CURCUMIN 500 mg / 60 caps
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

CURCUMIN 500 mg / 60 caps

 

Curcumin 500mg

 

CURCUMIN 500 mg / 60 capsPRET 120 RON

 

Extract 95%
100% natural
(Curcuma longa)
Extract din radacina de Curcuma (Turmeric) continind 95% Curcuminoizi complex
500 mg/ 60 capsule

 

 

 

Curcumin care este un extras din Curcuma longa continind curcuminoizi (incluzind cucumin, demetoxi-curcumin si bisdemetoxi-curcumin) care sunt antioxidanti foarte puternici.

ACTIUNE:
– Tonic natural pentru ficat si sistemul gastrointestinal
– Regleaza tensiunea arteriala
– Actiune neuroprotectoare
– Mentine sanatatea sistemului cardiovascular in special prin dizolvarea colesterolului Demaryius Thomas Womens Jerseys de pe arterele sanguine
– Actiune antioxidanta de anihilare a radicalilor liberi in special pentru sistemul digestiv
– Actiune benefica in bolile Nick Foles Youth Jerseys degenerative (Scleroza, Dementa, Dementa Senila, Scleroza Multipla)
– Anticancerigen, Antitumoral
– Protejeaza AND-ul

Experientele pe soareci de laborator ale Dr Natarajan si Dr. John Bright de la Universitatea cleveland browns Jerseys personalized din Los Angeles, California au constatat ca curcuminul incetineste sau opreste evolutia cheap new cleveland browns Jerseys Dementei (Alzeimer) si a Sclerozei Multiple. Simtomele Dementei sunt deficiente grave de memorie pina la pierderea totala a memoriei si instaurarea starii vegetative. Simtomele sclerozei multiple sunt slabiciune musculara, rigiditate, probleme de echilibru si coordonare, amorteala si dereglari de vedere.

Curcuminul inhib? angiogeneza, cre?terea, proliferarea ?i migrarea celulelor canceroase precum ?i activitatea enzimei proinflamatoare cox2 (care împiedic? maturizarea limfocitelor T ?i favorizeaz? cre?terea tumorilor), induce apoptoza (moartea programat? a celulelor canceroase)

Curcuminul blocheaza Chinazele (kinasses) care sunt raspunzatoare pentru multiplicarea necontrolata a celulelor canceroase. In 1993 cercetatorii Cleveland Browns Jersey din Taiwan au descoperit ca Curcumin blocheaza Chinazele PKC. Blocarea Chinazelor este doar unul din proprietatile anticancerigene ala Curcuminului.

Problema cu care se confrunta tratamentul efectiv cu Curcumin este insa proasta lui absorbtie in singe. De fapt, cercetari conduse la Vancouver, Canada ca si in alte centre de cercetare din lume au conclus ca doar o portiune infinitezimala de Curcumin ajunge efectiv in sange, restul fiind eliminat prin fecale. Este bine de adaugat un bio-potentator cum ar fi BROMELAINA.

COMPOZITIE:
Turmeric (Curcuma longa) extract din radacina (Standardizat la 95% Curcuminoizi)………500 mg

ADMINISTRARE:
Pentru uz general: 1 capsula de 3 ori pe zi la masa.

In scopuri terapeutice, dozajul depinde de la caz la caz.

INFORMATII RISC
Consultati medicul in cazul in care aveti calculi biliari,obstructii ale tractului biliar sau ulcer stomacal, sau vi seadministreaza medicatie pentru subtierea sangelui.

 

 Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE, Bucuresti
AVIZ DE NOTIFICARE Nr. Inreg. 1864 / Data 17.01.2007

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *