CREMA ANTI-RID Coenzima Q10 + Acid Alfa Hidroxi 30 ml
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

CREMA ANTI-RID Coenzima Q10 + Acid Alfa Hidroxi 30 ml

CREMA ANTI-RID

 

CREMA ANTI-RID Coenzima Q10 + Acid Alfa Hidroxi 30 ml

PRET 80 RON

cu Coenzima Q10 + Acid Alfa Hidroxi

 30 ml 

Made in Canada

 

Organika® este un producator de Suplimente Nutritive cu caracter terapeutic de inalta calitate. Linia de cosmetice de la Organika® trebuie inteleasa in acest context. Cosmeticele sunt formulate special pentru efecte terapeutice maximalizate si mai putin pentru arome sau alte caracteristici nefunctionale.

 

Crema Anti-rid cu Coenzyma Q10  de la Organika® combina discount cleveland browns Jerseys actiunea antioxidanta a Coenzimei Q10 cu Acidul Alfa Hidroxi folosit ca element de potentare datorita binecunoscutelor efecte asupra ridurilor fine, pigmentatiilor, petelor de varsta si a porilor deschisi . Este o crema unica prin eficienta cu care actioneaza la nivelul epidermei prin controlul pe care il exercita asupra liniilor si ridurilor datorate virstei sau a actiunii degradante a razelor solare. Coenzima Q10 este Wholesale Cleveland Browns Jerseys o substanta pe care organismul o produce in mod natural si care este responsabila pentru producerea de energie la nivelul celular. Pe masura ce corpul imbatraneste, el produce tot mai putina Coenzima Q10 si celulele isi pierd vitalitatea. Aceasta pierdere de vitalitate devine rapid vizibila la nivelul epidermei fetei si gatului.

Folosind crema Anti-rid cu Coenzima Q10 si Acid Alfa Hidroxy iti poti re-vitaliza frumuseta naturala a Xavier Rhodes Womens Jerseys fetei.

INGREDIENTE

Emulgada CLB, Drakeol, Acid Stearic, Alcool cetilic, Vitamina E uleioasa, Danny Trevathan Jerseys Vitamina A, Acid Glicolic (Acid Alfa Hidroxy), Gemaben II, Coenzima Q10, Extract de musetel.

INTREBUINTARE

Se spala pielea si se sterge (usuca) bine Se aplica crema in cantitati mici la nivelul fetei si a gitului cu preponderenta in zonele afectate de cute, linii si riduri. Se maseaza usor cu miscari de jos in sus pina la absorbtia totala. Se aplica de doua ori pe zi (dimineata si seara). Se poate aplica orice fond de ten peste ea numai cheap womens cleveland browns Jersey dupa absorbtia totala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *