W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Echinacea

Echinacea

cod 1437

Pret

Catalog   59 lei

 

 

 

 

Supliment alimentar cu efect imunomodulator, antibiotic, antioxidant.

Flacon cu 90 capsule/36g

Compozitie/capsula: pudra din parti aeriene de Echinacea purpurea – 300 mg, capsula (gelatina, apa) Nu contine sare, drojdii, zahar, lactate, cereale, conservanti, arome sau coloranti artificiali.

Mod de administrare –   2 capsule pe zi. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A se pastra la temperatura camerei, ferit de umiditate si de lumina directa a soarelui.

Producator: RBC LIFE SCIENCES Inc., SUA

Importator: . S.C. CORAL ROYAL CLUB S.R.L. str. Maramures, nr. 24B, Otopeni, Jud. Ilfov

Produs notificat la Institutul de Bioresurse Alimentare (nr. 3089/2008)

 

Echinacea purpurea denumită popular si „soarele serii”,  este o minunată plantă medicinală cu o istorie multiseculară de utilizare. Conţine un întreg buchet de substanţe curative cu acţiune antiinflamatoare, antivirală, antimicotică şi imunomodulatoare. Este foarte populară în SUA şi Europa în calitate de „antibiotic vegetal” universal, care posedă capacitatea de a stimula funcţiile celulelor sistemului imunitar: macrofagele şi neutrofilele.

Produsul „Echinacea” este un eficient remediu pentru profilaxia infecţiilor bacteriene şi virale, care activizează forţele vitale, îmbunătăţind răspunsul imunitar al organismului la acţiunea factorilor nefavorabili.

 

Acţiunea componentelor active:

Echinacea conţine uleiuri eterice, răşini, fitosterine, glicozide, diverşi acizi organici (linoic, cerotinic), polizaharide (inulină, pectină), flavonoide, precum şi substanţe biologic active, specifice doar acestei plante.

Polizaharidele  – substanţele active de bază din echinacea, stimulează activitatea macrofagelor, care absorb bacteriile, viruşii şi celulele „stricate” ale organismului. Mai mult decât atât, polizaharidele contribuie la creşterea producţiei de limfocite T şi sporesc activitatea celulelor sanguine albe, ceea ce permite împiedicarea dezvoltării  bolii sau minimalizarea simptomelor acesteia. Tocmai in polizaharide, care înconjoară celulele ţesuturilor, protejându-le astfel de invaziile bacteriene şi patogene, se ascunde acţiunea imunostimulatoare a minunatei plante echinacea.

Glicozidele, conţinute de echinacea, posedă o acţiune similară cu cea a cortizonului. Acest efect este legat de capacitatea acestor compuşi de a inhiba activitatea enzimei hialuronidaza, determinând acţiunea antiinflamatoare specifică a echinacea. Efectul antiinflamator şi antimicrobian este accentuat de acizii hidroxicinamici.

Cu toate că structura plantei a fost studiată în profunzime, ea încă mai deţine suficiente secrete. De exemplu: foarte recent s-a descoperit că echinacea conţine antioxidanţi foarte puternici.

Echinacea are, totodată, proprietăţi antibacteriene şi antivirale. Extractul de echinacea inhibă creşterea şi dezvoltarea streptococilor, bacililor si a viruşilor.

Echinacea poate fi utilizată ca remediu general de fortifiere şi ca adjuvant în tratamentul complex al afecţiunilor cronice. Pentru stimularea imunităţii, specialiştii recomandă administrarea echinaceei în cure de o săptămână urmate de pauză. O administrare prelungită a echinaceei poate epuiza sistemul imunitar.

 

Utilizare:

Produsul „Echinacea” exercită următoarele efecte:

  • întăreşte imunitatea;
  • posedă activitate antiinflamatoare;
  • exercită acţiune antibacteriană, antimicotică;
  • manifestă proprietăţi antioxidante;
  • este un remediu fortifiant general.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *