CANCERUL MAMAR-TRATAMENT HOLISTIC
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

CANCERUL MAMAR – TRATAMENT HOLISTIC

Glanda mamara face parte din categoria glandelor exocrine, si este un tip modificat de glanda sudoripara. Dezvoltarea si intrarea in functiune a glandei mamare, sunt declansate si sustinute in perioada fertila a femeii, de o varietate de glande si de hormoni; cei mai importanti hormoni sunt estrogenii, progesteronul si prolactina, iar glandele implicate in acest proces complex sunt ovarele, thalamus, hipotalamus precum si glanda mamara insasi care in perioada de status activ secretor produce laptele, un aliment complex destinat alimentarii nou-nascutului.  Un rol important in structura si functionarea glandei mamare il au vasele limfatice si ganglionii limfatici. Vasele limfatice transporta limfa catre ganglioni. Nolan Ryan Womens Jerseys Rolul acestora este de a filtra anumite substante din limfa si de a juta organismul sa lupte impotriva infectiilor si a anumitor afectiuni.

CE ESTE CANCERUL MAMAR

De obicei cancerul mamar porneste de la o inflamatie si/sau nodul mamar care apare la nivelul uneia sau ambelor glande mamare. Sunt cunoscute mai multe tipuri de cancer de san, dar marea majoritate sunt carcinoame ductale sau lobulare. Cancerul de san este cel mai frecvent tip de cancer intalnit la femei. In tara noastra, in ultimii 20 de ani, incidenta acestui tip de cancer s-a dublat, iar 50% din cazuri sunt depistate, din nefericire, in stadiile avansate ale bolii; desigur cauzele acestei situatii sunt multiple, dar apreciem ca factorul determinant este prabusirea sistemului de sanatate si de asigurari de sanatate din tara noastra. Prin autocontrol si palpare pot fi detectate primele semne – excrescente sau noduli. Apoi primul pas este efectuarea unei mamografii.

Riscul de cancer mamar la femeile de 30-40ani este de 1/250, iar la femeile de 40-50ani este 1/70.

Cancerul de san are in general o evolutie locala care poate dura cativa ani, tumora avnd dimensiuni sub 1cm; apare in general la sanul stang. 7% din cazuri au insa o evolutia rapida, iar boala se generalizeaza in cateva luni, acestea fiind cazurile in care boala a invadat sistemul limfatic. La distanta, cadd se ajunge la gradul IV, cancerul mamar intra in faza metastatica cu extindere pe cale limfatica sau sanguina la plamani, oase, ficat, creier, suprarenale, ovare, tegumente.

AUTOCONTROL

Cancerul mamar autocontrol

SIMPTOME

Aparitia unui nodul la nivelul sanului
– Dureri
– Scurgeri
– Eczeme, cruste si eroziuni ale mameloanelor
– Retractia mamelonului sau a tegumentului
– Modificarea pielii de pe san
– La carolina panthers Jersey walmart strangerea sanului apar scurgeri sau sangerari
– Modificari de culoare/textura a pielii de pe san sau o culoare mai inchsia in jurul mamelonului
– Noduli sub brat
– Roseata tegumentului
– Semnul cojii de portocala

CAUZE/FACTORI DE RISC

Factori genetici. 5-10% dintre cazuri sunt legate de mutatii genetice mostenite; femeile cu mutatii la nivelul genelor BRCA1 si 2, au un risc cu aprox.80% mai mare
– Antecedente familiale
– Densitatea crescuta a tesutului mamar fata de tesutul gras
– Aparitia ciclului inainte de 12ani si menopauza tardiva(dupa 55ani)
– Iradierea toracica, mai ales inainte de 30 de ani
– Traumatismele mici si repetate la nivelul sanului
– Sexul feminin este de 100 de ori mai expus decat sexul masculin
– Dieta bogata in grasimi si dulciuri rafinate reprezinta un aport major de colesterol care este convertit in hormoni estrogenici-excesul acestora constituie un factor de risc
– Folosirea indelungata a anticonceptionalelor hormonale
– Fumatul
– Terapia cu estrogeni post-menopauza
– Lipsa alaptatului; femeile care au alaptat 1,5-2ani, au un risc mult mai scazut
– Consumul de alcool
– Sarcina la varsta mai mare de 30 de ani
– Expunerea excesiva la soare
– Tulburari hormonale – hipo Eric Kendricks Jerseys sau hiper tiroidism
– Expunerea la pesticide, de ex. DDT
– Antiperspirantele chimice
– Avorturi repetate
– Excesul ponderal si obezitatea
– Sedentarismul
– Implanturile de san
– Poluarea
– Apa din peturile de plastic- reactia produce xenoestrogeni care induc cancer si sterilitate
– Un conflict/suparare care ne ia pe nepregatite si care este petrecut in solitudine

ZEOLITUL SI TRATAMENTUL HOLISTIC

Zeolitul este antioxidant, detoxifiant, imunomodulator, regleaza PH-ul organismului; distruge, absoarbe si elimina celula tumorala benigna sau maligna. Datorita acestor calitati zeolit-ul  regleaza imunitatea organuismului, oxigenarea la nivel celular, si energia vitala. El contribuie in mod direct la resorbtia nodulilor si celulelor tumorale. Datorita Capacitatii de Schimb Cationic(sarcina ionica negativa), zeolit-ul extrage contaminantii carolina panthers Jerseys uk din corp, absoarbe si distruge celula tumorala, si se elimina din organism in 6-8ore de la ingerare. Este non toxic si nu produce efecte adverse.

Zeolitul mai are si avantajul foarte mare ca poate fi folosit in toate cele 4 etape holistice, singur sau asociat: detoxifiere, deparazitare, tratament, refacere. Pe langa zeolit asociem si alte produse antitumorale, sinergia dintre acestea ducand la rezultate semnificative, uneori senzationale. Am obtinut multe rezultate incurajatoare in aceasta afectiune, asadar contactati-ne cu incredere. Daca ne solicitati, stabilim o linie terapeutica eficienta, dozajul si un program terapeutic prin care urmarim evolutia bolnavului.

ALIMENTATIA

Boala canceroasa este si o boala de nutritie. Este interzisa protetina animala; foarte rar se recomanda peste de rau, preparat rasol sau la cuptor. Sunt interzise de asemenea mezelurile, alimentele care contin E-uri, consrvanti si aditivi chimici; se recomanda sa se renunte la apa imbuteliata in plastic deoarece este cancerigena, produce sterilitate.

Alimente recomandate: legume, fructe, ciuperci, soia, grau integral; fructele si legumele rosii contin resveratrol; samburi proaspeti de caise si uleiul de samburi de caise contin amigdalina(Vitamina B-17) ; hidratare cu apa de izvor, apa de fantana sau apa purificata si mineralizata.

MENTALUL IN CONCEPTUL HOLISTIC

Medicina holistica abordeaza organismul in intregul lui si incearca sa elimine cauza bolii. Mentalul pacientului este de prima importanta, deoarece toate bolile grave au ca punct de pornire women’s carolina panthers Jerseys cheap un conflict nerezolvat. O mare suparare care  a aparut brusc si care a fost suportata in solitudine este de cele mai multe ori factorul declansator al afectiunii. De aceea bolnavul trebuie sa inchida conflictul, sa se impace cu sine si sa ierte celui sau celor care au declansat supararea; de multe ori disparitia brusca din viata a unei personae foarte apropiate este un factor declansator. Bolnavul trebuie sa inteleaga la un nivel superior aceste evenimente; omul paraseste haina terestra, dar spiritul se ridica la cer/spatiul eteric(probabil Universul cu 4 dimensiuni), intra intr-o alta etapa de pregatire. De aemenea pe toata perioada tratamentului, bolnavul nu trebuie sa-si mai genereze noi conflicte/suparari; trebuie sa inteleaga ca procesul de vindecare nu este linear si in general este un proces de lunga durata; trebuie sa fie optimist, increzator, sa se situeze in lumina, in iubire de sinele sau precum si de Sinele Tatalui Ceresc; trebuie sa inteleaga ca boala este o experienta de cunoastere pe care trebuie sa o depaseasca prin spiritualitate; sacroterapia este adanc lucratoare.

Cand ne veti contacta, vom stabili linia de tratament adecuata, dozajele si programul terapeutic.

DARUIND VEI DOBANDI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *