DONG QUAI (Angelica Sinensis) 500 mg/200 cps.
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

DONG QUAI (Angelica Sinensis) 500 mg/200 cps.

DONG QUAI

 DONG QUAI (Angelica Sinensis) 500 mg/200 cps. PRET:100 RON

(Angelica Sinensis)

Ingredient Original din China

 500 mg/200 Capsule

 Fabricat de Organika sub QCM 

Premenopauza, menopauza, sindrom premenstrual, dismenoree, menoragie

Asigura suport pentru ovare, uter

 

ACTIUNE

Angelica Sinensis sau DongQuai este una din plantele cele mai folosite in medicina traditionala chinezeasca pentru tratarea unor afectiuni specifice femeilor. Este considerata unul dintre cele mai bune tonice cu spectru cleveland browns Jerseys on sale larg pentru femei si de aceea poate fi gasita in compozitia multor suplimente nutritive specifice pentru femei. Tonifiaza sangele, plamanii ficatul, inima, ovarele, uterul, reduce efectele sindromului de premenopauza (iritabilitate, bufeuri, insomnii, ameteli, migrene, vagin uscat). Este de asemenea util in sindromul pre-menstrual sau in cazurile de dismenoree si menoragie. Fiind un supliment specific pentru femei ajunse la o varsta cand sunt expuse aparitiei osteoporozei, Dong Quai are de asemenea efecte benefice in preventia si tratamentul acesteia prin stimularea sintezei progesteronului.

 

Pe langa cele de mai sus, Dong Quai imbunatateste digestia prin cleveland browns Jersey schedule reglarea tractului intestinal.

 

O cura de Dong Quai este recomandata tuturor femeilor C.J. Anderson Jerseys trecute de 40 de ani alternand cu alte suplimente nutritive Miles Killebrew Womens Jerseys specifice din linia de produse Organika cum ar fi: Black Cohosh, Izoflavone din Soia, La Femme 40 Plus.

 

COMPOZITIE

 

Radacina de Don Quai (Angelica Sinensis)…………..500 cleveland browns Jerseys for sale mg

(Echivalentul a 1000 mg)

 ADMINISTRARE

 

Preventiv: 1-2 capsule pe zi la masa

 Afectiuni moderate: 3 capsule pe zi la masa.

Afectiuni acute:  pana la 6 capsule pe zi in 2-3 prize, la masa

NU SE RECOMANDA femeilor gravide sau care alapteaza.

Produs notificat de SNPMAPS Bucuresti cu nr. 7485/22.02.2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *