COLOSTRUM (COLASTRA) Calitate "A" Select 30% IgG: 500 mg/90 cp
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

COLOSTRUM (COLASTRA) Calitate “A” Select 30% IgG: 500 mg/90 cp

 

COLOSTRUM  (COLASTRA)

COLOSTRUM (COLASTRA) Calitate "A" Select 30% IgG: 500 mg/90 cp

PRET 105 RON

Concentrat Bioactiv

30% IgG (Imunoglobulina)

CALITATE “A” SELECT

500 mg

90 capsule

                           Un produs superior.  Poarta stampilele QCM si gmp

                                              INTARESTE SISTEMUL IMUNITAR

       LUPTA CONTRA INBATRANIRII

 BOGAT IN IMUNOGLOBULINA, ANTICORPI si IGF-1 (Factorul de Crestere de tip Insulina)

STIMULEAZA PRODUCTIA Chad Kelly Womens Jerseys SI ELIBERAREA HORMONULUI UMAN DE CRESTERE (HGH)

*

COLOSTRUM sau COLASTRA este prima secretie a glandelor mamare care se prezinta ca un lichid galbui, alcalin si foarte bogat in Imunoglobulina (IgA, IgB, IgE, IgG), Proteine si Anticorpi. Printr-un proces de fabricatie specific, acest lichid este concentrat si stabilizat pentru consumul uman. COLOSTRUM este de asemena bogat in IGF-1 (insulin like growth factor 1), un factor de crestere cu actiune anabolica superioara cu 24% insulinei, un factor strict necesar pentru utilizarea eficienta de catre organism a Hormonului Uman de Crestere (HGH), un hormon esential in combaterea procesului de inbatranire a organismului, Trai Turner Jerseys in reglarea sistemului imunitar etc.

Aceasta prima secretie a glandelor mamare da efectiv  “startul” sistemului imunitar al noului nascut, pregatindu-l pentru impactul cu mediul inconjurator, la atacul microbilor si bacteriilor precum si pentru lansarea procesului de crestere.

CINE ARE NEVOIE:

  • Se recomanda cel putin o data pe an ca un intaritor general al sistemului imunitar si al cresterii rezistentei la imbolnaviri prin aport de Imunolobulina.
  • Se recomanda in mod special persoanelor adulte cu un sistem imunitar slab cleveland browns Jersey amazon si copiilor care se imbolnavesc des.
  • Se recomanda persoanelor care au un cheap youth cleveland browns Jerseys deficit de hormon de crestere sau care au o insuficienta a receptorilor pentru Hormonul Uman de Crestere (HGH)
  • Administrat in asociere cu L-Arginina si cu L-Lysina (Lizina), stimuleaza productia si eliberarea in sange a Hormonului Uman de Crestere (HGH) contribuind la incetinirea procesului de imbatranire.
  • eficient pentru refacerea sistemului imunitar la pacientii de cancer care au fost supusi la chimoterapie cu citostatice sau la terapie cu radiatii

COMPOZITIE:

Colostrum bioactiv din bovina ….500 mg

(Extras din Bovina Canadiana de P??une Tip “A” Select)

Contine minumum 150 mg Cheap Cleveland Browns Jerseys de Imunoglobulina tip G (IgG)

ADMINISTRARE: 1-2 capsule de 2 ori pe zi pe stomacul gol

Produs notificat Institutul National Cercetare – Dezvoltare Bioresurse Alimentare
Certificat Notificare seria AA/ nr. 4280 / 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *