W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Coenzyme Q10

Coenzyme Q10

cod 1078

Pret

Catalog   150 lei

 

 

 

Supliment alimentar pentru sustinerea metabolismului energiei si a sanatatii si functionarii tuturor celulelor organismului

Flacon cu 60 capsule/21 g

Compozitie/capsula (350 mg): coenzima Q-10 – 30mg, excipienti: celuloza microcristalina, stearat de magneziu, capsula (gelatina, apa).

Mod de administrare –  cate 1 capsula pe zi, la una dintre mese. A nu se depasi doza zilnica recomandata. A se consuma cu prudenta in timpul sarcinii si alaptarii, precum si de catre persoanele diabetice.

 Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A se pastra la temperatura camerei, ferit de umiditate si de lumina directa a soarelui. 

Producator: RBC LIFE SCIENCES Inc., SUA

Importator: S.C. CORAL ROYAL CLUB S.R.L., str. Maramures, nr.  24B, Otopeni, Jud. Ilfov.

Produs notificat la Institutul de Bioresurse Alimentare (nr. AA 3212/2009)

 

Coenzima Q10 – ubichinona – reprezintăun substrat energetic necesar pentru activitatea tuturor tipurilor de celule. În cazul unui aport suficient al acesteia în ţesuturi, reacţiile imunologice decurg normal. În organismul uman coenzima se sintetizează din acidul mevalonic – unul din acizii organici-cheie al vietăţilor. S-a demonstrat ştiinţific că această substanţă poate reduce cu până la 80% viteza normală de îmbătrânire a organismului. Efectele antiîmbătrânire ale coenzimei Q10 se manifestă practic prin creşterea nivelului energetic, stimularea imunitară şi blocarea acţiunii radicalilor liberi care degenerează celula. După 20 de ani, o dată cu înaintarea în vârstă, capacitatea organismului de a sintetiza coenzima Q10 scade şi atunci, pentru a putea menţine tinereţea se poate apela cu încredere la suplimentul alimentar biologic activ   „Coenzyme Q10”.

„Coenzyme Q10”este un produs natural pe bază de ubichinonă care creşte potenţialul energetic al organismului, accentuează protecţia antioxidantă, împiedicând îmbătrânirea prematură şi apariţia multor afecţiuni.

Acţiunea componentelor active:

Un aport ridicat  de coenzima Q10 îl deţin organele cu un consum energetic important – inima, ficatul, plămânii şi pancreasul. Această substanţă este parte componentă a mitocondriilor, care produc în jur de 95% din toată energia necesară organismului uman. Consumul acestei coenzime este indicat de multe programe pentru corectarea greutăţii, întrucât aceasta stimulează producţia de energie şi normalizează procesul de metabolism, accentuând arderea depunerilor excesive de grăsime.

Odată cu înaintarea în vârstă, organismul pierde capacitatea de asimilare a cantităţii de coenzima Q10 din hrană. În paralel se reduce şi sinteza acesteia în organism, fenomen corelat cu apariţia  multor afecţiuni, ce însoţesc vârsta a treia.

Cercetările au demonstrat necesitatea coenzimei Q10 în asigurarea apărării imunitare a organismului, ea având capacitatea de a accentua  activitatea macrofagelor şi de a creşte cantitatea de imunoglobuline.

Această substanţă normalizează, de asemenea, şi funcţionarea sistemului cardiovascular: creşte capacitatea contractilă a muşchiului cardiac, îmbunătăţindu-i circulaţia, are acţiune antisclerotică, antiaritmică şi hipotensivă, creşte rezistenţa fizică, încetineşte procesul îmbătrânirii protejând mitocondriile împotriva oxidării. Reduce în mod substanţial acţiunea toxică a medicamentelor menţinând activă funcţia timusului.

Trebuie luat în considerare faptul că acţiunea coenzimei nu este una imediată. Rezultatele utilizării acesteia încep să se manifeste în săptămâna 2-4 de la începerea administrării, când se atinge nivelul necesar al concentraţiei acesteia în organism.

Utilizare:

Produsul „Coenzyme Q10” vă va fi de un real ajutor în caz de:

  • astenie şi sindromul oboselii cronice;
  • stări de epuizare emoţional-psihică sau fizică;
  • boală ischemică, aritmii, hipertonii;
  • ateroscleroză;
  • dereglări ale schimbului de substanţe;
  • obezitate;
  • în perioada de convalescenţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *