W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

B Complex

B Complex

cod 1035

Pret

Catalog   80 lei

 

 

 

 

Supliment alimentar necesar in metabolismul celular, pentru activarea reactiile biochimice prin care se realizeaza productia de energie

Flacon cu 120 tablete    e 110g

Compozitie/tableta (925mg

formula brevetata cu multivitamine (cu 60mg vitamina C/75%DZR*), 1,70mg vitamina B1/155%DZR*, 2,0mg vitamina B2/ 143%DZR*, 20 mg niacina/125%DZR*, 2,0mg vitamina B6 – 143%DZR*, 200mcg folat/100%DZR*, 1,5mcg vitamina B12/60%DZR*, 50mcg biotina/100%DZR*, 5 mg acid pantotenic/83%DZR*, 50mg colina, 50mg inozitol, 25mg PABA/acid para aminobenzoic) – 317,8mg, fosfat dicalcic (cu 50mg Ca/6%DZR*) – 230mg, oxid de magneziu (cu 100mg Mg/27%DZR*) – 185mg, extract din fructe de Acerola (Malpighia glabra) – 10mg, fructe macinate de Maces (Rosa canina) – 5,10mg, frunze macinate de Lucerna/Alfalfa (Medicago sativa) – 4,10mg, frunze macinate de Varza (Brassica oleracea) – 2,10mg, flori macinate de Musetel (Matricaria recutita) – 2.10mg, fibre din boabe de Ovaz (Avena sativa) – 1,10mg, pudra din fructe de Papaya (Carica papaya) – 1,10mg. Pudra din frunze de Patrunjel (Petroselinum crispum) – 1,10mg, radacini macinate de Sarsaparilla (Smilax sp.) – 1,10mg, germeni macinati din boabe de Grau (Triticum aestivum) – 1,10mg, frunze macinate din frunze de Cresonul-baltii (Nasturtium officinale) – 1,10mg, ingrediente inactive: celuloza microcristalina, acid stearic, croscarmeloza de sodiu, dioxid de siliciu. *Doza Zilnica Recomandata conform HG 685/2009

Mod de administrare

1 capsula/zi, de preferat in timpul mesei, cu un pahar de apa. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.  

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A se pastra la temperatura camerei, ferit de umiditate si de lumina directa a soarelui.

Producator  RBC LIFE SCIENCE Inc, SUA

Importator  S.C. CORAL  ROYAL CLUB S.R.L., Str. Maramures, nr. 24B,  Otopeni, Jud. Ilfov.

Produs notificat la Institutul de Bioresurse Alimentare (nr. AA  3974/2010)

 

În prezent, deficitul de vitamine din grupa B se poate observa la 40-60% din populaţia globului.  Constituie un fapt ce arată destul de bizar, având în vedere că baza sursei de hrană a acestor vitamine se regăseşte în cereale. Cauza deficitului constă în faptul că pornind de la câmpul de cultură şi ajungând până la produsele finite se pierd până la 90% din vitamine. Mai mult decât atât, ele se distrug uşor în organism sub acţiunea cofeinei, alcoolului, nicotinei, zahărului rafinat.Deficitul acestor vitamine poate fi completat cu ajutorul produsului „B Complex”.

Vitaminele din grupa Bsunt necesare pentru menţinerea unui metabolism intracelular sănătos. Suplimentarea acestora la raţia alimentară vă permite prevenirea dereglărilor sistemului nervos central, a tractului gastrointestinal, sporirea rezistenţei la stres, a capacităţii fizice şi intelectuale.

Acţiunea componentelor active

Vitamina B1 (tiamina). Insuficienţa acestei vitamine în raţia alimentară duce la dereglarea funcţiilor sistemului nervos, contribuie la acumularea excesivă a colesterolului în organism.

Vitamina B2 (riboflavina) este necesară pentru formarea eritrocitelor, anticorpilor, reglarea funcţiilor reproductive în organism. Participă direct la întărirea unghiilor, creşterea părului, îmbunătăţeşte aspectul pielii.

Vitamina B3 (nicotinamida) participă la sinteza unui şir de hormoni, a colinei, histaminei. În cazul carenţei acesteia apare starea de epuizare rapidă, anxietate, stări de pierdere a memoriei, scăderea concentraţiei.

Vitamina B5 (acidul pantotenic, în afara aportului prin hrană al acesteia, este sintetizată parţial de către microflora intestinală. Vitamina B 6 participă la reglarea funcţiei glandei suprarenale şi tiroide, este un energizant celular, exercită acţiune de protecţie împotriva stresului.

Vitamina B6 (piridoxina)participă la toate reacţiile de sinteză şi transformare a aminoacizilor şi celulelor sanguine roşii şi dezvoltă o acţiune pozitivă asupra capacităţii fizice, menţine funcţionarea sistemului cardiovascular, îmbunătăţeşte aspectul pielii.

Vitamina B7 (biotina)contribuie semnificativ la stabilizarea nivelului de zahăr, participă la reacţiile de sinteză a acizilor graşi.

Vitamina B9 (acidul folic) posedă un rol important în formarea eritrocitelor,contribuie la sinteza materialului genetic.Deţine o influenţă favorabilă asupra funcţiei intestinale şi hepatice,exercită acţiune antisclerotică (în combinaţie cu vitaminele B6 şi B12) şi nu în ultimul rând este necesară pentru menţinere unui sistem imunitar sănătos.

Vitamina B12 (ciancobalamina)asigură procesele de hemopoieză, sinteza hemoglobinei, participă la procesul de formare a leucocitelor şi trombocitelor.

Utilizare

 Consumul produsului „B Complex” va fi extrem de benefic în următoarele cazuri:

  • dereglări ale schimbului de substanţe;
  • afecţiuni ale sistemului cardiovascular, sistemului nervos central şi tractului gastrointestinal;
  • dereglări ale hemopoiezei;
  • afecţiuni ale pielii;
  • fragilitatea părului, unghiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *