COMPLEX de AMINOACIZI 240 Comprimate - Amino Mix
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

COMPLEX de AMINOACIZI 240 Comprimate – Amino Mix

COMPLEX DE AMINOACIZI AMINO-MIX

 

COMPLEX de AMINOACIZI 240 Comprimate - Amino Mix
BCAA

PRET 190 RON


Complex de Aminoacizi cu Catena Ramificata
(Branch Chain Amino Acids)
SUB FORMA LIBERA
Calitate Premium
240 Comprimate
Fabricat in Canada conf. GMP

Multi Aminoacizi ieftini de pe piata sunt fabricati prin simpla izolare a proteinei fie din Jose Bautista Jerseys soia fie din zer. Prin urmare nu se poate garanta un dozaj precis de aminoacizi, nici chiar prezenta tuturor aminoacizilor esentiali.

FOARTE IMPORTANT: Pentru ca un aminoacid sa fie bio compatibil trebuie sa fie produs sub forma libera in care caz trebuie sa aiba litera “L” in fata; de exemplu L-Arginina nu doar Arginina etc… Sub forma legata (ne-libera) este practic inutil deoarece nu se absoarbe.

Acest produs fabricat de New Roots prin hidrolizare din lactalbumina este de Calitate Premium asigurand dozajul  si bio-absorbtia amino-acizilor din compozitie. Importanta Aminoacizilor este in general neglijata de multi oameni, uneori chiar si de catre cei mai “constiinciosi”. Aminoacizii sunt esentiali in cura de detoxificare Metale Grele. Aminoacizii esentiali sunt acei aminoacizi care nu pot fi sintetizati de organism si trebuie adusi fie prin alimentatie fie prin suplimentare.

Aminoacizii ne-esentiali, in ciuda denumirii sunt de fapt la fel de importanti dar ei pot fi insa sintetizati de catre organism, Cleveland Browns Jerseys bineinteles daca organismului i se dau ingredientele necesare si Larry Fitzgerald Jerseys daca organismul este “sanatos” si poate sa-i sintetizeze din proteine.

Proteinele sunt componentele structurale si functionale ale cleveland browns Jersey meme materiei vii. Indeplinesc numeroase functii in organismul uman: sunt necesare pentru formarea, dezvoltarea, si regenerarea tuturor tesuturilor, intervin in imunitatea organismului, in transportul substantelor nutritive si a oxigenului in organism. Majoritatea hormonilor si enzimelor sunt proteine.

Proteinele sunt alcatuite din aminoacizi. Unii sunt esentiali pentru viata. Aminoacizii esentiali nu pot fi sintetizati de catre organism si trebuie adusi zilnic direct din alimente. cleveland browns Jersey china Aminoacizii ne-esentiali, in ciuda denumirii lor, sunt la fel de importanti dar pot fi sintetizati de catre organism cu conditia sa i se ofere o alimentatie adecvata si organismul sa fie sanatos, adica sa fie capabil sa-i sintetizeze. Pentru sinteza proteinelor organismul are nevoie de aminoacizi esentiali si neesentiali în anumite proportii. Toate proteinele sunt alcatuite din aceiasi aminoacizi, difera insa ordinea de legare a acestora, ceea ce detemina si activitatea specifica a proteinelor.

Prin alimentatia obisnuita este aproape imposibil sa obtinem toti aminoacizii atat cei esentiali cat si cei ne-esentiali in proportiile necesare. De aceea suplimentarea cu aminoacizi a devenit o cerinta stringenta pentru omul contemporan. Aminoacizii sunt indispensabili pentru cei care practica body building sau haltere In mod serios. Efectul benefic al aminoacizilor Il vor simti si sportivii care trebuie sa faca fata unor solicitari fizice de rezistenta (cros, maraton, Inot, fotbal etc.). Aminoacizii au efect chelatinator adica “se leaga” de metalele grele acumulate in organism si ajuta in felul acesta la eliminarea lor.

La adulti, necesarul zilnic de proteine este de cca.45g. Un adult care practica un sport de tipul haltere, culturism, In greutate de 80 kg are nevoie zilnic, In medie, de 160- 240 g proteine/kg corp.Consumul optim de proteine pentru un ciclist este de 1,5 g /kg corp, iar In cazul halterofililor sau al celor care practica body building poate ajunge pana la 2-3 g /Kg corp. Aceasta cantitate trebuie sa ajunga esalonat In organism, pe tot parcusul zilei odata cu consumarea meselor.

Eliminarea mesei de dimineata este un obicei nefast pentru organismul uman, fiindca la cei care iau numai doua mese pe zi, energia si proteinele necesare corpului sunt asigurate in mod dezechilibrat si nu mai pot fi utilizate eficient. In aceste situatii suplimentarea cu un complex de aminoacizi dimineata este esentiala.

Oferim o formula completa de aminoacizi extrasi din lactalbumina acestia fiind de cea mai inalta puritate disponibila la ora de fata in Canada. Adoptand totodata forma libera de aminoacizi se asigura o bioabsorbabilitate si o eficienta maxima. (Exemplu L-Arginina = forma libera  fata de Arginina).

ADMINISTRARE

2-4 comprimate pe zi administrate in doua prize, de preferinta cu 30 minute inainte de masa.

COMPOZITIE

Lactalbumina Hidrolizata…………………………….850 mg
L- Acid Glutamic……………………………………..107 mg
L-Leucina………………………………………………78 mg
L-Acid Aspartic………………………………………..65 mg
L-Prolina………………………………………………..62,5 mg
L-Lizina…………………………………………………54 mg
L-Treonina……………………………………………..42 mg
L-Izoleucina……………………………………………39 mg
L-Valina………………………………………………..36,25 mg
L-Alanina………………………………………………28 mg
L-Serina……………………………………………….27,5 mg
L-Fenilanina…………………………………………..19 mg
L-Tirozina……………………………………………..18 mg
L-Arginina……………………………………………..16 mg
L-Cisteina……………………………………………..12,5 mg
L-Glicina……………………………………………….11,25 mg
L-Metionina……………………………………………11,25 mg
L-Histidina……………………………………………..11 mg
L-Triptofan…………………………………………….10 mg

Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE, Bucuresti
Certificat de notificare Seria: AA/1474/15.10.2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *