W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Diosin™

Diosin™

cod 1667

Pret

Catalog   150 lei

 

 

Supliment alimentar pentru intarirea metabolismului si arderea grasimilor excedentare

Flacon cu 90 capsule/81 g

Compozitie/tablete: amestec brevetat cu actiune termogenica (seminte de Guarana/Paullinia cupana, cu 22% cafeina – 430 mg, radacini de Diocorea villosa – 100 mg, frunze de Ceai-verde/Camellia sinensis – 50 mg, frunze de Yerba Mate/ Ilex paraguariensis – 50 mg,  radacini de Ginseng-indian/Ashwagandha/Withania somnifera – 25 mg, fructe de Schizandra/Schisandra chinensis – 25 mg, radacini de Ginseng coreean/Panax ginseng – 25 mg, radacini de Ghimbir/Zingiber officinale – 20 mg, fructe de Ardei-iute/Capsicum annuum – 10 mg) – 735 mg, amestec brevetat de NanoClusteri (citrat de potasiu, carbonat de potasiu, dioxid de siliciu, sulfat de magneziu, apa ionizata si purificata, ulei din seminte de Floarea-soarelui/Helianthus annuus) – 4 mg, excipienti (celuloza microcristalina – 20 mg, stearat de magneziu – 15 mg, dioxid de siliciu – 6 mg), capsula vegetala (hipromeloza, apa) – 120 mg.       

Mod de administrare

se incepe cu 1 capsula pe zi, pentru a creste la 2 capsule pe zi, daca se doreste un efect mai pronuntat, de fiecare data cu un pahar mare cu apa. A nu se administra seara inainte de culcare si a nu se depasi 4 capsule in 24 ore. A nu  se admistra femeilor insarcinate sau care alapteza, copiilor sub 16 ani si persoanelor care au sensibilitate la cafeina (doza recomandata contine circa 100 mg cofeina).  

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A se pastra la temperatura camerei, ferit de umiditate si de lumina directa a soarelui.

Producator  RBC LIFE SCIENCES Inc., SUA

Importator  S.C. CORAL ROYAL CLUB S.R.L., str. Maramures, nr. 24B, Otopeni, Jud. Ilfov.

Produs notificat la Institutul Bioresurse Alimentare (nr. AA 2551/2008)

 

Rezistenţa organismului, creşterea forţelor şi vigorii acestuia reprezintă un subiect actual pentru omul modern. Produsul unic din punct de vedere al compoziţiei şi calităţilor sale , care rezolvă aceste sarcini este „Diosin™”. Compoziţia acestui supliment alimentar include un întreg complex de plante benefice, ce întăresc sistemul imunitar, mobilizează resursele interne ale organismului, crescându-i vitalitatea.

Acţiunea componentelor active

Guaranaeste sursa energiei inepuizabile, activităţii fizice şi reacţiei rapide. Conţine guaranină, potenţialul de stimulare este de 2-5 ori mai mare decât cel al cofeinei, acţionând mult mai blând. Creşte secreţia de adrenalina şi exercită o acţiune excitantă asupra sistemului nervos central. Planta îmbunătăţeşte schimbul de substanţe, accelerează scindarea lipidelor, stimulează activitatea intelectuală.

Mate conţine toate substanţele, necesare pentru asigurarea unei vieţi active a omului. Este vorba despre uleiuri volatile, caroten, diverse vitamine, magneziu, calciu, fosfaţi, clorofilă. Mate contribuie la acumularea cantităţii necesare de fosfor pentru celulele nervoase, îmbunătăţeşte memoria şi are acţiune benefică  în cazul    oboselii mentale. Combinaţia ideală de elemente, împreună cu conţinutul  bogat în vitaminele B1, B3 şi C îi conferă plantei de mate proprietăţi antistres desăvârşite. În  marile orase unde poluare atinge un nivel ridicat, mate devine un purificator ideal al sângelui, datorită prezenţei oxigenului în celulele sale, bogate în clorofilă.

Dioscorea este sursă de saponine steroidiene, tanine şi mucopolizaharide, caracterizate prin acţiune antiinflamatoare, spasmolitică, cardioprotectoare şi hipotensivă. Dioscorea are proprietăţi imunomodulatoare.

Ceaiul verde este un antioxidant universal puternic, elimină din organism excesul formelor neoxidate de oxigen, întăreşte vasele sanguine, contribuie la reducerea tensiunii arteriale.

Schizandra chinensiseste utilizată de multă vreme ca remediu tonifiant pentru creşterea rezistenţei organismului şi ameliorarea oboselii în caz de stres fizic. Reglează schimbul de carbohidraţi şi îmbunătăţeşte funcţiile hepatice, creşte conductivitatea neuromusculară, reduce senzaţia de oboseală a ochilor.

Ginsengul este unul din cei mai cunoscuţi adaptogeni, remediu tonifiant şi fortifiant, stimulator al activităţii cerebrale. Principalele sale substanţe active sunt considerate glicozidele triterpenice, peptidele, polizaharidele şi uleiurile eterice, care posedă o înaltă activitate biologică.

Ghimbirul şi ardeiul iute de Cayenne stimulează circulaţia sanguină şi accelerează schimbul de substanţe la nivel celular.

Utilizare

Produsul bioactiv „Diosin” este recomandat ca adjuvant  în caz de:

  • stres, efort fizic;
  • insomnii, anxietate, oboseală,
  • ateroscleroză;
  • hipotonie;
  • tulburări de memorie;
  • dereglări metabolice ale schimbului de substanţe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *