Basti Oil
W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

BASTI OIL

BASTI OIL

ulei pentru clisme terapeutice

pret 15 lei/ 30 lei

Prezentare flacon sticla , 100 ml, 200 ml, uz extern (microclisme)

O terapie straveche dar niciodata învechita, clisma (Basti) cu ulei cald, a fost preluata din ayurveda de catre Avicena (medicina araba) si de Hipocrate (medicina greaca), deoarece este deosebit de eficienta în ameliorarea durerilors?i în tratamentul multor boli.

Administrat dupa prescriptiile clasice ale medicinei ayurveda, preparatul Basti Oil are indicatii multiple datorita actiunilor vindecatoare asupra tubului digestiv.

Administrare

Mcroclisme cu ulei cald la temperatura corpului în cantitate de 20-50 ml. Aceste mici clisme (instilatii) se fac din pozitia culcat pe partea stânga. Se poate folosi o seringa mai mare sau o para de caucuc, cu o canula de 30 de cm, avand grija sa nuse introduca aer în intestin odata cu uleiul. Ele se administreaza seara înainte de culcare, în modul urmator:

  • O microclisma, în fiecare zi, timp de o saptamana,
  • O microclisma la doua zile în saptamana a 2-a,
  • O microclisma la 3 zile în saptamanile 3 si 4.

Deoarece uleiul este în cantitate mica, el va fi absorbit în intestin, nefiind nevoie de evacuare, ca în cazul clismelor de eliminare, iar în dimineaaa urmatoare scaunul se va elimina usor si va contine picaturi de ulei.

Actiuni

Emolient, cicatrizant, antiinflamator, antispastic, nutritiv atât pentru mucoasa colonului, cât si pentru întregul corp prin absorbtie de la nivel intestinal.

Indicatii

Piele uscata sau crapata, anemie, colici renale sau biliare, boli psihice si nervoase, boala Addison, psoriazis, maladii de degenerescenta, poliartrita reumatoida, reumatism cronic, emfizem pulmonar, tuberculoza, tuse seaca, epilepsie, stres cronic, depresii, oboseala, devitalizare, spasmofilie, insomnie, hemoroizi, constipatie, balonare, digestie neregulata, dureri surde în zona inferioara a spatelui, dismenoree, adenom de prostata, prostatita, impotenta, frigiditate.

Contine

Cucurma Longa în ulei vegetal presat la rece, din floarea soarelui si masline.

Producator Laborator Clinica Ayurveda Sibiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *