Cand este benefica o cura de Detoxifiere cu Zeolit
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Cand este benefica o cura de detoxifiere cu Zeolit

Principalele simptome prin care organismul ne cere ajutor in procesul de eliminare a toxinelor si a reziduurilor din organism:

  • stari frecvente de oboseala si un tonus scazut, chiar si in conditii normale de hranire si de odihna
  • persistenta starilor de somnolenta pe durata zilei, trezirea dificila dimineata
  • starile depresive, anxietatea si nervozitatea precum si capacitatea scazuta de concentrare
  • respiratie grea, cu un miros neplacut si depozite albicioase pe limba
  • pofta excesiva de dulciuri si de alimente grele cu exces de condimente si prajeli
  • indigestia precum si senzatiile de voma sau greata

Tratamentul natural de detoxifiere trebuie insotit de un regim alimentar adecvat, deoarece in felul acesta zeolitul, mineralul terapeutic, isi face efectul pe deplin.

Ce inseamna o dieta echilibrata?

Sa ne reamintim ca in toate marile teologii, postul este obligatoriu pentru crediincios inaintea marilor sarbatori, precum si in anumite zile din saptamana, de ex. in crestinism vinerea este zi de post. Explicatia este simpla si logica in acelasi timp. Un organism prin post se detoxifica, se purifica. Astfel crediinciosul va intra in biserica, intr-o stare purificata si va putea intra in legatura cu Divinul mai usor, se va situa in Lumina, in canalul energetic Divin de unde va primi informatie benefica, ajutor, vindecare. Evident rugaciunea trebuie facuta cu … fierbinteala in acelasi scop: intrarea in legatura cu Divinul.

Asadar, in momentul in care incepem o cura naturala de detoxifiere cu zeolit, pe toata perioada administrarii, este recomandat sa eliminam pe cat posibil carnea de porc, prajelile, mezelurile, produsele ce contin aditivi si emolienti chimici, E-uri. Trebuie sa mancam din cand in cand cate un rasol sau friptura inabusita la cuptor de carne proaspata de peste, curcan, vita, gaina, pui; dar in fiecare zi legume, fructe, ciuperci (au proteine multe si inlocuiesc carnea), cereale integrale, linte, soia. Alcoolul trebuie redus la minim, adica un pahar(normal) de vin rosu natural la masa de pranz; aceasta doza zilnica este benefica, vinul rosu contine reveratrol. Exclus bere si/sau alte bauturi, deoarece nu se mai respecta procesul de fabricatie si sunt foarte nocive. Desigur o bere din cand in cand, un coniac(de marca, natural) sunt permise, totul este sa se evite consumul zilnic care creeaza dependenta si distruge ficatul. Aceste recomandari legate de alcool sunt valabile petru un om sanatos, pentru un om bolnav insa nu mai este permis decat un paharut mic de vin rosu natural pe zi – si aici insa in functie de afectiune este indicat sa se renunte complet. De preferat este sa se manance cat mai multe fructe rosii si legume rosii care contin Resveratrol: varza rosie, struguri rosii, cirese, sfecla rosie, rodie, mure, afine,etc. Apa imbuteliata in plastic este o apa moarta si toxica – reactia chimica cu plasticul creeaza xenoestrogeni care sunt cancerigeni si produc sterilitate mai ales la barbati.

De aemenea recomndat este sa se faca cat mai multa miscare in aer liber, sport/gimnastica/aerobic de intretinere, exercitii de respiratie corecta. Chiar si la locul de munca, in pauze, se pot face mici exercitii de respiratie si de destindrere a musculaturii, astfel se oxigeneaza suplimentar intreg organismul.

Mentalul este foarte important in conceptul holistic. Trebuie sa avem un mental pozitiv, sa evitam conflictele/supararile pe cat posibil; daca un astfel de eveniment a avut loc, trebuie sa-l marturisim celui apropiat, astfel eliminam energia negativa acumulata; trebuie sa inchidem conflictul, sa iertam, sa ne impacam  cu sinele nostru. sa iubim tot ce ne inconjoara, sa ne bucuram de fiecare zi daruita de Tatal Ceresc.

Daca vom respecta toate aceste reguli, explicate succint aici, vom asigura organismului o detoxifiere si o preventie eficienta, ne vom feri astfel de bolile grave care apar astazi la varste din ce in ce mai mici. Se recomanda o cura de 4 luni pe an pentru o detoxifiere completa, primele  luni ale anului fiind perioada in care organismul are nevoie cel mai mult sa se detoxifice.