ECHINACEA Fortificata (Enhanced) 500 mg/90 caps
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

ECHINACEA Fortificata (Enhanced) 500 mg/90 caps

ECHINACEA FORTIFICATA

ECHINACEA Fortificata (Enhanced) 500 mg/90 caps

PRET 70 RON 

 

(Enhanced)
cu ciuperca REISHI
(Ganoderma Lucidum)
Flower Power Plus
500 mg/90 capsule


Poarta ?tampilele: QCM ?i Certificat Canadian de Garan?ie a Poten?ei

 

Imunostimulant, Anti-bacterian, Anti-microbian. Infectii, Gripe, Raceli, Imunodeficien?a

Echinaceea este planta medicinala cea mai mult recomandata si intrebuintata. Se pare ca cele mai spectaculoase rezultate le are in prevenirea gripei, fiind denumita adesea “vaccinul antigripal natural”. Actioneaza relativ rapid (in 3-4 zile apar efectele de marire a capacitatii de aparare a organismului in fata infectiilor), are o toxicitate scazuta (este indicat si copiilor mici), poate fi folosit pe termen lung, fara a da efecte adverse.
Cum se administreaza echinacea:
Pe termen scurt, cel mai rapid si simplu mod de administrare este tinctura. Pe termen mai lung, efecte extraordinare are pulberea de echinacea, care – desi este mai greu de gasit in Plafar si e ceva mai complicat de administrat – este mult mai eficienta decat tinctura. Se ia o jumatate de lingurita de pulbere jabrill peppers cleveland browns Jersey de echinacea, obtinuta prin macinarea plantei cu rasnita electrica de cafea, de trei ori pe zi, in cure de minimum doua saptamani. Este un remediu exceptional atunci cand simtim ca ne incearca raceala, cand avem infectii in gat, ale amigdalelor sau ale sinusurilor, care nu mai cedeaza. Reactia imunitara potentata de tratamentele cu pulbere de echinacea este atat de puternica, incat persoane care cleveland browns Jersey sale se tratau de un banal guturai au constatat Troy Stecher Youth Jerseys disparitia unor infectii renale, a unor boli de piele de origine infectioasa sau chiar a unor tumori benigne, care nu cedasera la nici o alta forma de tratament.
Cui ii este recomandata echinacea
Este in primul rand indicata persoanelor relativ sanatoase, care vor sa se fereasca de bolile respiratorii. O cura de 10-14 zile cu tinctura sau pulbere de echinacea mareste considerabil capacitatea de aparare a organismului in fata infectiilor. Apoi, echinacea, mai ales sub forma de pulbere, este un adevarat elixir pentru persoanele foarte sensibile la frig, care fac guturai, se confrunta cu umflarea amigdalelor sau a ganglionilor la cea mai mica pala de curent.O cura de o luna cu echinacea sub forma de pulbere ajuta la eliminarea gradata a infectiilor persistente si mareste rezistenta la bolile infectioase. Pe de alta parte Echinaceea sub forma de extract standardizat sub forma de lichid sublingual este la fel de eficienta ca si pulberea dar actioneaza ceva mai rapid (N.A.)
(Sursa: Formula AS Nr. 590)

Echinacea este deci un imunostimulant binecunoscut care devime mult mai discounted cleveland browns Jerseys eficinta insa daca este Fortificata (Enhanced) cu alti imunostimulanti. Organica a ales Licoricea Chinezeasca si Ciuperca Reishi (ciupeca Japoneza renumita pentru efectele ei imunostimulatoare) la care a adaugat Bioflavonoizi Citrici ca antioxidanti. Ceea ce a rezultat este probabil una dintre cele mai reusite formule de Enhanced Echinacea care exceleaza prin : poten?a si rapiditate de raspuns. In plus, Organika combina cele doua forme John Sullivan Jerseys sinergistice de Echinacea: Echinacea Purpurea si Echinacea Augustifolia pentru un efect imunostimulant maxim.

COMPOZITIE

Extract standardizat 4:1 din Echinacea……125 mg (Echivalentul a 500 mg pulbere)
(extras din floare, tulpina si radacina de Echinacea Purpurea si Echinacea Augustifolia)  Excipienti pana la 600 mg:
– Licorice Chinezeasca (Glycyrrhiza glabra)………100 mg
– Extract 8:1 din ciuperca Reishi (Ganoderma Lucidum)………..30 mg (echivalentul a 240 mg)
– Bioflavonoizi Citrici ……………………………………..pana la 600 mg

ADMINISTRARE

2-3 capsule pe zi la mas?. SE VA FOLOSI OCAZIONAL SAU DOAR LA NEVOIE.

Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE, Bucuresti
AVIZ DE NOTIFICARE Nr.Inreg.1943 / Data 22.02.2007

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *