W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Capsule Alcool Protect

Capsule Alcool Protect Capsule Alcool Protect

Pret 20 RON

Flacon 60 caps

Descriere

Alcoolprotect capsule se recomandă pentru combaterea efectelor nocive ale alcoolului la persoanele care renunţă la consumul de băuturi alcoolice (dar poate fi luat și de către persoanele care consumă alcool). Este un bun purificator al ficatului.

Compozitie

Armurariu (Silybum marianum), fenicul (Foeniculum vulgare), Ienupar (Juniperus communis), Lemn-Dulce (Glycyrrhiza glabra), Macese (Rosa canina), Menta (Mentha piperita), Tei (Tilia cordata).

Indicatii

Asigura dezintoxicarea rapida a organismului si purifica ficatul fiind antitoxic, hepatoprotector, descongestionant si regenerator hepatic, antiinflamator, vitaminizant, sedativ bland. Se recomanda ca adjuvant  in regenerarea ficatului la persoanele care au renunţat la consumul de alcool, hepatită cronică alcoolică, hepatosteatoză, ciroză hepatică,(dar poate fi luat si de catre persoanele care consuma alcool). Elimina efectele negative ale alcoolului.

Contraindicatii

Alergie la oricare dintre componentele produsului.
Reacţii adverse: Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului.
Interacţiuni medicamentoase: nu se cunosc.

Administrare

Câte 2 capsule de 3x/ zi, înainte de masă, sau după sfatul medicului.
Se recomandă ingerarea cu multă apă, pentru a asigura ajungerea capsulelor în stomac.
Recomandam deschiderea capsulelor si utilizarea continutului acestora sublingual (se tine sub limba 15 – 20 minute apoi se inghite cu apa plata sau de izvor), inainte de mese. Pentru un efect maxim se recomanda utilizarea produsului timp de 3 luni. Pentru amplificarea efectelor, se recomanda folosirea in asociere cu produsele Alcoolstop – capsule si/sau tinctura.

Informatiile despre produs nu suplinesc sfatul medicului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *