Coenzima Q10 Forte Bio-Activa (Japonia) 200 mg/30c
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Coenzima Q10 Forte Bio-Activa (Japonia) 200 mg/30c

 

Coenzima Q10 –Forte

 

Coenzima Q10 Forte Bio-Activa (Japonia) 200 mg/30c

PRET 95 RON

 30 capsule/200mg Ubiquinona

Bio-Activa

Cu Vitamina E si Biopiperina

Ingredient activ fabricat in Japonia prin fermentare din alge marine

ASIGURA SUPORT CARDIO-VASCULAR + Actiune ANTI-CANCERIGENA

DE CE recomandam Coenzima Q10 din sursa ne-tabacica fabricata in Japonia prin metoda de fermentatie cu microorganisme

Exista pe piata mai multe forme de Coenzima Q10: o forma extrasa in principal din tutun (sursa tabacica), o forma extrasa in principal din soia (sursa ne-tabacica) si o alta forma obtinuta prin fermentare din sursa ne-tabacica (de regula din alge marine), medoda inventata initial in Japonia in anii 1970. Au aparut de curand si unele forme ce Coenzima Q10 sintetizate chimic.

In cazul Coenzimei Q10 calitatea conteaza. Coenzima Q10 de cea mai buna calitate se produce dupa metoda din tara care a ‘inventat-o” adica metoda Japoneza de fermentare cu microorganisme.

Metoda Japoneza este o tehnologie de producere a coenzimei Q10 printr-un proces tehnologic de fermentare naturala a cleveland browns Jersey for dogs unor alge marine in prezenta unor microorganisme de cultura. Procesul de fabricatie al Coenzimei Q10 fermentata din alge dureaza 9 luni. Se produce astfel o coenzima Q10 ultra-pura, cu o bioabsorbtie si o eficienta terapeutica net superioare fata de coenzimele Q10 obisnuite obtinuata in general din sursa tabacica prin metode care folosesc si solventi.

 

Coenzima Q10 (CoQ10) este supranumita “scinteia vietii” datorita importantei ei in producerea energiei de catre organismul uman. La virsta de 50 de ani, nivelul de CoQ10 in organism este deja redus la sub jumatate comparativ cu virsta de 20 de ani.

CoQ10 are efecte benifice asupra functiilor inimii si de aceea este recomandatat pentru cei ce sufera de: insuficienta cardiaca, cardiopatie ischemica, angina pectorala, infarct miocardic, ateroscleroza, hipertensiune arteriala.

CoQ10 este un antioxidant putermic care in doze de 60-150 mg are un efect de intarire a sistemului imunitar prin marirea productiei de anticorpi. Este de asemenea utila in reducerea efectelor secundare ale chimoterapiei. Ultimele studii arata efecte benefice la diabetici si la cei cu colesterol marit.

Studiile efectuate in SUA au demonstrat ca suplimentarea cu CoQ10 mareste activitatea macrofaga si are de asemena efecte antivirale, antibacteriale si anticancerigene.

Studile doctorului K. Folkers publicate in revista Clinical Investigator arata ca adaosul de CoQ10 inverseaza efectele imbatrinirii asupra sistemului imunitar iar doze mai mari, de peste 300 mg pe zi inhibeaza inaintarea  cancerului la san, in multe cazuri conducind la vindecarea totala. CoQ10 in doze de 60-150 mg/zi intareste activitatea “Celulelor Ucigase Naturale” (Natural Killer Cells) care inhibeaza metastazarea tumorilor. In timpul infectiilor sau a bolilor canceroase se recomanda doze de CoQ10 de 200-400  mg/zi. Marshawn Lynch Jerseys Coenzima Q10 este mai bine absorbabila in prezenta unei gasimi animale. De aceea, pentru o absorbtie eficienta si efecte mai spectaculoase, in special pentru bolnavii cardiaci, este recomandat ca pe linga CoQ10 sa se suplimenteze si cu Ulei de Somon Salbatic.

Bio-absorbtia Coenzimei Q10 poate fi marita considerabil (~ 60%) daca este administrata concomitent cu Bioperina.

Biopiperina este un produs unicat, fabricat de Provita Nutrition & Health Inc. la laboratoarele Canadiene Celex prin realizarea unei matrici compusa din Biotin si Piperina, matrice care mareste bio-absorbtia la nivel de intestin subtire.  Adaosul de Vitamina E mareste sinergic efectul Coenzimei Q10.

COMPOZITIE:

Compozitie / capsula (425 mg):Coenzima Q10 cleveland browns Jersey 5xl (ubiquinonaobtinuta prin fermentatie) – 200 mg, vitamina E (d-alpha tocopherol) – 15 mg, extract din Piper nigrum,cu 95% piperina – 5 mg, celuloza microcristalina – 120 mg, stearat de magneziu – cleveland browns Jerseys aliexpress 10 mg; capsula – gelatina – 75 mg.

Nu contine:lactate, oua, gluten, soia,  grau, porumb, fermenti, nuci, indulcitori artificiali, arome sau coloranti.

ADMINISTRARE:

Tratament: 200 mg/zi

Afectiuni grave: 200-400 mg/zi sau dupa sfatul medicului

NOTA: rezultate de exceptie s-au obtinut prin asocierea celor 2 coenzime: Coenzima 1 (NADH) on doze de 12-24 mg/zi asociata cu Coenzima Q10 in dozaj de 200 mg/zi. Aceasta combinatie mareste capacitatea celulelor Demetri Goodson Jerseys de a raspunde la diverse tratamente cu rezultate surprinzatoare in: Cancer, Alzheimer, Parkinson, Dementa senila, Boli degenerative.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *