Ce este Zeolit Mineralul ANTICANCER
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Ce este Zeolit Mineralul Anticancer

Ce este Zeolit Mineralul Anticancer

Zeolit  este un aluminosilicat, un mineral aparut cu milioane de ani in urma, format prin contactul lavei incinse a vulcanilor cu apa marii.

cris

Denumirea acestuia este de asemenea straveche si sugestiva: termenul „zeolit” isi are originile in limba greaca veche, unde „ze” inseamna „a fierbe“, iar „lithos” inseamna „piatra“. Astfel, denumirea de „zeolit” semnifica „piatra care fierbe“, datorita faptului ca dupa ploaie, apa infiltrata prin nanotuburi(canalele interne ale zeolit-ului ), se evapora cu zgomote similare fierberii.

Zeolitul este un aluminosilicat hidratat cu o structura deschisa tridimensionala de tip retea;  este o argila, dar o argila mult superioara argilei comune, deoarece este incarcat cu sarcina ionica negativa si are o proprietate unica si anume Capacitatea de Schimb Cationic(CEC) prin care extrage si cedeaza cationi. Extrage contaminantii din organism incarcati cu sarcina ionica pozitiva si cedeaza in corp 4 elemente vitale: Calciu, Magneziu, Sodiu si Potasiu.

In fotografie este exemplificata extragerea de amoniac si inlocuirea acestuia prin schimb cationic cu ioni de Na-sodiu si K-potasiu

Cristalul de zeolit este format din tetraedre de SiO4 si AlO4 legate prin poduri de oxigen cu raportul O/(Al+Si)=2 .

Formula empirica: (Ca,K2,Na2,Mg)4Al8Si40O96X24H2O

In interiorul acestor structuri de tip grila  se afla nanotuburile/canale cu o dimensiune 4 angstromi. Aceasta structura contine ioni interschimbabili de calciu, magneziu, sodiu si potasiu precum si molecule de apa. Datorita acestei structuri,  zeolitul are o suprafata specifica extraordinar de mare de depozitare si anume aprox.1000 metri patrati pe 1 gram. Aceasta capacitate extraordinara de schimb cationic precum si suprafata mare de actiune si depozitare il face sa actioneze ca o sita moleculara, sau cocon chimic, ce extrage ca un magnet numerosi contaminanti din organism. Datorita acestei capacitati el este folosit in foarte multe domenii de la industrie la domeniul farmaceutic si veterinar, de la filtre de aer, filtre de apa pana la purificarea solului si a apelor reziduale; in Japonia a fost depus un brevet(1992) pentru adaugarea zeolitului in produsele farmaceutice si cosmetice, pentru a le mari capacitatea curativa; de asemenea brevetul se refera si la adaugarea zeolitului in alimente pentru a le mari valoarea nutritionala dar si pentru efectul lui asupra digestiei si asupra refacerii florei microbiene a intestinului

In urma cercetarilor, specialistii au identificat zeci de varietati ale acestui mineral, numit generic zeolit, cu structuri si compozitii chimice diferite. Pentru terapie umana insa, este folosit un singur subtip/varietate de zeolit – cunoscut sub denumirea „clinoptilolit”Cantitatea de clinoptilolit, dupa purificare, variaza ca medie intre 83-94%, restul pana la 100% fiind alte elemente continute de mineralul zeolit, care si acestea trebuie sa se situeze in limitele obligatorii impuse de standardul national/european  pentru terapia umana.

Mineralul Terapeutic, cum mai este supranumit zeolitul, este folosit pentru detoxifiere, imunitate, eliminarea radicalilor liberi, reglarea PH-ului si tonifiere,  dar si in ameliorarea naturala si  foarte eficienta a multor afectiuni ale  organismului uman.  Aceasta “piatra minune” are in compozitia sa un amestec unic de substante vitale;  zeolitul are sarcina ionica negativa si este structurat in forma de fagure. Aceasta calitate speciala ii confera capacitatea de a absorbi cationic,  ca un magnet,  de la metale grele si ioni radioactivi, pana la virusi, bacterii si alti Jo agenti patogeni.

NOTA. Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate.
Econatura precum si colaboratorii autorizati, nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.