costocondralgia “mimeaza” (se aseamana) cu durerile cardiace, este important ca bolnavul sa consulte un medic cardiolog.

Concentrarea mentala – Bolnavii de fibromialgie se pling deseori de “scapari” de memorie, incurcarea cuvintelor in timpul unei conversatii sau chiar in scris, tremuraturi si chiar faptul ca scapa din mina lucrurile.

Dezechilibru – Pacientii acuza de asemenea, probleme in mentinerea echilibrului si ameteli. Apar dificultati in ceea ce priveste orientarea, conducerea unui auomobil sau chiar citirea unei carti.

Cresterea sensibilitatii fata de unii factori ai mediului inconjurator – Apar reactii asemanatoare cu reactiile alergice la diversi factori ai mediului: lumina, zgomot, mirosuri, diferite substante, etc.

Uscaciune a pielii, uscaciune a ochilor si a gurii sunt iarasi simptome comune.

 

COMPOZITIE:

Magneziu elemental

(din cheap wholesale dallas cowboys Jerseys 350 mg de Citrat de magneziu)……..60 mg

Acid Malic………………………………..300 mg

Ginseng Siberian (Extract)………………50 mg

Bromelaina………………………………..50 mg

Administrare FIBRO-M 120 capsule:

Doza recomandata – (pe cale orala) NUMAI PENTRU ADULTI: 1 capsula pe zi la masa cu un pahar de apa.
Durata curei:
pentru folosire indelungata consultati medicul.

 

Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE
CERTIFICAT DE NOTIFICARE Seria: AA / nr.3334 / 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *