DETOXIN - Protocol Detoxificare Colon, Ficat, Rinichi
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

DETOXIN – Protocol Detoxificare Colon, Ficat, Rinichi

Procedura  DETOXIN™


O FORMULA UNICA SI EFICIENTA


pentru DETOXIFIERE

PRET 320 RON 

Fabricate sub standardele de calitate QCM/GMP si ISO 9001/9002
CEEA CE NE SCURTEAZA VIATA SUNT TOXINELE SI PARAZITII !!!!
DETOXIFICARE FICAT, cleveland browns Jerseys walmart COLON, SISTEM URINAR

In ziua de astazi este foarte usor sa uitam de sanatatea noastra. Incepem viata cu o sanatate perfecta dar cam pe la virsta de 30 de ani incep sa apara “mici” probleme. Aceste “mici” probleme devin din ce in ce mai serioase si sanatatea intra intr-un continuu declin. In cele din urma se instaleaza bolile cronice.

TRAIM INTR-O LUME TOXICA de la chimicale, uzine, autoturisme, pesticide etc. Practic suntem cu totii intoxicati. Cum acumulam toxine? din apa poluata, din aerul poluat prin respiratie si prin piele, din alimentatie, din ambalajele, containerele si pungile de plastic, din produsele de excretie ale bacteriilor anaerobe aflate in organismul nostru, din pesticizii folositi in productia agricola. Toxinele acumulate in organism contribuie la aparitia de noi afectiuni, exacerbarea afectiunilor existente si inrautatirea treptata a starii generale de sanatate. Practic, toxinele sunt responsabile pentru multe afectiuni cronice si au un rol determinant in inducerea cancerului. Authentic Steve Grogan Jerseys Organismul incearca sa elimine toxinele dar nu poate face fata asaltului toxic din ziua de astazi. Organele vitale prin care organismul prelucreaza toxinele sunt: ficatul si rinichii iar eliminarea lor se face prin colon si sistemul urinar. Este important ca ficatul, rinichii, sistemul urinar si colonul sa functioneze eficient.

Procedura DETOXIN™ este cel mai eficient program pentru detoxificarea organelor esentiale ale organismului. Contine o combinatie complexa de fitonutrienti intr-o formulatie  conceputa pentru un effect sinergistic maximal.

Este recomandabil sa efectuati si o procedura DETOXIN™ pentru a realiza o detoxificare si curatire totala a organismului. Aceasta detoxificare totala este strict necesara inainte de a incepe orice alte protocoale, proceduri sau formulatii specifice diferitelor afectiuni.
Persoanele care s-au tratat cu DETOXIN™ au inceput sa simta efecte pozitive  dupa  inceperea procedurii.

CONTINUT PACHET

 
Colon Cleanser

800mg/100 capsule

 

Asigura curatirea completa a colonului. In Colon se acumuleaza bacterii nocive care se inmultesc peste masura in Jerry Hughes Youth Jerseys detrimentul bacteriilor folositoare. Produsele de excretie ale acestor bacterii sunt toxice si se asimileaza in organism prin absorbtie la nivel de colon. Contine 6 agenti de curatire si repopulare care lucreaza sinergistic. Acidofilus este o bacterie necesara la nivelul intestinului subtire si intestinului gros. Psylium asigura curatirea peretilor colonului de materiile fecale lil bow wow in a cleveland browns Jerseys aderente. Made by Organika®

    Psyllium Seed Husk (Plantago ovata)………300 mg Konjac Glucomannan (Amorphophallus) …..60 mg

Nuca Neagra (Juglans nigra) Extract 4:1….150 mg

Pulbere de Sena (Cassia angustifolia)……….50 mg

Slippery Elm Bark (Ulm alb) (Ulmus fulva) 50 mg

Pectina din mar…………………………………..25 mg

Acidofillus Lactobacilus 10 miliarde UA/g ..50 m

Daca aveti Colonul foarte intoxicat, continuati cu inca 1x COLON CLEANSER pe care il puteti cumpara si separat (vezi rubrica: Deparazitare Organism“)

 
Goutrin

390mg/60 capsule

 

Un produs unic de la Organika®. Detoxifiant si stabilizator al sistemului urinar. Asigura regularizarea acidului uric. Made by Organika®

  • Extract din cirese negre 100 mg
  • Extract din cimbru englezesc  100 mg
  • Pulbere din seminte de telina 60 mg
  • Extract 15:1 din frunze de menta 60 mg
  • Vitamina C 60 mg
 Silymarin 300(80% Silimarin)300mg/90capsule

Un extract continind 80% substanta activa Silimarin (extras de Armurariu), asigura detoxificarea eficienta a celulei hepatice.

 Calciu D-Glucarat200mg/60 capsule.

Inhiba activitatea enzimelor beta-glucoronidaze. Prin blocarea acestor enzyme, corpul poate elimina cu succes toxinele din sistem.

ADMINISTRARE dimineata si seara cu 10-15 minute inainte de masa

Dimineata

1x Colon Cleanser1 x Goutrin

1 x Silymarin 300 cleveland browns Jerseys brian sipe for sale 1x Calciu D-Glucarat

 

Seara

2x Colon Cleanser

1 x Goutrin

2 x  Silymarin 300

1x Calciu D-Glucarat

REACTII ADVERSE si RECOMANDARI

Nu se cunosc reactii adverse specifice. Este posibil sa se experimenteze un scaun mai moale dupa citeva zile de la inceperea tratamentului. Nu se recomanda  copiilor sub 12 ani, femeilor gravide sau care alapteaza.

La DETOXIN este bine a adauga si HERBAL DIURETIC.
Daca aveti CANDIDA sau Paraziti Intestinali, Consultati va rugam si rubrica ” Deparazitare Organism” si continuati fie cu FORMULA CANDIDA fie cu PARA-FREE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *