W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Cataracta

Produsele Coral Club pot fi folosite ca adjuvant in tratamentul afectiunii Cataracta, conform schemei de tratament naturist de mai jos.

Produse Coral ClubMod de administrareActiunea Produselor Coral Club
Aloemannan1 capsulă de 1-2 ori pe ziConţine polizaharide cu proprietăţi puternic reparatorii, capabile să refacă transparenţa corpului vitros.
Eyebright2 tablete de 2 ori pe zi cu 20’ înainte de masăReduce schimbările degenerativo-distrofice ale învelişurile ochiului.
Digestion Formula 3 tablete de 2 ori/zi cu 30’ intainte de masaConţine cupru, mangan şi Zinc. Aceste microelemente sunt importante pentru stagnarea cataractei.
MSM2 capsule 1-2 ori pe zi la masă, sau conform schemei*. În caz de meteorism se scade doza.Stimulează sinteza de colagen şi acid gialuronic, contribuind la creşterea celulelor corpului vitros.

Important

Bioshape 2-5 tablete cu 30’ înainte de masă3 tablete de 2 ori/zi cu 30’ intainte de masaIntensifică formarea colagenului, necesar pentru refacerea cristalinului. Neutralizează viruşii ce se înmulţesc pe cristalinul afectat.
Seleniu1 tabletă de 2-3 ori pe zi la masăFormează selenoproteide, ce contribuie la eliminarea substanţelor chimice.
B Complex vitamine1-2 capsule pe zi la masăComplexul de vitamine ale grupei B este important pentru metabolismul intracelular în ochi. Deficitul de vitamina B2 poate conduce la cataractă.

Util

Shark Liver Oil1 capsulă pe zi Prin perforarea cu un ac a capsulei se stoarce câte o picătură în fiecare ochi. Restul se înghiteReduce schimbările degenerative ale învelişurilor ochiului. Este un bun remediu de profilaxie a cataractei.
Phycotene1-2 capsule pe zi la masăNormalizează funcţia vizuală.
Phyto-Cee1 capsulă de 1-2 ori pe zi la masăDistruge radicalii liberi, elimină tensiunea intraoculară.
Vitamina E cu nanoclusteri1 capsulă pe zi la masăDescompune radicalii liberi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *