DGL Plus (Lemn Dulce) 760 mg/100 tabs: STOMAC, TONIC FEMININ
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

DGL Plus (Lemn Dulce) 760 mg/100 tabs: STOMAC, TONIC FEMININ

 

DGL Plus G.E.R.D. Support 

(Glycyrrhiza glabra) (Lemn Dulce)

 DGL Plus (Lemn Dulce) 760 mg/100 tabs: STOMAC, TONIC FEMININPRET:85RON

Licorice de-glicirhizinata

Eficient contra Refluxului Gastro-Esofagian cauzat de Authentic Tony Gonzalez Jerseys Gastrita

 

760 mg

Acum la >> 100 tablete masticabile

 

100% Naturala

Poarta ?tampilele de calitate: QCM ?i ISO 9001

S TOMAC: Hiperaciditate, Crampe stomacale, Reflux gastroesofagian, Ulcer gastric

TONIC FEMININ: Intarirea sanilor, Dismenoree, Mentinerea formelor si supletii feminine dupa menopauza

 

Disconfortul Stomacal

 

Nu cred ca exista persoana care sa nu fie familiara cu discomfortul stomacal. Acesta poate lua diferite forme de la acidiate, dureri de stomac, reflux acid. Desigur ca la aceste se adauga bolile cronice sau acute: gastrite, ulcer etc. Discomfortul stomacal este deobicei produs de imbalanta dintre secretia de acid gastric si abilitatea stomacului de a se proteja impotriva iritatiei produse de acid. Prezenta unor bacterii nocive poate de asemenea sa fie o cauza.  Apararea stomacului consta in secretia la nivelul peretelui stomacal a unei substante numite mucin produs de milioane de celule mucozale aflate in peretele stomacal.

 

Medicamentele de sinteza tind in general sa reduca aciditatea prin neutralizarea acesteia dar acidul este necesar insa digestiei. In cazul cleveland browns Jersey 2017 durerilor create de hipoaciditate sau ulcer se administreaza medicamente care “badijoneaza” mucoasa stomacala, din nou insa interferand cu digestia normala. Desi aceste medicamente cleveland browns Jerseys 2017 goodyear rezolva temporar simtomele ele au de obicei efecte secundare daunatoare cand sunt administrate pe termen mai lung.

 

Caracteristici si beneficii ale Licoricei DGL

 

Flavonoizii din compozitie ajuta la inhibarea secretiei excesive de acid in stomac

 

Mareste fluxul sanguin la nivelul celulelor mucozale ale peretelui stomacal

 

Promoveaza secretia de substanta mucosala protectoare a peretelui stomacului

 

Promoveasa cresterea de noi celule mucozale

 

DGL este de- glicirhizinat pentru a evita efectele secundare

 

DGL este usor de administrat sub forma de tablete masticabile

 

Cum actioneaza Licoricea?

 

Licoricea (Glycyrrhiza glabra) (Lemn Dulce) a fost utilizate intens ca o alternativa a antacizilor sintetici si a medicamentelor anti-blocante. Succesul acestui medicament natural consta in faptul ca nu inhiba complet producerea de acid gastric si nici nu neutralizeaza aciditatea stomacala. Mai degraba actioneaza Matt Forte Youth Jerseys prin stimularea stomacului sa foloseasca meacnismele proprii de aparare. Licorice stimuleaza atat secretia de mucin cat si dezvoltarea de noi celule mucozale prin marirea fluxului sanguin la nivelul celulelor peretelui stomacal. Totodata, studiile au aratat ca Licorice este eficienta in inhibarea replicarii unor bacterii intestinale nocive cum ar fi Helicobacter pylori.

 

Unul din impedimentele utilizarii ca atare a licoricei pe termen lung este o substanta continuta de aceasta numita glicirhizina care poate sa conduca la cresterea tensiunii arteriale si a retentiei de apa. Daca insa se inlatura glicirhizina, aceste efecte secundare nedorite sunt de asemenea eliminate.

 

DGL este Licorice  de- glicirhizinata adica Licorice din care s-a eliminat substanta nociva glicirhizina

 

DGL ofera astfel  o modalitate naturala, sigura si eficienta  de rezolvare a problemelor care afecteaza stomacul.

 

Un studiu dublu orb cu placebo a conclus ca 16 persoane cu afectiuni stomacale serioase au inregistrat o imbunatatire medie de 78% in urma administrarii de 360 mg de DGL de 3 ori pe zi (la cele 3 mese principale). Un alt studiu a conclus ca DGL administrata in doza de 760 mg de 3 ori pe zi este la fel de eficienta ca medicamentul alopat (Tagamet) (cimetidina) fara a avea insa efecte secundare.

 

DGL actioneaza efectiv doar daca este mestecata bine in gura pentru a se amesteca bine cu saliva. Pentru a o potenta, Organika a adaugat si  15 mg de radacina de Ghimbir care este un adjuvant digestiv utilizat in unele bucatarii si drept condiment care ajuta la digestie.

 

Licorice: Un tonic Feminin !!!!

Licorice este larg utilizata in special in China si pentru: intarirea sanilor, dismenoree, mentinerea formelor si supletii feminine dupa menopauza

 

COMPOZITIE (per tableta)

 

Licorice (Glycyrrhiza glabra)  de- glicirhizinata (din radacina)  4:1……190×4=380 mg

 

ADMINISTRARE

 

1-2 tablete pe zi cu 20 minute inainte de a manca. Se va mesteca bine in gura cu saliva inainte de a se inghiti

 

ATENTIONARI A nu se administra femeilor gravide sau care alapteaza.

 

Pentru a evita interferenta cu medicatia alopata, consultati un doctor inainte de administrare daca sunteti sub tratement alopat pentru: diabet, personalized cleveland browns Jersey hipokalemie (lipsa de potasiu), rinichi, ficat, impotenta, hipertensiune arteriala sau boli cardiace, administrati tratmente hormonale sau cu inhibitori MAO.

 

Produs notificat de Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare -IBA Bucuresti – AVIZ DE NOTIFICARE Nr.4893 / 2010

Referinte  

 

1.      Snow J. Monograph: Glycirrhiza glabra Leguminacae The Protocol Journal of Botanical Medicine 1996;Winter:9-14.

 

2.      van Marle J, Aarsen PN, Lind A, et al. Deglycyrrhizinised liquorice (DGL) and the renewal of rat stomach epithelium. Eur J Pharmacol 1981;72:219-25.

 

3.      Beil W, Birkholz C, Sewing KF. Effects of flavonoids on parietal cell acid secretion, gastric mucosal prostaglandin production and Heliobacter pylori growth. Arzneim Forsch 1995;45:697-700.

 

4.      Turpie AGG, Runcie J, Thomson TJ. Clinical trials of deglycyrrhizinated liquorice in gastric ulcer. Gut 1969;10:299-302.

 

5.      Morgan AG, McAdam WA, Pacsoo C, et al. Comparison between cimetidine and caved-s in the treatment of gastric ulceration, and subsequent maintenance therapy. Gut 1982;23:545-51.

 

6.      Stormer FC, Reistad R, Alexander J. Glycyrrhizic acid in liquorice- evaluation of a health hazard. Fd Chem Toxic 1993;31:303-12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *