Ce este ZEOLIT
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Ce este ZEOLIT

Introducere

 

Zeolit

Zeolit

Producatorii de zeolit de pe site au fost alesi cu mare atentie, deoarece am cautat sa avem pe site tot ce este mai bun pe piata noastra de  Zeolit. Este vorba desigur de varianta Clinoptilolit a acestui mineral, ce este folosit in terapia alternativa cu mult timp inainte de a fi redescoperit de stiinta moderna, ma refer desigur la Medicina Ayurveda si la medicina traditionala chineza .

Acest material a fost realizat in urma intrebarilor puse de cei ce ne-au contactat.

 

Originea Zeolitului

 

  Zeolitul s-a format la contactul lavei vulcanice cu apa marii. Este un mineral cu structura microcristalina si dinamica cu o puternica actiune detoxifianta, singurul mineral cunoscut incarcat negativ de pe pamant, oferind capacitatea de atractie  si absorbtie naturala a poluantilor incarcati pozitiv.

 Zeolitul este bogat in cele 4 nutriente vitale pentru corpul uman: Calciu, Magneziu, Potasiu si Sodiu si este cunoscut demult pentru calitatile sale benefice. Este detoxifiant, decontaminant, imunomodulator, reface PH-ul organismului.

Aceste calitati au fost imbunatatite semnificativ datorita unei proceduri speciale care tranforma acest mineral in unul ultra pur si micronizat sub forma de pudra,  astfel se asigura asimilarea sa foarte usoara.

 

Cum actioneaza zeolitul?

Zeolitul prezinta toate beneficiile de vindecare ale argilei alumino-silicate insa la un nivel superior, deoarece este cristalizat si functioneaza ca un cocon chimic, specialistii il mai numesc sita moleculara, deoarece extrage cationic poluantii, bacterii, virusi,etc. si se elimina in 6-8 ore de la ingerare, fara niciun fel de efecte secundare.

De secole, efectele de vindecare produse de argila au fost folosite pentru curatarea, detoxifierea, ameliorarea diverselor afectiuni precum si pentru refacerea, reimprospatarea si infrumusetarea pielii.

In zilele noastre, Zeolitul “redescoperit” de  stiinta moderna, aduce odata cu el energie revolutionara  a ionilor negativi,  pe care de obicei ii asociem cu odihna profunda , cu atmosfera relaxanta creata de ploaia de padure, aerul de munte, sau produsa de briza oceanului.

Rolul esential in actiunea benefica a Zeolitului il au NANOTUBURILE , cu dimensiunea de 4,5 Angstromi, nanotuburi care capteaza si retin atomii de metale grele, ioni radioactivi, virusi, microbi precum si moleculele bolnave .  

 

Ce este zeolitul si cum se formeaza?

 

Structura Zeolitului

Structura Zeolitului brut

Zeolitul este compus dintr-un grup unic de minerale cu sarcina negativa, organizat intr-o structura in forma de fagure,structura ce-i ofera zeolitului capacitatea unica de a atrage metalele grele si toxinele. Zeolitul se gaseste in  depozite de roci vulcanice, in straturi de 3-4cm, deoarece racirea si cristalizarea rapida la contactul lavei vulcanice incandescente cu apa marii, a permis acest lucru; apoi lava racindu-se a continuat sa se cristalizeze dar in alte minerale.

Ca multe alte minerale, zeolitii au proprietati fizice si chimice deosebit de interesante. Zeolitul este frecvent mentionat ca o sita moleculara, care îi permite eliminarea eficienta a diferitelor  toxine, virusi si alti contaminanti din organism. Structura zelitului pur si simplu are capacitatea de a filtra, bloca si retine  o multitudine de contaminanti în conditii de siguranta absoluta pe care ulterior le elimina.Exista multe variante de zeolit, dar unul singur prezinta aceste capacitati extraordinare si anume Clinoptilolitul.

 

Ce se intampla la nivel molecular dupa administrarea zeolitului?

 

Zeolit structura moleculara

Zeolit structura moleculara

Datorita incarcarii negative foarte inalte, particulele micronizate de zeolit, atrag toxinele incarcate pozitiv si le neutralizeaza; acest fenomen se numeste schimb cationic. Toxinele  parasesc corpul odata cu eliminarea totala a zeolitului in 6-8 ore de la ingerare.

 

Zeolitul micronizat sub forma de pudra este un puternic antioxidant.

Antioxidantii joaca un rol semnificativ in pastrarea sanatatii si tineretii corpului uman.Cum fiecare celula a corpului este invadata de substante daunatoare de aproximativ 1000 de ori zilnic, necesitatea puternicilor antioxidanti devine incontestabila.

Zilnic primim cantitati excesive de toxine in corp, pe care acesta nu este capabil sa le dezintegreze sau sa le neutralizeze.

Multe membrane  asadar mor in momentul bombardarii cu particule de toxine incarcate pozitiv (radicalii liberi).

Pudra provenita din Zeolit micronizat ajuta la neutralizarea acestor toxine din corp, si ajuta corpul la detoxifiere avand ca rezultat imbunatatirea tuturor functiilor vitale.

Se obtine imbunatatirea si restabilirea imunitatii, procesul de imbatranire este incetinit,  celula isi recapata capacitaea de oxigenare si se obtine o  crestere a energiei.

Reglarea pH-lui celulei

·      Zeolitul reface si regleaza pH-ului alcalin in jur de 7.4 facandu-l un incontestabil ajutor in tratarea diferitelor afectiuni care au drept cauza o aciditate crescuta si instalata in anumite zone ale organismului, aceasta aciditate fiind primul semnal al imbolnavirii..

·    Sistemul imunitar  este afectat de evolutia pH-ului datorita toxinelor din corp, care pot cauza iesirea din parametrii a pH-ului, acesta devinind acid. Cand se intampla acest lucru corpul uman va fi lipsit  de anumite minerale si acesta poate fi inceputul problemelor de sanatate.

·    Prin restabilirea pH-lui alcalin din corp, zeolitul ajuta la cresterea nivelului energetic, creste cantitatea de oxigen inhalat si  aduce in limite normale  sistemul imunitar.

Care sunt beneficiile zeolitului in ingrijirea pielii?

Ionii negativi, linistesc si echilibreaza nivelul pH-ului, iar efectul puternic antioxidant al zeolitului micronizat produce incontestabile beneficii in tratamentele de infrumusetare si  de ingrijire a pielii.

Ceea ce conteaza este absorbtianeutralizarea toxinelor si eliminarea lor din piele.

 Zeolitul va prinde in capcana, va absorbi si va neutraliza toxinele, apoi vor fi indepartate si pielea va ramane proaspata, curata si regenerata. Zeolitul este un produs excelent pentru pielea iritata si sensibila.

In mastile cosmetice, ionii toxici sunt absorbiti in zeolit si apoi sunt indepartati odata cu  masca.

Ionii negativi creaza un sentiment de echilibru, buna dispozitie si relaxare.

Ajuta la protejarea pielii de atacurile constante ale radicalilor liberi si a inflamatiilor si este benefic pentru colagenul si elasticitatea pielii.

Amelioreaza afectiuni ale pielii de la micoze pana la psoriazis.

Alte beneficii ale zeolitului

Zeolitul face ca lumea sa fie un loc mai curat in care sa traiesti, absorbind si neutralizand toxinele si elementele poluante. A fost folosit  ca decontaminant radioactiv la limpezirea  atmosferei iradiate in urma exploziei nucleare de la Cernobil si Three Mile Island. Este cel mai puternic decontaminant radioactiv natural din lume; este folosit asadar la decontaminarea atmosferei, apelor, solului, animalelor si nu in ultimul rand a OMULUI.

Cand a avut loc incidentul nefericit de la Centrala atomo-nucleara de la Cernobil, zeolit natural a fost transportat  in oras ca o masura de prim raspuns pentru a atenua efectele nocive ale radiatiilor, scurgerea in aer, apa si sol. Contaminarea radioactiva este foarte persistenta in organism si in mediul inconjurator. Zeolitul natural este înca consumat de copiii din apropierea orasului Cernobil (în paine si prajituri) iar vacile de lapte sunt hranite cu zeolit pentru a prinde in capcana contaminantii, cum ar fi  Strontiul, pentru  a contribui la minimizarea efectelor nocive ale radionuclizilor în organism. Zeolitii  naturali sunt de asemenea folositi in multe zone de pe glob care contin elemente de contaminare nucleara (SUA, Canada, Australia si Europa).

Este o sintetica versiune folosita de NASA pentru protejarea astronautilor de precipitatiile radioactive.

Este folosit in sectorul industrial, in horticultura pentru producerea produselor organice.

Este folosit constant in tratamente medicale alternative.

Ajuta la protejarea pielii de constantele atacuri ale radicalilor liberi si in general ajuta la regenerarea acesteia.

Ce este Clinoptilolitul?

Clinoptilolitul are o structura asemanatoare unei custi formata din oxid de siliciu si oxid de aluminiu. Aceasta are ca wholesale nike nfl Jerseys free shipping rezultat o supraincarcare negativa actionand astfel ca un magnet mineral . Ce înseamna acest lucru pentru noi? Deoarece multe toxine din organism sunt incarcate cu o sarcina pozitiva, Clinoptilolitul, actioneaza ca un magnet, atragand metalele si toxinele incarcate pozitiv si le absoarbe in structura sa in forma de fagure.. Acesta este în esenta un cocon chimic. Acest fenomen este cunoscut sub numele de schimb cationic, cu alte cuvine permite ca zeolitul sa absoarba si sa retina tot ceeace inmagazineaza, iar apoi se elimina in totalitate din organism in conditii de siguranta.

Clinoptilolitul este  singura forma de zeolit pentru consum uman cu un nivel de puritate variabil. Conform United States Geological Survey (USGS), cele mai bune depozite naturale de zeolit din întreaga lume sunt estimate sa aiba un continut de zeolit variind de la 60% la 80% în puritate.

In urma prelucrarii, purificarii si activarii capacitatea de schimb cationic este folosita la maxim.

Ce este capacitatea de schimb cationic (CSC)?

Capacitatea de Schimb Cationic (in engleza Cation Exchange Capacity; CEC ) este capacitatea de a actiona ca un magnet mineral, în atragerea de toxine si metale grele din organism, eliminarea acestora si cedarea de ioni in locul acestora, si anume Zeolitul cedeaza in organism Sodiu, Potasiu, Calciu si Magneziu, 4 elemente vitale.

Multi contaminanti care se gasesc în natura sunt incarcati pozitiv.

Zeolitul , fiind incarcat negativ, actioneaza ca o capcana, atragand toxinele si în conditii de siguranta le elimina din organism.

Capacitatea sa extraordinara de schimb cationic il Matt Beleskey Youth Jerseys claseaza mult peste argilele superioare.

Capacitatea de schimb cationic a zeolitului (CSC) este direct legata de gradul de puritate , precum si de metoda de activare.

In final , zeolitul trebuie sa nu contina cristale de siliciu. Cristalele de siliciu pot provoca boli de plamani si cum anumiti zeoliti  contin cristale de siliciu, trebuie evitati. Acesti silicati sunt daunatori pentru fiintele umane.

Poti da zeolit animalelor de companie?

Raspunsul este DA.

Masoara zilnic cantitatea de mancare ingerata a animalului de companie (masoara greutatea totala zilnica de alimente) si  adauga  zeolit in proportie de 2-5% din aceasta valoare . Pur si simplu adaugati zeolit in alimente sau in apa si  amestecati. Veti constata ca animalul dumneavoastra de companie ar putea prefera produsele alimentare care contin zeolit in locul alimentelor fara el. Atunci cand se da o posibilitate de alegere, animalele au capacitatea nativa sa caute forma cea mai benefica de nutritie.

Se poate administra zeolitul in cursul chimioterapiei sau a radioterapiei?

Zeolitul nu se administreaza impreuna cu tratamentul chimioterapeutic pe baza de Platina si Litiu (Cisplatin,Carboplatin), intrucat efectul citostaticelor se va anula.  Ca masura de siguranta, se  administreaza  Zeolitul cu o pauza de 2 zile dupa si inainte de tratamentul cu citostatice. Zeolitul ajuta organismul sa reziste acestor cure devastatoare si isi continua actiunea lui de distrugere a celulei canceroase

Zeolitul afecteaza plombele din Mercur, tijele sau articulatiile metalice implantate?

Nu. Zeolitul va ajuta doar in indepartarea metalelor dizolvate la nivel celular (cele in forma lor cationica) si nu va afecta  metalul, în stare solida (nedizolvat).

Va extrage insa din organism mercurul si alte metale grele ajunse acolo in urma dizolvarii lente a acestora, dizolvare  denumita in metalografie DIFUZIE METALICA.

Ce este terapia de chelatare?

Terapia de chelatare presupune administrarea agentilor chelatati in scopul indepartarii metalelor grele din corp. Majoritatea complexelor de metale gasite in natura sau in mediul inconjurator sunt obligate a fi stranse intr-o forma, intr-un inel de chelatare. Chelatarea este o combinatie intre ionii de metal si un compus chimic formand un inel si permitand indepartarea toxinelor si metalelor grele, cum ar fi plumbul sau mercurul în conditii de siguranta din fluxul sanguin. De aceea Zeolitul este si un chelator foarte eficient.

40 % din zeolit aduna metalele grele din traectul gastrointestinal, si 60% pe cele din sange si de la nivelul celulelor. Zeolitul aduna toxinele intr-o ordine ierarhica. Mai intai actioneaza in eliminarea plumbului, a mercurului si a arsenicului. Aceasta faza ar putea dura de la 1 la 4 saptamani sau mai mult. Apoi zeolitul elimina toxinele secundare – pesticidele, ierbicidele.

Poate fi cancerul vindecat cu zeolit?

Este foarte dificil de dat un raspuns afirmativ; depinde de stadiul bolii, de raspunsul organismului la o cura indelungata cu zeolit. Rezultatele sunt foarte incurajatoare si se poate afirma ca se obtine o ameliorare semnificativa. Statistica ne spune ca, in stadiile terminale de cancer, rata  curabilitatii este de 78%, iar rata de supravietuire este de 89%. Foarte important in ameliorarea bolii canceroase este asocierea Zeolitului, care omoara celula canceroasa, cu un Probiotic care este un activator al celulelor STEM, rezultatul fiind o regenerare celulara la nivelul organului afectat.

Zeolit Pulbere poate fi folosit si în mod regulat pentru prevenirea cancerului, pentru ca poate în primul rând sa omoare orice celula canceroasa ce s-ar putea dezvolta.

Mineral vulcanic încarcat negativ  atrage toxinele încarcate pozitiv (toate toxinele sunt încarcate pozitiv) si le mentine în structura în forma de cusca pe care zeolitul o are. Încarcatura ionica se transforma într-una pozitiva cand este încarcat cu toxinele ce le absoarbe. Celulele normale au o încarcatura neutra, în timp ce, celulele canceroase au o încarcatura electrica negativa. Deci moleculele de zeolit ce devin pozitive, atrag celulele infectate. O data intrat în celula canceroasa, zeolitul o distruge. Partea tri-metalica a zeolit-ului omoara nucleul celulei si citoplasma ei. Unele celule sunt distruse în momentul în care citoplasma explodeaza, altele în momentul în care peretele si membranele cedeaza datorita distrugerii nucleului. Datorita încarcaturii ionice, zeolitul atrage doar celulele bolnave, nu afecteaza în niciun fel pe cele sanatoase.

Studiile au demonstrat ca aceasta forma de Zeolit activeaza enzima P21 din celulele canceroase, avand o puternica activitate antivirala.

Mecanismul de actionare a Zeolit-ului impotriva celulelor canceroase este unic si nemaintalnit la nicio alta substanta. Teoretic, are puterea de a absorbi o cantitate imensa de toxine incarcate pozitiv, si de a neutraliza efectul acestora in cauzarea cancerului. In timpul acestui proces, Zeolitul dezvolta o usoara incarcatura pozitiva, iar in acel moment este atras spre membranele negative ale celulelor canceroase. Atunci cand zeolitul este in interiorul celulei, se activeaza enzima P21. Aceasta enzima are abilitatea de a controla progresia ciclului celulei. Activarea enzimei  P21 opreste cresterea tumorii.

Folosind zeolit, la cat timp se pot vedea rezultatele?

Aceasta este o întrebare dificila si totul depinde de felul in care raspunde organismul fiecaruie dintre noi. Toata lumea prezinta toxicitate în organism în diferite statdii si moduri. Unele pot avea pielea mai sensibila, unele pot arata probleme medicale severe. Oamenii raspund diferit la tratament. Recomandarea noastra generala este de a administra produsul timp de min. 4 luni, apoi o reevaluare de catre medicul curant este necesara pentru a vedea daca au fost înregistrate progrese. Va rugam asigurati-va ca luati doza recomandata, pentru a beneficia de rezultate optime.

In general, rezultatele pozitive apar relativ repede, dar sunt si cazuri in care organismul puternic contaminat, puternic dezechilibrat, reactioneaza mai lent, asflel incat putem vedea rezultate pozitive dupa o perioada mai mare de cura. Desigur noi toti suntem dornici de minuni, dar trebuie sa ramanem echilibrati si sa constientizam faptul ca dupa ani de intoxicare si dezechilibru armonic si energetic, drumul revenirii, al refacerii organismului este unaori lent dar sigur.

 

Nu trebuie sa uitam ca trebuie sa ne schimbam radical stilul de viata si anume trebuie sa trecem la o alimentatie sanatoasa si echilibrata; trebuie sa eliminam toate alimentele impanate cu Euri, aditivi, conservanti chimici, etc. precum si apa imbuteliata in plastic deoarece ne contamineaza. Trebuie sa trecem de la o viata sedentara si sa petrecem mai mult timp in aer liber pentru miscare si oxigenare, evident nu pentru a invada natura cu gratare pline de mici si carne de porc.

Cura cu Zeolit produce efecte secundare?

Toxicitatea în organism, se poate manifesta în moduri diferite la diferite persoane. Majoritatea produselor detoxifiante au efecte secundare, dar produsele Zeolit în general, nu au niciun efect secundar.  Cu zeolit, atunci cand toxinele si metalele grele sunt scoase din tesuturi, acestea sunt prinse în cusca zeolitului si organismul nu este re-expus la ele, reducand astfel posiblitatea resimtirii efectelor secundare negative.

De la ce provine denumirea de Zeolit ?

Zeolitul este un aluminosilicat format cu milioane de ani in urma prin interactiunea dintre lava incinsa emisa de vulcani si apa marii. Numele de zeolit vine din greaca veche, unde ze inseamna a fierbe, iar lithos inseamna piatra. In traducere, zeolitul ar insemna piatra care fierbe, aluzie la modul de formare a acesteia. Folosirea zeolitului in terapie are o traditie cu o vechime de cateva mii de ani, acest mineral fiind un remediu important in medicina traditionala indiana (Ayurveda), in medicina traditionala chinezeasca. Amintin aici ca in India se fac doua facultati de medicina si anume Facultatea de Medicina Moderna si Facultatea de Medicina Ayurveda care are o durata a studiilor de…6 ani, asadar indienii nu renunta la stiinta lor traditionala.

De cand este cunoscut efectul Zeolitului ?

In intreaga lume se cunosc zeci de tipuri de zeoliti, cu structuri si compozitii chimice diferite, dar in terapie se foloseste unul singur, numit clinoptilolit. Zeolitul este compus dintr-un grup unic de minerale cu sarcina negativa, organizat intr-o structura in forma de fagure, structura ce-i ofera acestuia capacitatea unica de a atrage metalele grele si materialele radioactive. Zeolitul este frecvent mentionat ca o sita moleculara prin care se elimina eficient diferitele toxine, virusi si alti contaminanti din organism.

Explozia de la Cernobil, din Ucraina, din anii ’80, a fost cel mai mare accident nuclear din istoria umanitatii. Emisiile de materii radioactive au fost de 400 de ori mai puternice decat bomba atomica de la Hiroshima. Efectele asupra sanatatii populatiei au fost dezastruoase: milioane de oameni din mai multe tari europene au fost expuse la aceste radiatii extrem de puternice pentru o perioada de multi ani de zile. Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, ceea ce a urmat a fost o crestere a incidentei cazurilor de leucemie, de diferite tipuri de cancer, tulburari digestive, cardio-vasculare sau neuropsihologice etc. Solutia cea mai eficienta folosita de autoritati pentru decontaminarea populatiei a fost zeolitul,  ce era pregatit si stocat in depozite stragecice nike nfl Jerseys for sale pentru a fi utilizat in cazul unui eventual razboi atomic.

 

Un alt exemplu al folosirii cu succes a zeolitului, de aceasta data la o scara mult mai redusa, este cazul unui lot de 22 de pacienti patrupezi, inregistrat in anii ’90 la sectia de Medicina Moleculara a Institutului Ruder Boskovici din Zagreb, Croatia. Cei 22 de caini sufereau de diferite forme de cancer. Multi ajunsesera deja in faza terminala, neputand sa se deplaseze, iar unii dintre ei nici macar sa manance. Solutia aleasa de medicii veterinari a fost tot zeolitul, iar rezultatele au fost uluitoare: dupa un tratament de aproximativ 3 luni de zile, din cele 22 de animale bolnave de cancer, 14 au raspuns foarte bine la tratament, tumorile intrand in remisie si chiar disparand complet.

 

Au urmat apoi multe alte studii realizate pe culturi de celule canceroase pentru a evidentia rolul zeolitului in stoparea bolii canceroase. Concluzia a fost urmatoarea: zeolitul se ataseaza de celulele maligne (care au o sarcina electrica diferita de cea a celulelor normale) si le distruge, stimuland productia de celule ale sistemului imunitar; induce moartea programata a celulelor maligne si blocheaza receptionarea semnalelor de crestere de catre tumori.

 

Care sunt efectele benefice ale Zeolitului ?

S-a descoperit ca zeolitul are efecte pozitive si in multe alte afectiuni, cum ar fi , infectiile virale sau bacteriene, boli ale intestinului, ale stomacului, diabetul, etc.

Zeolitul se administreaza sub forma de pulbere macinata foarte fin. Zeolitul este pulbere de clinoptilolit, singura forma terapeutica de zeolit. Este 100% sigur si non-toxic: metalele grele sunt eliminate din organism dupa 6-8 ore de la ingerare.

O alta actiune majora a zeolitului este detoxifierea organismului, care este mai mult decat necesara pentru prevenirea si tratarea constipatiei, pentru prevenirea problemelor de tranzit intestinal lent, pentru o mai buna funcionare a organelor interne, pentru pierderea in greutate etc. Igienizarea colonului – groapa de gunoi a organismului – este primul pas care trebuie facut pentru detoxifierea organismului.

Detoxifierea se realizeaza prin mecanismele naturale de care dispune corpul nostru si care functioneaza dupa un ciclu cotidian. Zilnic, organismul elimina toxine prin colon, rinichi, plamani, cheap customized nike nfl Jerseys ficat, piele. O alimentatie prea bogata in grasimi, carne, lactate grase, alimente rafinate, produse chimice impiedica eliminarea toxinelor.

Mecanismele de excretie (implicate in detoxifierea organismului) pot lupta impotriva agentilor nocivi (cum sunt toxinele de origine fizica, chimica, biologica sau psihologica) doar pentru un timp. Pe termen lung insa, in lipsa unor masuri concrete luate pentru detoxifierea organismului, toxinele se acumuleaza si afecteaza metabolismul. Digestia dificila, disfunctiile colonului, scaderea imunitatii, problemele renale, hepatice, respiratorii, cutanate, hormonale, musculare sau nervoase sunt exemple ale tulburarilor care apar pe fondul acumularii toxinelor si al lipsei unei cure de detoxifiere. Tratamentul cu Zeolit pudra realizeaza procesul de eliminare, neutralizare si transformare a toxinelor, ajutand organismul sa-si indeplineasca functiile cu succes.

De ce detoxifierea cu Zeolit este necesara ?

Dulciurile, painea si, in general, produsele de panificatie contin foarte multe E-uri (conservanti, amelioratori, indulcitori).

Multe dintre fructele si legumele pe care le mancam zilnic sunt stropite cu pesticide si ierbicide, substante care afecteaza mecanismele implicate in detoxifierea organismului.

Carnea pe care o mancam provine de la animale hranite cu hormoni de crestere si tratate cu antibiotice.

Majoritatea alimentelor din comert contin margarina, iar carnea de peste este contaminata cu mercur.

Folosim cosmetice, produse de ingrijire corporala, detergenti plini de substante toxice.

Respiram zilnic emisii industriale, gaze de esapament care contin mercur, antimoniu, arsen, cadmiu.

Organismul produce chiar el unele toxine (radicali liberi), adevarate deseuri celulare, care provin din degradarea alimentelor de catre corp. Daca sunt in exces, toxinele actioneaza ca o otrava asupra tesuturilor si organelor si nu mai pot fi eliminate.

Semnalele transmise de organism care ne determina sa incepem o cura de detoxifiere.

Oboseala nejustificata, energie scazuta, chiar daca ne odihnim si ne hranim suficient.

Stari de somnolenta de-a lungul zilei si trezitul greu dimineata.

Starile depresive, anxietatea, nervozitatea, lipsa puterii de concentrare.

Miros neplacut al respiratiei si chiar unele depozite albicioase pe limba.

Pofta de dulciuri, de alimente prajite si condimentate.

Indigestie, senzatii frecvente de voma sau greata.

Unele afectiuni cronice, precum: acnee, hemoroizi, psoriazis, constipatie, diabet, reumatism, artrita, cancer.

Supraponderalitate sau predispozitie la obezitate.

Zeolitul nu afecteaza plombele din mercur, tijele sau articulatiile metalice implantate. El ajuta doar la indepartarea metalelor dizolvate la nivel celular (cele in forma cationica) si nu afecteaza metalul in stare solida (nedizolvat). Va extrage insa din organism mercurul si alte metale grele ajunse acolo in urma dizolvarii lente a acestora.

Conform FDA, agentia americana pentru controlul hranei si al medicamentelor, administrarea interna a zeolitului este considerata a nu avea riscuri pentru sanatate. Totusi, administrarea zeolitului nu este indicat a se realiza concomitent cu medicamente pe baza de litiu si de alte metale, deoarece zeolitul va ajuta la eliminarea acestora din organism, nelasandu-le sa-si exercite actiunea terapeutica.

In principal, zeolitul este indicat in prevenirea, ameliorarea sau tratarea urmatoarelor afectiuni:

1. Intoxicatia Greg Olsen Jerseys cu metale grele  – plumbul, manganul, mercurul, cadmiul etc. ajung in organismul nostru din cauza poluarii apei, a aerului si a alimentelor

2. Intoxicatia cu pesticide – substante care ajung in organismul nostru in primul rand prin hrana

3. Intoxicatie cu xenoestrogeni – hormoni feminini straini de origine chimica, ajunsi in organismul uman

4. Diferite tipuri de cancer – studiile au demonstrat eficienta zeolitului asupra tumorilor, in general

5. Diabet – in special asupra complicatiilor induse de diabet, dar si diabetul este temperat, ameliorat in timp

6. Iradiere– zeolitul este, cel putin pana in prezent, cel mai eficient remediu pentru decontaminarea radioactiva a organismului

7. Autism – se pare ca mareste capacitatea de concentrare, asimilare de informatii si puterea de a reactiona, a relationa cu ceilalti

8. Hepatita – are puternice efecte protectoare hepatice, incetinind evolutia hepatitei cronice

9. Infectii intestinale – normalizeaza flora bacteriana a intestinului

10. Infectii virale – are efecte puternice de crestere a imunitatii

11. Gastrita – stabilizeaza pH-ul, deci efect calmant

12. Ulcer gastric – amelioreaza simptomele dureroase, normalizeaza secretiile digestive

 

Mentionam ca in cazurile avansate ale diverselor afectiuni, dar cu precadere in cancer, reumatism, boli ale ficatului,  se recomanda  combinatiile:

 Zeolit + Noni sau Zeolit +Stemulin precum si alte produse specifice fiecarei afectiuni.

In nici un articol nu reusim sa epuizam toata problematica zeolitului, dar rezultatele obtinute precum si informatiile noi ce apar in domeniu, ne fac sa fim  din ce in ce mai increzatori in posibilitatile acestei terapii alternative, si promitem sa venim mereu cu noutati.

Contactati-ne fie pe site, fie telefonic si veti avea parte de o consiliere serioasa si responsabila.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *