CALCIU MAGNEZIU 1:1- 90 Tablete Ciocolata
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

CALCIU MAGNEZIU 1:1- 90 Tablete Ciocolata

 

CALCIU MAGNEZIU1:1

CALCIU MAGNEZIU 1:1- 90 Tablete Ciocolata

PRET  95 RON

90 Tablete de Ciocolata  a la Francaise

cu XYLITOL

tablete masticabile

Poarta ?tampilele de calitate: GMP ?i ISO 9001

TABLETE PLACUTELA GUST

USOR DIGERABILE

CONTIN XYLITOL PENTRU PROTECTIA DINTILOR

RECOMANDATPENTRU COPII SI PENTRU ADULTI

Calciul este un element esential pentru sanatatea oaselor si dintilor. Calciul estre necesar copiilor in perioada de crestere si pubertate (9-18 ani) dar si adultilor in special femeilor dupa varsta de 40 de ani sau suferind de osteoporoza. Doza zilnica recomandata este de 250-500 wholesale cincinnati bengals Jerseys discounted mg pe zi pentru copii si 500-1500 mg pe zi Ryan Reaves Youth Jerseys pentru adulti.

Xylitol este un alcool al zaharului care este produs  prin reducerea xylozei din zahar. Xylitolul exista in mod natural si in fructe, cum ar fi pere sau capsuni. Xylitol afecteaza compozitia bacteriala a cavitatii bucale chiar si in doze mici. Pe de alta parte, o doza relativ mare este necesara pentru a contrabalansa productia de acizi din jurul dintilor, conferindu-i astfel proprietati de protectie contra cariilor dentare si contra bacteriilor nocive.

Ciocolata folsita de Organica (a la Francaise) este obtinuta din boabe de cacao neagra extra virgina de cea mai inalta calitate.

Tabletele de Ca mg 1:1 sunt delicioase la gust si fac o adevarata placere din administrarea dozei zilnice de Calciu. Masticarea si amestecarea cu saliva wholesale cincinnati bengals Jerseys for kids maresc bioabsorbtia calciului.

COMPOZITIE:

Calciu (Carbonat de Calciu)…………….250 mg

Magneziu (Oxid de Magneziu)…………250 mg

Xylitol, Sorbitol, Stearat de Magneziu, Bioxid de Siliciu Coloidal, Arome naturale din lapte, Cacao neagra extra virgina, Aroma naturala de Cacao.

ADMINISTRARE pentru copii (7) 9 -18 ani si pentru adulti:

1 Tableta pe zi sau conform dozelor zilnice recomandate.

Se va administra de cincinnati bengals Jersey colors preferinta Vince Williams Youth Jerseys intre mese

Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE
CERTIFICAT DE NOTIFICARE Seria: AA / nr.3336 / 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *