DEVIL's CLAW (Ghiara Diavolului):125mg/100cps.
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

DEVIL’s CLAW (Ghiara Diavolului):125mg/100cps.

Ghiara Diavolului

 

DEVIL's CLAW (Ghiara Diavolului):125mg/100cps. PRET 60 RON
125 mg/100 capsule

 


Poarta ?tampilele: QCM, ISO 9002 ?i Certificat Canadian de Produs Ecologic

ANTIINFLAMATOR, HEPATOPROTECTOR, DETOXIFIANT

 

 

Osteoartrita Artrita, Artroza, Poliartrita, Spondiloza, Coxartroza, Lipsa de apetit,
Confera suport si detoxificare Eddie Goldman Jerseys pentru: Ficat, Vezica Biliara, cleveland browns Jersey quarterbacks Rinichi (control acid uric)

Devi’s Claw de la Organika® este dintre cele mai potente de pe piata. Daca majoritatea produselor similare contin maximum 3% Harpagoside, produsul nostru este Standardizat la minimum 5% Harpagoside si este obtinut din plante cultivate Ecologic (nu contine contaminanti, in special metale grele si ierbicide)

Devi’s Claw este un extras standardizat din radacina de Harpagophytum procumbens si contine un complex de glicoside iridoide (Iridoid glycoside), Flavonoizi,  Acizi Fenolici, Chinine  si altele.

Intr-un studiu condus pe o perioada de 4 luni pe un lot de 122 bolnavi de osteoartrita la solduri si genunchi, cura cu devil’s claw a condos la reducerea durerilor si imbunatatirea functionalitatii la fel de efficient ca cele mai bune medicamente de sinteza de pe piata Europeana, dar fara nici un fel de efecte secundare atribuite medicatiei de sinteza.

Sportivii pot utiliza Authentic Eric Weddle Jerseys cu incredere acest produs pentru a evita teninitele si durerile musculare si articulare provocate de efort.

Este indicat si in tratamentul gutei, deoarece favorizeaza eliminarea acidului uric si amelioreaza componenta inflamatorie a acestei afectiuni.

ACTIUNE Anti-inflamatoare, hepatoprotectoare, depuratoare (detoxifianta).

INDICATII Artroza, Artrita, Poliartrita, Spondiloza, Osteoartrita, Dureri de spate (partea de jos), afectiuni la Ficat si Vezica Biliara

DOZA new cleveland browns Jerseys DE INTRETINERE 1 capsula pe zi luata inainte de masa de dimineata.

TRATAMENT RECOMANDAT (Dr. D. Hoffman) 1 capsula de 3 ori pe zi, inainte de masa pentru o perioada  de pina la 8 saptamini.

COMPOZITIE
Extract Standardizat cleveland browns Jerseys for kids din radacina de Devil’s Claw (Harpagophytum procumbens)……125 mg

• Atentie  – A nu se administra in caz de sarcina sau lauzie.
A nu se folosi in caz de ulcer gastric sau duodenal .
Persoanele cu calculi biliari trebuie sa consulte medicul inainte de folosire .

Produs notificat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucuresti Serviciul National pentru Plante Medicinale Aromatice si Produse ale Stupului; Aviz de Notificare  1944/2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *