W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Capsule Spirulina

Capsule Spirulina Capsule Spirulina

Pret: 22 RON

Flacon 60 cps a cate 500mg

Descriere:

Spirulina este de un real ajutor în activitatea zilnică. Are un bogat conţinut proteic (ce poate fi uşor asimilat de organism), precum şi minerale şi vitamine din grupul B, A, K. Ajută la menţinerea optimă a greutăţii corporale.

Compozitie:

Spirulina (Spirulina platensis), capsulă vegetală.

Indicatii:

stimulează creșterea, detoxifiant, vitaminizant, imunostimulator, antiinflamator, hipocelesterolemiant, bacteriostatic, tonic al sistemului nervos, normoglicemiant, tonic general, regenerator general, antitumoral, îmbunătăţește digestia.

Se recomandă ca adjuvant în: denutriţie, tulburări de absorbţie a hranei, gastrită, obezitate, diabet, artrite şi artroze, hipotiroidie, anemie, hepatită cronică, boli de piele (dermatite, eczeme, psoriazis), în afecţiuni unde este contraindicat aportul de proteine animale, la sportivi, pentru creşterea masei musculare, la elevi şi studenţi, în perioadele de învăţare intensivă, la vârstnici, la vegetarieni, ca o sursă importantă de proteine. Este un energizant natural ce poate fi folosit în pregătirea sportivilor. Spirulina menţine și catifelează părul.

Contraindicatii:

femeile gravide, copii sub 3 ani şi persoanele ce prezintă hipertiroidie, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Precauţii la administrare: în curele mai lungi se recomandă pauze de câte 10 zile (la o lună de cură) sau să se administreze o doză minimă (3 capsule/ zi). Persoanele care suferă de hipertiroidie (nivel crescut de hormoni tiroidieni), cele care iau tratament cu anticoagulante (spirulina conţine multă vitamina K) şi cele cu edeme pot lua spirulina numai cu acordul medicului şi cu ajustarea dozelor.
Reacţii adverse: nu s-au semnalat. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului.
Interacţiuni medicamentoase: nu se cunosc.

Administrare:

Adulţi: câte 2 capsule de 3x/zi, înainte de masă, sau după sfatul medicului fitoterapeut.
Copii peste 12 ani: câte 1 capsulă de 3x/zi, înainte de masă, sau după sfatul medicului fitoterapeut.
Se recomandă ingerarea cu multă apă, pentru a asigura ajungerea capsulelor în stomac.
Recomandăm deschiderea capsulelor şi administrarea pulberii de plante sublingual (se ţine sub limbă 5—10 minute, apoi se înghite cu apă). Pentru un efect maxim se recomandă utilizarea produsului timp de 3 luni, împreună cu produsul Antioxiplant cu miere și ulei de cocos.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *