W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Emu Oil

Emu Oil

Grăsime de emu

cod  91615

Pret

Catalog    90 lei(30ml)

Emu Oil/Uelei Cosmetic

Cod 91603

Pret

Catalog   150 lei(60ml)

 

 

Aborigenii australieni au fost primii care au descoperit proprietăţile vindecătoare ale grăsimii de emu. Conform legendelor, timp de secole aborigenii au utilizat grăsimea de emu ca panaceu unuiversal, în multe cazuri ale afecţiunilor organismului. Grăsimea de emu era utilizată pe o  scară largă la tratarea unei game largi de afecţiuni: leziuni, arsuri, înţepături de insecte, dureri articulare, afecţiuni ale pieii.

Grăsimea de emu este un produs foarte concentrat, obţinut prin extracţie şi fracţionare. Pătrunde rapid în piele fără a lăsa pete de grăsime.

Proprietăţile antiinflamatorii şi hidratante ale grăsimii de emu pot fi explicate prin compoziţia sa, care cuprinde 70% acizi graşi din categoria celor nesaturaţi, adică extrem de activi. Grăsimea de emu este bogată în acidul α-linoleic, substanţă cunoscută datorită acţiunii sale benefice în dureri musculare şi articulare, precum şi acid oleic, care exercită acţiune locală antiinflamatoare. Prostaglandinele acidului linoleic reduc edemul şi rigiditatea în cazul limitării mişcărilor articulare, exercită efect analgezic (în special în cazul traumelor de suprafaţă) şi combat tensiunea musculară cauzată de efort fizic crescut.

Grăsimea de emu este un hidratant natural şi eficient cu activitate biologică crescută. Posedă miraculoasa  proprietate de a pătrunde rapid în straturile profunde ale pielii, acţiune datorată prezenţei în compoziţia sa a  acidului oleic. Este extrem de benefică pentru pielea uscată, asigurându-i hidratarea pe durata întregii zile, fiind astfel o componentă ideală în compoziţia liniei de produse cosmetice pentru îngrijirea tenului uscat.

Grăsimea de emu este totodată un remediu eficient în cazul tenului cu probleme. De obicei, unul din neajunsurile de bază ale oricărui produs cosmetic ce conţine grăsime este închiderea porilor, acţiune care  conduce la apariţia coşurilor. Grăsimea de emu nu închide porii şi de aceea nu provoacă apariţia coşurilor, stimulează reducerea iritaţiei şi inflamaţiei pielii în caz de eczeme. Bolnavii cu eczeme dezvoltă deseori intoleranţă la produsele cosmetice. Marea majoritatea a produselor hidratante accentuează iritaţia pielii. Grăsimea de emu nu irită pielea afectată de eczeme, ci chiar o îmbunătăţeşte.

Contribuie la regenerarea şi cicatrizarea pielii. Exercită efect calmant, reduce pruritul şi împiedică formarea ţesutului cheloid, ceea ce duce la refacerea mai rapidă şi mai intensă a ţesuturilor, cu dureri reduse. Se poate aplica pe rănile aflate în stadiu incipient de epitelizare, întrucât grăsimea de emu posedă proprietăţi bacteriostatice, împiedicând înmulţirea în rană a diverselor tipuri de bacterii. S-a observat că prin utilizarea grăsimii de emu cicatrizarea suturilor post-operatorii şi a arsurilor decurge mult mai rapid.

Se combină bine cu alte produse cosmetice, nu conţine alergeni, nu are miros şi este  economic în utilizare, folosirea unei cantităţi mici de produs având efectele scontate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *